هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اون لحظه شب امتحان که صدای گنجشکا رو میشنوی و میفهمی دیگه شب امتحان نیست، روز امتحانه..
اونایی که شب امتحان بیدار میمونن بیشتر متوجه این متن میشن
-
آیلین راستش ما باورت میکنیم
تاپیکاتو دیدیم استرساتو فهمیدیم و سختیاتو قبول کردیم...
مطمئنن اونیم که باید ببینه دیده ...
و مطمئن تر اینکه ایاشلا نتیجشو میگیری و اونوقت همه و همه میفهمن صدتو گذاشتی ایشالاا
mr.vinyzo
کلی انرژی خوب گرفتم ممنون
خدا کنه
جدا از اینکه موندیم که یه رشته بهتر یه دانشگاه بهتر قبول شیم یا اون چیزی که علاقه داریم ...و اینو به خودمون بدهکاریم و شاید آخرش دقیقا اون چیزی که انتظارشو داشتیم نشه (که کاشکی بشه ) شخصا خیلی نگرانم که شرمنده مادرم بشم ...تلاشتو بکنی و بقیشو بسپری به خدا و اون چه خودش ببینه مصلحتت توشه برات رقم بخوره ...خیلی بهش اعتقاد دارم
این پشت موندن و بار پشت کنکوری بودن که یه دید منفی بقیه نسبت بهش دارم و کاری ندارم اینکه بعدا بگن فلانی این همه دورهمی ها رو نیومد فقط درس داشت می خوند اخرش چیز خاصی نشدم کاری ندارم فقط اینکه شرمنده مادرم نشم....
انشاالله شما هم نتیجه تلاش هات رو ببینی ، منم سوء استفاده کردم سفره دلمو پهن کردم -
اون لحظه شب امتحان که صدای گنجشکا رو میشنوی و میفهمی دیگه شب امتحان نیست، روز امتحانه..
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی حس خوبیه(((:
-
بابونــــه
جدیدا شبا که میشینیم که درس میخونیم
یهو میبینیم صدای اذان بلند شد و بیرون روشنهاون لحظه خیلی لحظه سختیه
خوابت میاد مبحث تموم نشده و استرس داری -
mr.vinyzo
کلی انرژی خوب گرفتم ممنون
خدا کنه
جدا از اینکه موندیم که یه رشته بهتر یه دانشگاه بهتر قبول شیم یا اون چیزی که علاقه داریم ...و اینو به خودمون بدهکاریم و شاید آخرش دقیقا اون چیزی که انتظارشو داشتیم نشه (که کاشکی بشه ) شخصا خیلی نگرانم که شرمنده مادرم بشم ...تلاشتو بکنی و بقیشو بسپری به خدا و اون چه خودش ببینه مصلحتت توشه برات رقم بخوره ...خیلی بهش اعتقاد دارم
این پشت موندن و بار پشت کنکوری بودن که یه دید منفی بقیه نسبت بهش دارم و کاری ندارم اینکه بعدا بگن فلانی این همه دورهمی ها رو نیومد فقط درس داشت می خوند اخرش چیز خاصی نشدم کاری ندارم فقط اینکه شرمنده مادرم نشم....
انشاالله شما هم نتیجه تلاش هات رو ببینی ، منم سوء استفاده کردم سفره دلمو پهن کردمآیلین اینجا اسمش تودلیه پس استفادست نه سوءاستفاده
من پارسال مامانم بشدت مخالف بود که بمونم میگفت این بمونه نمیخونه چیز بهتر که هیچ بدتر میاره ..
ولی خب خودمو امسال نشونشون دادم ...اشتباهات زیادی داشتم که هنوزم بابتشون نگرانم ولی به قول بابام دیگه من 100 مو گذاشتم باقیش دست من نیستمهندسی خوب دانشگاه خوبقبول شم که چه بهتر نشدمم فدای سرم قسمتم نبوده ..
یه موقع هست میبینی تهران قبول میشی ولی تو جاده تصاوف میکنی خدای نکرده فوت میکنی چون شاید قسمتت نبوده یه موقع هم میری شهر خودتون دانشگاه ولی از همونجا یه شرکتی رو میزنی که دنیا رو متحول میکنه (اچ پی)
پس تلشتونو بکنین اگه کردین بزارینم دیگه دست خدا انشالا که خیره
-
f.nalist
نسترن -
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی حس خوبیه(((:
پرستو بابایی کمتر کسی همچین نظری داره
-
پرستو بابایی کمتر کسی همچین نظری داره
بابونــــه
من حس رضایت بهم میده -
f.nalist
نسترنپرستو بابایی
باشه:) -
پرستو بابایی
باشه:)f.nalist
مرسی ازت
خوبی ؟ -
بابونــــه
جدیدا شبا که میشینیم که درس میخونیم
یهو میبینیم صدای اذان بلند شد و بیرون روشنهاون لحظه خیلی لحظه سختیه
خوابت میاد مبحث تموم نشده و استرس داریf.nalist بله
خیلی ترسناکه، میفهمی دیگه زمانت رو به اتمامه...
همون لحظه یه استرس بدی میاد سراغ آدم -
f.nalist
مرسی ازت
خوبی ؟پرستو بابایی
الحمدلله/ داریم له میشیم
تو چطوری؟خوبی؟خوشی؟میزون؟سرحال؟ -
f.nalist بله
خیلی ترسناکه، میفهمی دیگه زمانت رو به اتمامه...
همون لحظه یه استرس بدی میاد سراغ آدمبابونــــه
بله واقعا -
پرستو بابایی
الحمدلله/ داریم له میشیم
تو چطوری؟خوبی؟خوشی؟میزون؟سرحال؟f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم له میشیم
ما نیز
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تو چطوری؟خوبی؟خوشی؟میزون؟سرحال؟
به جز له شدنه بخوام در نظر بگیرم بله خداروشکر
-
روح نواز ترین منظره؟ حیاط خوابگاه که همه رنگ گل و همه مدل درخت میوه داره(((: