هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خدایی با آدم بی منطق که حرف خودشو میزنه و نمیتونی سکوت کنی و ازت میخواد نظرتو بگی چی باید گفت که ولت کنه؟
مجبوری نظرِ عوض نشده ات رو بگی
ولی دلایلت براش قابل درک نیست...
چیکار باید کرد که ولت کنه؟! -
تصمیم گرفتم امسال منم ترین بنویسم...
خیلی رسم جالب و باحالیه فکر کنم امسال ششمین سال می شه که این تاپیک زده می شه و تو این 4 سالی که اینجا بودم فقط یه پارسال یه چیزی نوشتم کخ اونم خیلی خیلی کلی بود و تک به تک ننوشتم.
so امسال واقعا دوست دارم که بنویسمش -
Anzw 18 طبیعیه منم همینطور
زمان که میگذره بیشتر متوجه میشیم -
Anzw 18 طبیعیه منم همینطور
زمان که میگذره بیشتر متوجه میشیم -
بابونــــه
یاهاااهاااا ببین کی برگشتهههه -
زندگی داره هر روز "کی فکرشو میکرد" تر میشه.
-
نقطه صدتا جون داره این
حیاط ما پر ایناست، البته رشد خیلی خیلی کندی داره
جلو آفتاب بزاری صاف بخوره بهش خیلی خوبه براش
حتی برف میاد زمستون روش هیچیش نمیشه، خیلی خوبه اصلاAqua اینکه رشد کندی داره خوبه چون گلدونش کوچیکه به این زودیا نمیخواد جابجاش کنم...
من توی چندتا سایت خوندم میگفت: دوهفتهی اولی که از گیاه مادر جدا میشه نباید بهش نور مستقیم بخوره...
فعلا گذاشتمش روی میزم...اون دوتا گلدونی که گیاه مادر و بقیه کاکتوسا داخلشن پشت پنجرهس آفتاب صبحا کامل روشونه...
اگه اینقدر مقاومه که خیلی خوبه میخوام بهش نگاه کنم ازش امید بگیرم...🥹 -
Aqua اینکه رشد کندی داره خوبه چون گلدونش کوچیکه به این زودیا نمیخواد جابجاش کنم...
من توی چندتا سایت خوندم میگفت: دوهفتهی اولی که از گیاه مادر جدا میشه نباید بهش نور مستقیم بخوره...
فعلا گذاشتمش روی میزم...اون دوتا گلدونی که گیاه مادر و بقیه کاکتوسا داخلشن پشت پنجرهس آفتاب صبحا کامل روشونه...
اگه اینقدر مقاومه که خیلی خوبه میخوام بهش نگاه کنم ازش امید بگیرم...🥹نقطه اره همین گلدون کافیه تا مدتها
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این برای همه گلهاست معمولا، ما گلخونه که رفتیم صاحبش یه بار گفت کلا هر گلی رو از گلدونش جابه جا میکنید به گلدون دیگه یا تازه قلمه ای چیزی میزنید میزارید تو خاک کلا یه مدت اول پژمرده میشه یا بی جون رشد متوقف میشه، چون هم بهش شوک وارد میشه بالاخره گله دل داره
هم اینکه طول میکشه عادت کنه یه چند روزی زمان میبره بزارید یه گوشه اروم برا خودش بمونه اذیتش نکنید