هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
امیدوارم که یادم بره اینو
-
"هنوز منتظری تا زمانه با تو بسازد؟ چه انتظار بعیدی، چه آرزوی محالی."
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
آناتومی هم خیلی جالبه ولی جزئیاتش خیییلی زیاده
هنوزم وقتی یاد شریان ماگزیلاری میفتم که ۱۶ تا انشعاب داشت و هر انشعابش چندتا انشعاب دیگه و ... تموم تن و بدنم میلرزه
نه با هم که تیمی کار نمیکنیم...با مراقبا تیم میشیمگاهی هم خود استاد
درسای الانمون خیلی خوب و جالب و بالینی و قشنگ و کاربردیتره ولی فقط جلسههای اول تونستم خودمو نگه دارم و به بعدش برگشتم تنظیمات کارخونه...من آناتومی راستش نداشتمم
نه باباا واس ما مراقب دشمن خونیه
حدا شاهده سرتو میاری بالا نفس بگیری فکر کنی برگه رو می گیرن ازت
یدفعه نشسته بودیم سکووووت خالص
مقنعه یکی رو زدن بالا یهویی
دختره چنان جیغی زد....گفتن فکر کردیم زیر مقنعت کاغذ تقلبه!
کلا خوابی سر جلساتامروز به استادم التماس می گیرم که میان ترم حذفی بگیره
بیوشیمی هورمون و ویتامین در واقع...Succinate
همون بهتر که نداشتی...باید روزی ۵ مرتبه سجده شکر بهجا بیاری
آره بعضی مراقبا خیلی گیرن...ولی دانشگاه ما مراقب نداره اکثرا مسئول آزمایشگاه یا مسئول سالن مولاژ و اینجور موارد میارن مراقب باشن و خب وظیفهشونو به خووبی انجام میدن و هوامونو دارن
مقنعه بالا زدن دیگه خیلی خووفه...دارم از دانشگاهتون کمکم میترسم
️
️
خییییییلی سعی میکنم بیدار بمونم...و اینقدر تو این کشمکش خواب آلودگی و تلاش زیاادم واسه بیدار موندن گیر میکنم که دیگه حرفای استادو نمیفهمم🫠
یه بار شب خیییلی زود خوابیدم که دیگه فرداش کلاسارو پر انرژی و بدون خستگی برم...کلاس آناتومی بود و بااااز هم خوابم گرفت🫠🫠🫠ببین من تلاشمو کردم واقعا، از جون مایه گذاشتم واسه بیدار موندن ولی دیگه مشکل من نیست...کلاسا یه مشکلی دارن
🥲
اساتید ما تا الان میانترم حذفی نمیگرفتن...شاید یکی دو بار فقط...خیلی هم بهشون میگفتیم ولی علاقه عجیبی به امتحان گرفتن از تمام مباحث داشتن...و حالا یه آمار ۱ واحدی داریم که مباحثش همون چیزای دبیرستانه و میخواد میانترم بگیرهو برعکس همیشه ما رفتیم آموزش گفتیم که یه کاری کنن یه چیزی به استاد بگن که میانترم نگیره کلشو بذاره پایانترم🫠
اصلا تناسب مووج میزنه تو دانشگاه
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate سانی شام خورش کرفس داشتیم بقول زینبی جات سبز
به به نوش جونت عزیزمم ایشالله گوشت شه بچسبه به لپات
🩵مثل خودم لپ در بیارید
-
خوابم میاد
-
هنوز یاعالمه عضله هست که نخوندم
-
ینی چی آخه
این همه استخون اندام فوقانی+عضلاتشو بخونم بخاطر ۳ تا سوال کوئیز؟ -
Succinate
آره بعضی مراقبا خیلی گیرن...ولی دانشگاه ما مراقب نداره اکثرا مسئول آزمایشگاه یا مسئول سالن مولاژ و اینجور موارد میارن مراقب باشن و خب وظیفهشونو به خووبی انجام میدن و هوامونو دارن
️
️
خییییییلی سعی میکنم بیدار بمونم...و اینقدر تو این کشمکش خواب آلودگی و تلاش زیاادم واسه بیدار موندن گیر میکنم که دیگه حرفای استادو نمیفهمم🫠
یه بار شب خیییلی زود خوابیدم که دیگه فرداش کلاسارو پر انرژی و بدون خستگی برم...کلاس آناتومی بود و بااااز هم خوابم گرفت🫠🫠🫠ببین من تلاشمو کردم واقعا، از جون مایه گذاشتم واسه بیدار موندن ولی دیگه مشکل من نیست...کلاسا یه مشکلی دارن
🥲
اساتید ما تا الان میانترم حذفی نمیگرفتن...شاید یکی دو بار فقط...خیلی هم بهشون میگفتیم ولی علاقه عجیبی به امتحان گرفتن از تمام مباحث داشتن...و حالا یه آمار ۱ واحدی داریم که مباحثش همون چیزای دبیرستانه و میخواد میانترم بگیرهو برعکس همیشه ما رفتیم آموزش گفتیم که یه کاری کنن یه چیزی به استاد بگن که میانترم نگیره کلشو بذاره پایانترم🫠
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
️
️
🥲
جاش بیوشیمی فیزیک روی مخ دارم خب؟🥲
خیلی درس چندشیههه
نه بابا واس ما یهو می بینی معاون دانشکده اومده مراقب وایستاده
یدفعه سر امتحان متابولیسم یه آقایی گفت خانومممم شما بیا جلو
قلبم داشت ميومد تو دهنم
یهو در گوشم گفت اون دو نفر داشتن از روت تقلب میکردن
دانشگاه مون؟آرزومه زودتر فارغالتحصیل شم
بهم گفتن استعداد درخشان ارشد بمون اینجا گفتم آره حتما 2 بار هم ثبت نام میکنم
واقعا یه سری خیلیییییییییییییی کسل بار حرف میزنن انگار لالایی میگن بعد لامپ کلاس خاموش پروژکتور میزنن...وای خود خواب
بعد ما چشم مون میره روی هم استاد میگه برو بیرون آب بزن برگرد من واقعا خجالت میکشم اینجور بهم بگن
واس ما هم فکر کنم فقط یه میکروبیولوژی بود با اکولوژی
آخه من بیوشیمی هورمون و ژنتیک پایه ام تو یه روزه... یکی شون حذفی بگیره چون هر دو باهم فاجعسسسس
کلا دانشگاه ما جوری برنامه می ریزه(بیشتر چیز میشه....)تو یه روز دو تا سه تا امتحان ممکنه داشته باشی
وااای آمار یا پیغمبر... آمار زیستی داشتم چقدرررررر رو مخ بود