هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist خیلی ممنون
.
انشاءالله سلامت باشید.
melancholy
همچنین -
f.nalist دوباره زدن؟
-
f.nalist دوباره زدن؟
melancholy
متاسفانه -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نمیدونم چی شد که وقتی به خودم اومدم، دیدم که دارم به انتهای تمام جملاتم داخل اینجا "نقطه" میزارم.
به خاطر وجود نقطه ست.
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نمیدونم چی شد که وقتی به خودم اومدم، دیدم که دارم به انتهای تمام جملاتم داخل اینجا "نقطه" میزارم.
به خاطر وجود نقطه ست.
نام کاربریم حرمت داره مبن!
-
فکر کنم ایران داره میزنه نه؟
-
ساعت 1:۵۰ تا 2:۵0 ویس 8 اپید
-
melancholy
متاسفانه -
خدایا
-
Michael Vey
همه کشورا روز بد و خوب داشتن همین اروپا دوران قرون وسطی یا حمله نازی ها...
اینکه بخوای بگی میرم چون مشکل داره درست نیست
وگرنه من خودم قبول دارم همه دوست دارن برای زندگی بهتر برن
اگه آمریکا با ایران بده چون نمیخواست از کشورا خاورمیانه ای که تحت ظلمن، سکوت کنه و مثل خیلی از این عربای، بی غیرت باج بده و زیر بار خواسته اونا بره
مشکل کشورا خاورمیانه متحد نبودنشونه وگرنه امنیت منطقتو همین کشورهایی که دوست داری برای مهاجرت بری پیش اونا مختل کردن
ولی چه روزی میشد اگه تمام این کشورا بجای ترس و باج دادن با هم متحد بودن تا منطقه رو پاکسازی کنن...
ابرقدرت رو مردم زمانه به وجود میارن...
میشه همیشه زیر بار ظلم بری و سکوت کنی و حرفم نزنی
و اسمشو بذاری زندگی خوب
(( برای زندگی بهتر همه دوست دارن برن ولی اگه حس میکنی عرق ملی داری این حرفارو باید بپذیری))mahdi.ek آدمم تا یه جایی میتونه بگه میمونم برای وطنم
از یه جا به بعد میبینه که همین وطن همه شیره جونشو مکیده و دیگه نه جوونیی براش مونده نه پول نه شور و اشتیاق نه هیچیالبته من هنوزم میمونم برای وطنم... چون نه پولشو دارم نه شرایطشو
-
مصداق بارز روانی:ترامپ
-
آمریکا یه خبرو میخواد بگه کل وزیر وزراش و رئیس جمهورش و مسئولش همون خبرو میگن حرفشو عوض نمیکنه کسی
ایران یه خبر میخوان بدن 5 تا میگه نه همچین چیزی نیست یکی فوری تکذیب میکنه یکی یه چیز دیگه میگه آخرش یکی میاد میگه آره همینجوریه آخرشم هیچی معلوم نیست -
اگر منظورت قصدشه که به نظرم همینه. الان ترامپ از داخل خیلی تحت فشاره. این وسط اگر همینجا بتونه تمومش کنه خیلی به نفع ترامپ میشه. نظر من روی اینه که میزاره ایران یکی دو تا از این پایگاهاش رو بزنه تا رسانه های ایران یکم آروم بشن، تهش هم تمومش کنهآمریکا هم که موضعش مشخصه، به هدفش رسیده الان میخواد قهرمانانه همینجا تموم بشه. فقط نمیدونم این چینیا قصدشون چیه
تحلیل Comrade
ترامپ چند روز بعد:
جدی عجب تحلیلی کردی -
هویججج و آیا به کامرد ایمان نمی آوردید؟
ولی جدی این چند ساعت تا واکنش ترامپ لب مرز سکته بودم. -
هویججج اونم احتمالش هست ولی چند نقطه تهران کرج رشت و گیلان انفجار رخ داده
پدافند بوشهر هم فعال شده