هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شانسو میبینی توروخدا؟ چهارشنبه تا ۴عصر کلاس دارم
منطقیش اینه نرم خونه ولی ۳ هفته شده نرفتم :/// -
@ma-a مرسی لطف دارید
-
گر توانی که بجویی دلم امروز بجوی
ور نه بسیار بجویی و نیابی بازم... -
Anzw 18
چخبره که اینطوری؟
من واللا بگیر نگیر دارم. ولی خب اینجا اینقدر برام حکم خونه داره، که وقتایی که دیگه واقعا دچار فروپاشی روانیام میام تودلی...@danial-hosseiny
بیشتر سر همین ماجرای درس و کنکور و این داستانا.
با اینکه درسم رو دارم می خونم، اوضاعش بد نیست و اون امید رو هم دارم... ولی بازم گاها فکرم می ره به اون نگرانی و ترسی که شکست پارسال گوشهی ذهنم کاشته و عمدتا همینه که اذیت می کنه.خب ایشالا خوب باشه همیشه اوضاع و بهتر هم بشه
اینجا اینقدر برام حکم خونه داره،
همین همین منم همین
چند وقتی هست که اینجا و بچه های اینجا رسما برام "امن" شدن و به قول خودت مثل خونهی آدمه...
-
لیلی_ ارههههه
از بین تیم ها شدیم دوم
و خلاصه این دو سه روز هی کار کردن و زمان گذاشتن جواب داد هم کلی چیزای خوب یادگرفتیم و هم تجربه خوبی بود تو زمینه کار افرینی
خلاصه خداروشکر شد -
حدود 2 3 روز کار کردن رو ایدمون
و کار مون
گرفت
و از بین 11 تا تیم
ارائه مون قبول شد و جز 3 تیم برتر شدیم
و 2 وم شدیمایدمون تولید اتانول از پسماند ها سیب زمینی کارخانه ها چیپس سازی بود
و اینکه فرایند هیدرولیز ش طی مسیر حمل و نقل در مخزن ها داخل همون تلیری ها انجام می شه
و اینه بعد ار فروش اینا به کارخونه ها داروسازی و پتروشیمی ها لوازم ارایش وهاو... و کلان یک نوع سوخت سبزهاینا بعدم از پسماند این بیو اتانول مون میایم کود تولید و مکنیم و خوراک دام
خلاصه که ریسک پذیر بود ولی تو 3 دقیقه ارائه و 3 دقیقه پرسش و پاسخ باداور ها
خداروشکر تیم ما طرح قبول شدو این طور بود که هرتیمی یک بادکنک مربوط به رنگ خودش رو داشتند بعد زمان اعلام نتایج تیم ها که می خواستند حذف کنند رو بادکنکشون می ترکوند مجریی
هوففف و 2 بار شک بهمون وارد
کرد
و اون اخری که دیگه 4 تا تیم مونده 1 کیش می خواد حذف بشه اصلا هیجان و استرس بالااابعد گرایش های تیم مونم این بود که
یک دوتا بیومکانیک
یک دونه مکانیک یکی هم برق منم که شیمی محض -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah بپیچون نرو
خدا مرگم، از تو بعیده
نمیشه عملی دارم استاده هم سختگیره -
لیلی_ ممنونم
ارهه خصوصا روز اخر
و خب یک دوره فشرده و خب سختی ها خودشم داشت از صبح زود تا شب
اخر هفته رو درگیرش بودیم و امروز روز ارائه بود جلو کار افرین ها و استاد ها و ارشد ها گرایش های مختلف و...خیلی ممنونم ان شاء الله بهترین ها رو تجربه کنید و موفق سلامت باشید
-
-
خستهم
-
دلم میخواد برم زیر پتو و گریه کنم
-
زندگی این بچهرو که شنیدم، حالم بد شد
-
چقدر یه نفر میتونه قوی باشه
حس میکنم با شرایطی که دارم، نتونستم اونقدر که باید مفید باشم -
Maaah برای اینکه نمی تونید بر گردید؟
امیدوارم زودتر برید خونه
ولی همیشه اینو بدونید
یکی همیشه حواسش هست و کنارمون خدا می بنیه این سختی ها رو این دور بودن از خانواده و... را
من تا 3 بهمن نمی تونم برم خونه تا ترم مون تموم بشه چون اخر هفته ها هم برامون میان ترم گذاشتندامیدوارم حالتون خوب و شرایط تون چیزی که می خوایید بشه