هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
من مامانم نمیذاره بخرم میگه شبیه کتونی کشتیه️
ولی خیلی خوشگلهیهمیکیوثم
پی نوشت :کتونی کشتی
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
ازت ایراد گرفته
یاد یه چیزی افتادم
ترم۱ آداب داشتیم، استاد به عنوان مشق🫠یه pdf چند صفحهای انگلیسی داده بود گفته بود بخونین خلاصهش برام بنویسین
یکی از بچهها که انگلیسیش بهتر بود، اینو خلاصه ویس گرفت گذاشت، همه همونو با یه ذره تغییر نوشتن و نمرهش گرفتن ولی همین دوستم این درسو افتااااد
و استاد بهش گفته بود انگلیسیت خوب نیست، چیزی که فرستادی خوب نبوده...اصن وااااایی...نمیدونم چی بگمبعد همین استاد به patient میگفت پتیِنت
وای اینوووو
شانسو تورو قرآن
استاد زبان ما مدیر گروه شیمی عه -
خوابیدن : ★
خوابیدن وقتی داره بارون میاد : ★★★★★ -
Succinate
آره همینکارو باید بکنیترکیبش با ترمودینامیک میشه این احتمالا:
خب نکتهش اینه که روشهاب ما یجوریه که نیازی به دیدن یا شنیدن نداری
بهش میگیم تقلب پایی، با پا میپرسیم و جواب میدیم(که فقط برا تستیا جوابه)
اینو خیلیییی داریمم...بعضی دوستانمون تقلب میکننو از اونی که ۵ روز رفرنس خونده بیشتر میشن
تهران مرکز مگه فرق داره؟ کجا میشه؟چجوری میشه؟
یه موقع میگفتن دلستر تو شهر نیست، بهمون فقط دوغ میدادن...و دیگه از همون موقع فقط دارن دوغ میدن، فک کنم دچار قحطی دلستر شدبم
️
همون بهتر که برنداشتی...واقعا اگه بخواد همین آمار دبیرستان باشه هر ثانیه حضور داخلش ۱۰ امتیاز منفیه🫠
ترکی که بلد نیستم ولی مفاهیم تو همه زبان و گویشها یکسانهبزار عکس اون قسمت رو از جزوه خودم بهت بدم
آخه واس ما همش تشریحیه
بعد یدفعه یکی از من یه سوالی رو خواست قشنگ 10 خط جواب بود
سر امتحان گفتم یزید 10 خط جواب دیکته بگم؟؟
نه نه تهران مرکز اسم دانشگاه ما میشه
چرا قحطی دلستر
نههه باید بردارم
بهم نرسید که برنداشتم ظرفیت هر کلاس 5 تا 10 نفر میدن
کی نگاه کنه کی برداره
نه داش اونی که فکر میکنی اصلا نیستSuccinate
اگه این قسمت که میگی قرار باشه از عکسی که فرستادی بدتر باشه فقط میتونم براش خط میخی رو تصور کنم
۱۰ خططططططواقعا دارن بهتون ظلم میکنن...پاشین قیام کنین🥲
و اونی که ده خطو میخواسته تقلب کنه
عجیبترین اسمیه که واسه دانشگاه شنیدمتهران محیط هم داریم؟
والا نمیدونم، یه مدت هم قحطی مرغ بود، مرغ رزرو میکردیم بعد روزی که میخواستن غذا رو بدن میگفتن مرغ نبود، قیمه آوردیم...و دو قاشق فقط آب رب بدون هیچ لپه یا گوشتی میریختن رو برنج میدادن
چقد کم ظرفیتورودی امسال رشتمون ۶۰ نفر بوده و تنها کلاسی که تو دانشگاه میتونه اینارو تو خودش جا بده سالن آمفیتئاتره
البته میرن تو یکی از کلاسای بزرگ ولی هنوزم برام سواله چجوری جا میشن...چون موقع ما که ۳۰ نفر بودیم بزور جا میشدیم اینا که دوبرابرن...
منم امیدوارم نباشه، چون اگه بود اخراج از کشور داشت
️
-
Succinate
آناتومی هم خیلی جالبه ولی جزئیاتش خیییلی زیاده
هنوزم وقتی یاد شریان ماگزیلاری میفتم که ۱۶ تا انشعاب داشت و هر انشعابش چندتا انشعاب دیگه و ... تموم تن و بدنم میلرزه
نه با هم که تیمی کار نمیکنیم...با مراقبا تیم میشیمگاهی هم خود استاد
درسای الانمون خیلی خوب و جالب و بالینی و قشنگ و کاربردیتره ولی فقط جلسههای اول تونستم خودمو نگه دارم و به بعدش برگشتم تنظیمات کارخونه...@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هنوزم وقتی یاد شریان ماگزیلاری میفتم که ۱۶ تا انشعاب داشت و هر انشعابش چندتا انشعاب دیگه و ... تموم تن و بدنم میلرزهفیزیو هم خیلی زشته.
-
Blue28
من مامانم نمیذاره بخرم میگه شبیه کتونی کشتیه️
ولی خیلی خوشگلهیهمیکیوثم
پی نوشت :کتونی کشتی
@Sally ال استار؟
-
Blue28 عه ویگن
خیلی باحاله آهنگش
یادمه انگار میگفتی از خواننده های مورد علاقته اگه اشتباه نکنم@AmirBarsam آرههه
-
خدایا خیلی هوامو داشته باش
.
-
چطوری این قدر حرف برای گفتن دارید، تمام مکالماتم در فضای مجازی و واقعی با سلام و احوال پرسیه و دیگه ادامه نداره...
-
هنوزم وقتی یاد شریان ماگزیلاری میفتم که ۱۶ تا انشعاب داشت و هر انشعابش چندتا انشعاب دیگه و ... تموم تن و بدنم میلرزهفیزیو هم خیلی زشته.
-
Blue28
اونقدرام نه حالا
اتفاقا فیزیو خیلی خوبه، به نظرم تنها درس درست حسابی و کاربردیتر نسبت به بقیه همین فیزیوعه
ولی خب، خوبیاش تا وقتیه که نخوای امتحان بدی، اون موقع واقعا زشت میشه🫣🫠
@سینا-0 نمیدونم استادمون خیلی بده🫠🫠🫠
-
Blue28
اونقدرام نه حالا
اتفاقا فیزیو خیلی خوبه، به نظرم تنها درس درست حسابی و کاربردیتر نسبت به بقیه همین فیزیوعه
ولی خب، خوبیاش تا وقتیه که نخوای امتحان بدی، اون موقع واقعا زشت میشه🫣🫠
@سینا-0 مثلن بافت هم حجمش زیاده🫠
-
من واقعا توی چه عالمی سیر میکنم؟چرا یادم نمیاد کارایی که انجام میدم!چرا در لحظه نیستم؟ دو روز پیش حس میکنم دوستمو دیدم ولی الان مطمئن نیستم واقعیه یا فقط حس بوده! و کلی کار که ۵ دقیقه هم نشده انجام دادم ولی یادم نمیاد...
چه بلایی سرم اومده! -
هیچ وقت نمیتونم به عنوان شاهد جایی حضور پیدا کنم چون راجب صحت گفته هام اطمینانی ندارم نمیدونم واقعی بودن یا من تو خواب دیدم یا حس کردم فقط...
-
Well
It's complicated
So much -
I should become an useful person
-
I have to hone my skills to perfection