هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
و واقعنم با دوستا درس خوندن کیف میده
سر کنکور زیاد نمیشه اینکارو کرد چون تو کنکور وقت خیلی ارزش داره
اما سر این درسا چرا
ادم اتفاقا بهترم میفهمه -
مثلا الان یکی از دوستام المپیادی زیست بود
بخاطر همین موقع خوندن رفرنس یا سر کلاس خیلی از اصطلاحارو بلده و توضیح میده
واقعا ی حال دیگه ای داره وقت گذروندن با این بشرن تنها تو زمینه المپیاد، بلکه تو خوش نویسی با قلم تا ممتازو رفته
یا تو ادب و شعر عالیه.. هر جمله ای میگی در وصف اون جمله یه شعر میگهخیلی خفنه.. :>
واقعا جاش تو این دانشگاه نیست.. اونم با تراز ۱۱۸۰۰ کنکور :> اشتباهش توجه نکردن ب معدل بود.. ترازش معدلش شد ۷۷۰۰.. -
و جالبه این ادم ک انقدر خفنه اعتماد ب نفس اینو نداره که وقتی استاد ی سوالی میپرسه و اون بلده، بیاد جوابشو بلند بگه
اونوقت ی سری اسکلا تو کلاسمون هستن ک میخوان با گفتن اینکه "ولی ما تو درس سلامت و بهداشت یه چیز دیگه خونده بودیم" مچ استادو بگیرن!..................
-
واقعا هم کارا بیشتر از اونیه ک فکر میکردم
و این چند روز که تو خونه بودم هیچ پیشرفتی نداشتم
یحتمل همون تو خوابگاه بهتر تر میخونم با دوستامMichael Vey من نخوندم با دوستام ببینم چطوره
-
و جالبه این ادم ک انقدر خفنه اعتماد ب نفس اینو نداره که وقتی استاد ی سوالی میپرسه و اون بلده، بیاد جوابشو بلند بگه
اونوقت ی سری اسکلا تو کلاسمون هستن ک میخوان با گفتن اینکه "ولی ما تو درس سلامت و بهداشت یه چیز دیگه خونده بودیم" مچ استادو بگیرن!..................
Michael Vey پشمام
-
Michael Vey من نخوندم با دوستام ببینم چطوره
Blue28 خیلی خوبه ما میریم نمازخونه خوابگاهمون دراز میکشیم باهم میخونیم
-
Michael Vey پشمام
Blue28 تازه یکی از پسرای کلاسمون بعد تموم شدن کلاس رفت ب استاد گفت "استاد من پدرم پزشک عمومیه. برای علوم پایه باید چی بخونم؟"
:>>>>>>>
-
Blue28 تازه یکی از پسرای کلاسمون بعد تموم شدن کلاس رفت ب استاد گفت "استاد من پدرم پزشک عمومیه. برای علوم پایه باید چی بخونم؟"
:>>>>>>>
Michael Vey
وات
د
فاک -
Blue28 خیلی خوبه ما میریم نمازخونه خوابگاهمون دراز میکشیم باهم میخونیم
Michael Vey چه باحال:))))
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ن تنها تو زمینه المپیاد، بلکه تو خوش نویسی با قلم تا ممتازو رفته
خط همون دوستم :>
(فقط ماژیک صورتی کار منه بقیش کار دوستمه)پن: تو سالن خوابگاهمون با دوستام نشسته بودیم شام میخوندیم و مثلااا درس میخوندیم و این بخشی از عکس یادگاریمونه
-
Akito برو توبه کن
-
@mr-vinyzo
سلام
خوبین؟! -
Blue28 پسره
-
(فقط ماژیک صورتی کار منه بقیش کار دوستمه)پن: تو سالن خوابگاهمون با دوستام نشسته بودیم شام میخوندیم و مثلااا درس میخوندیم و این بخشی از عکس یادگاریمونه
شما دیگ زیادی غرق درس شدین شامم خوندین