هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _
جنبه هم دارنننزهرا بنده خدا 2 اره زیاد
-
روزتون مبارک پرستارای خفن آینده
امیدوارم حال دلتون خوب و اوضاع درس و کار و زندگی همیشه رو روال باشه
و یکی از بهترین های پرستاری باشین (●'◡'●) -
Maaah من دو ساعت و ۲۰ دیقه
-
Maaah تموم نشپه هنو
-
@Sally ممنون خیلی لطف کردید
-
Blue28
نیم ساعت -
امروز و فردا
باید بافت جان کوییرا یک الی دو ساعت
آناتومی بخش بازو ( نیم الی یه ساعت )
جنین شناسی از رفرنس لانگمن ( پی دی اف ) تیکه تیکه اش کنم 🫠 -
امروز و فردا
باید بافت جان کوییرا یک الی دو ساعت
آناتومی بخش بازو ( نیم الی یه ساعت )
جنین شناسی از رفرنس لانگمن ( پی دی اف ) تیکه تیکه اش کنم 🫠@Sally
الانم بیرونم تا ساعت ۴ نمیام خونه ( مراسم پدبزرگمه ) شب هم مهمون داریم نایس -
ولی واقعا جنین شناسی رو میبینم مثل بچه آدم میخونم
-
یه باور ژاپنی هست که میگه:
چهرهی شما در حال حاضرتون، دقیقا چهرهی اون کسی بوده که در زندگی قبلی بیشتر از هرکسی دوستش داشتین و بهش عشق ورزیدین.- حتی اگه افسانه هم باشه زیباست نه؟! :)))
-
چه خوش سلیقه یودم
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزتون خیلی مبارک باشه 🥳
Matin Mousavi 1
ari_14
officer k
Maaah
_ Reza _مرسی عزیزم🤍🤍
-
Succinate
اتفاقا منم یه دوستی دارم، هم دوران دبیرستان هم الان که دانشگاهه، هنوز معتاد شیرکاکائوعه
فک میکنم روزی حداقل ۳-۴ پاکت مصرف میکنهمن کنکوری ۴۰۰ام ولی خب یه سال هم پشت موندم شدم ورودی ۴۰۱
منظورم از بیشتر بودن اینه که فقط پی درس و مشق نباشین، کارهای دیگم انجام بدین. مثلا من و دوستام کمکم داریم دانشکده رو تسخیر میکنیم
عملا تو هر برنامهی آموزشی یا فرهنگی یا تفریحی یا کلا هرچیزی توش دست داریم. غیر از اون بیرون دانشگاه هم سعی میکنیم مهارت یاد بگیریم که بتونیم تو دوران دانشجویی یه کسب درآمدی هم داشته باشیم
یه همچین چیزایی منظورمه حالا بسته به سلیقه خودتون میتونه اینا چیزای دیگم باشه
من ترم یک که اومدم دانشگاه، اینقدر فضا راکد و بی بخار و ... اصلا انگار وارد مرداب شده بودم. خیلی حالم گرفت. اون تصوری که از دانشگاه داشتم با چیزی که دیدم واقعا متفاوت بود. تنها فعالیت ما این بود که صبح میرفتیم کلاس، ظهر برمیگشتیم خوابگاه ، عصر کلاس و بعد دوباره خوابگاه و همین روند تا آخر ترم. خیلی کسل کننده بود که خودمون حلش کردیم و حالا دیگه فرصت سر خاروندن هم نداریم
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
اتفاقا منم یه دوستی دارم، هم دوران دبیرستان هم الان که دانشگاهه، هنوز معتاد شیرکاکائوعه
فک میکنم روزی حداقل ۳-۴ پاکت مصرف میکنهمن کنکوری ۴۰۰ام ولی خب یه سال هم پشت موندم شدم ورودی ۴۰۱
منظورم از بیشتر بودن اینه که فقط پی درس و مشق نباشین، کارهای دیگم انجام بدین. مثلا من و دوستام کمکم داریم دانشکده رو تسخیر میکنیم
عملا تو هر برنامهی آموزشی یا فرهنگی یا تفریحی یا کلا هرچیزی توش دست داریم. غیر از اون بیرون دانشگاه هم سعی میکنیم مهارت یاد بگیریم که بتونیم تو دوران دانشجویی یه کسب درآمدی هم داشته باشیم
یه همچین چیزایی منظورمه حالا بسته به سلیقه خودتون میتونه اینا چیزای دیگم باشه
من ترم یک که اومدم دانشگاه، اینقدر فضا راکد و بی بخار و ... اصلا انگار وارد مرداب شده بودم. خیلی حالم گرفت. اون تصوری که از دانشگاه داشتم با چیزی که دیدم واقعا متفاوت بود. تنها فعالیت ما این بود که صبح میرفتیم کلاس، ظهر برمیگشتیم خوابگاه ، عصر کلاس و بعد دوباره خوابگاه و همین روند تا آخر ترم. خیلی کسل کننده بود که خودمون حلش کردیم و حالا دیگه فرصت سر خاروندن هم نداریم
حالا من بیشتر از همه چایی
دیگه بچه ها میگن کم خونی گرفتی نخور نخور...
عاشق اینم بعد ناهار چایی نبات بگیرم
ولی خیلی شیرکاکائو میخوره دوست تونشیرکاکائو فقط دامداران
اهااا پس ترم 5 اینا میشیدمنم ورودی 1401 ام
الان دقیقا من روند خسته کنندهه رو دارمیعنی تا ماه مهر تو نشریه هم بودم بعد گفتم دیگه نمیخوام
هیچ گونه فعالیتی تو دانشگاه ندارم
فقط درس خودمو بهتر حالت ممکن میخونم
اتفاقا واس ما سال اول گل و بلبل بود
ترم پیش از در و دیوار دانشگاه حالم بهم میخورد
بعد یهو می بینی شخصیت بچه ها 180 درجه تغییر میکنه
فقط گفتم درسمو بخونم فارغ التحصیل شم برم
فقط درس و کار و باشگاه
همین 3 تا زندگی من خلاصه شده -