هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
واقعا هم کارا بیشتر از اونیه ک فکر میکردم 
 و این چند روز که تو خونه بودم هیچ پیشرفتی نداشتم
 یحتمل همون تو خوابگاه بهتر تر میخونم با دوستامMichael Vey من نخوندم با دوستام ببینم چطوره 
- 
و جالبه این ادم ک انقدر خفنه اعتماد ب نفس اینو نداره که وقتی استاد ی سوالی میپرسه و اون بلده، بیاد جوابشو بلند بگه اونوقت ی سری اسکلا تو کلاسمون هستن ک میخوان با گفتن اینکه "ولی ما تو درس سلامت و بهداشت یه چیز دیگه خونده بودیم" مچ استادو بگیرن!.................. Michael Vey پشمام 
- 
Michael Vey من نخوندم با دوستام ببینم چطوره Blue28 خیلی خوبه ما میریم نمازخونه خوابگاهمون دراز میکشیم باهم میخونیم 
- 
Michael Vey پشمام Blue28 تازه یکی از پسرای کلاسمون بعد تموم شدن کلاس رفت ب استاد گفت "استاد من پدرم پزشک عمومیه. برای علوم پایه باید چی بخونم؟" :>>>>>>> 
- 
Blue28 تازه یکی از پسرای کلاسمون بعد تموم شدن کلاس رفت ب استاد گفت "استاد من پدرم پزشک عمومیه. برای علوم پایه باید چی بخونم؟" :>>>>>>> Michael Vey 
 وات
 د
 فاک
- 
Blue28 خیلی خوبه ما میریم نمازخونه خوابگاهمون دراز میکشیم باهم میخونیم Michael Vey چه باحال:)))) 
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ن تنها تو زمینه المپیاد، بلکه تو خوش نویسی با قلم تا ممتازو رفته خط همون دوستم :> 
 (فقط ماژیک صورتی کار منه بقیش کار دوستمه) پن: تو سالن خوابگاهمون با دوستام نشسته بودیم شام میخوندیم و مثلااا درس میخوندیم و این بخشی از عکس یادگاریمونه    
- 
Akito برو توبه کن 
- 
@mr-vinyzo 
 سلام
 خوبین؟!
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ن تنها تو زمینه المپیاد، بلکه تو خوش نویسی با قلم تا ممتازو رفته خط همون دوستم :> 
 (فقط ماژیک صورتی کار منه بقیش کار دوستمه) پن: تو سالن خوابگاهمون با دوستام نشسته بودیم شام میخوندیم و مثلااا درس میخوندیم و این بخشی از عکس یادگاریمونه    Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ن تنها تو زمینه المپیاد، بلکه تو خوش نویسی با قلم تا ممتازو رفته خط همون دوستم :> 
 (فقط ماژیک صورتی کار منه بقیش کار دوستمه) پن: تو سالن خوابگاهمون با دوستام نشسته بودیم شام میخوندیم و مثلااا درس میخوندیم و این بخشی از عکس یادگاریمونه    شما دیگ زیادی غرق درس شدین شامم خوندین   

|
 |

شعردانه
شعردانه