هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درس هماتو استادم گنگ صحبت کنه خب معلومه که هوش مصنوعیم کم میاره
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهواای کا دانشجویی من خلاصه شد در جزوه نوشتن از روی ویس
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتن@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهواای کا دانشجویی من خلاصه شد در جزوه نوشتن از روی ویس
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتنآخه داستان اینه که شمایی که از رو ویس نوشتن براتون سخته حداقل سرکلاس کلیاتو متوجه شدید
من نبودم اصلا نمیدونم چی به چیه
استاد هماتو اولین استادی بود که با غیر حضوری بودنم کنار اومد(البته3تا استاد هماتو داریم این فقط برا 7-8نمره درس داره)
اما بازم فقط گفت ویس بچها رو بگیر جزوش در حد عکسهو اینکه یه درس 2 واحدی که یک سومش 12 جلسست حقیقتا سنگینه
-
-
_Aram_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جالب اینه که هیچکدوم از کتاب های دانشگاه رو متوجه نمیشم اصلا قابل فهم نیست برام
منم همین طور
-
_Aram_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جالب اینه که هیچکدوم از کتاب های دانشگاه رو متوجه نمیشم اصلا قابل فهم نیست برام
منم همین طور
-
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتنآخه داستان اینه که شمایی که از رو ویس نوشتن براتون سخته حداقل سرکلاس کلیاتو متوجه شدید
من نبودم اصلا نمیدونم چی به چیه
استاد هماتو اولین استادی بود که با غیر حضوری بودنم کنار اومد(البته3تا استاد هماتو داریم این فقط برا 7-8نمره درس داره)
اما بازم فقط گفت ویس بچها رو بگیر جزوش در حد عکسهو اینکه یه درس 2 واحدی که یک سومش 12 جلسست حقیقتا سنگینه
پیروز زشته بذار نگم ما سر کلاس هم نمیفهمیدیم
میدونی من الان که برای آسکی خوندم یا هرازگاهی تو بالین سوال برام پیش میاد مراجعه میکنم به جزوه میفهمم
اون موقع واقعا فقط حفظ میکردم امتحان میدادمآخ آخ ماهم همینطوری بودیم بعضی درسا
اما بچه های آزمایشگاه دختر خالم تعریف میکرد
گویا خیلی بدتر بودن
اونقد سر یه درس دو واحدی استاد داشتن که نمره ها صدمی تقسیم میشد🥲 -
ولی واقعا بستگی به پرسنل داره
مثلا من حاضر نیستم اون پرسنلی که استقلال بهت میده خودت کار کنی ولی بعد میاد غرمیزنه چرا این کار و کردی در حالیکه خودش ول کرده رفته بیرون حتی به تو نسپرده چیکار کنی و بعد طلبکارم هست که مگه من باید به تو بگم؟
بره از اتاقش بیرون
ووقتی میره بیرون استرس میگیرم
همچنین اون پرسنلی که کلا میرن و دیگه حتی نمیشه پیداشون کرد -
این پست پاک شده!