هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
قهرمانا شنل نمیپوشن
-
JuDi
آقا،، پوتین خیلی نازنازیه هنوز جنگش با اوکراین تموم نشده میگه باشه بیاید بریم به ایران کمک کنیمهویججج نظری شخصی من اینه که بعیده بخواد هم کاری کنه، این قضیه خاورمیانه رو اگر بخوان خیلی کش بدن گندش درمیاد. فقط به نظرم این وسط چین خیلی نگران منافعش شده. ولی این وسط درگیری اصلا به نفع چین نیست. سر هم چه خوب چه بد به نظرم این ابرقدرتا تصمیم خودشون رو برای پایان این قضیه گرفتن، ما هم اصلا توی موقعیت جالبی این وسط نیستیم. فقط تا زمانی که توافقشون تکمیل بشه، آدم های بیشتری توی خاورمیانه کشته میشن...
-
فرانسه میگه ایران بدون انتظار برای پایان حملات بره مذاکره کنه
فکر کرده ما خریم؟
یعنی چی داداشGharibehGomnam2 رفت مذاکره هم کرد ...
-
هویججج نظری شخصی من اینه که بعیده بخواد هم کاری کنه، این قضیه خاورمیانه رو اگر بخوان خیلی کش بدن گندش درمیاد. فقط به نظرم این وسط چین خیلی نگران منافعش شده. ولی این وسط درگیری اصلا به نفع چین نیست. سر هم چه خوب چه بد به نظرم این ابرقدرتا تصمیم خودشون رو برای پایان این قضیه گرفتن، ما هم اصلا توی موقعیت جالبی این وسط نیستیم. فقط تا زمانی که توافقشون تکمیل بشه، آدم های بیشتری توی خاورمیانه کشته میشن...
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این قضیه خاورمیانه رو اگر بخوان خیلی کش بدن گندش درمیاد
جنگ جهانی سوم
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این قضیه خاورمیانه رو اگر بخوان خیلی کش بدن گندش درمیاد
جنگ جهانی سوم
-
هیچی نمیتونم پیش بینی کنم واقعا هیچی مشخص نیست
🫶🥸
-
کاش یکی میتونست در صنایع هسته ای کل کشورای آسیای میانه و خاورمیانه رو تخته کنه، البته کاش میشد از دست ابرقدرتا هم گرفت، ولی خب اون دیگه یه رویاست.
-
-
من اونجایی فهمیدم روسیه میخواد به این قضیه پایان بده که مدودف گفت صنایع هسته ای ایران و اسرائیل رو باید گرفت.
-
واقعا فاز یکی بچه ها رو نمیفهمیمم
پیام داده کاش مجازی امتحان بدیم
د اخه ول کن وقتی دانشگاه امتحان نمی خواد فعلا بگیره خوشت میاد درس بخونی؟!
بعدم هرکس یک جای ه خیلی از بچه ها شهرشون درگیر مستقیم با جنگ بعد این میون نگران امتحاناییییمی خوای درس بخونی برو بخون چی کار بقیه داری
بعدم میاد به من پیام میده درسته درس می خونم ولی هر نکته جای و مکانی دارد تو نشستی این همه خوندی برای امتحان ولی من نه برعکس تو دارم ترم بعدی مو می خونم
درس الان بخونم چیزی رو که بخوام یادبگیریم یا تسلط پیدا کنم می خونم نه برای نمره و امتحان پس با من درباره امتحان و درس حرف نزننننن️
️
️
️
️
ملت انگا هنو نفهمیدن تو چ وضعي هستیم منتظرن امتحان بدن
بیشی تا بگیرن
-
هوففففف
به اعصابم مثلث باشم هعییییی️
️
️