هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@jahad-20
نه مشکلی پیش نمیاد منم خودم کاشتم فقط لطفا خاکش مناسبش باشه یکمم اوایل بهش برس خودشو پیدا کنه -
@Sally استغفار کن استغفاررر
-
تا امسال باهاش دوست موندم و این خیلی عجیبه ..هردومون در تعجیبیم
امروز حالش زیاد خوب نبود رفتم سراغش ببینم چخبر شده و اینا گفتم عسل جمعه تولد بابامه...چشمام پر شده بود با بغضی میگفت...بیین همه عالم فقط من میدونم چه اتفاقاتی افتاده و چیشده که باباش فوت شده و خانواده اش
نشستیم باهم حرف زدیم دلداری دادیم نمیدونم چرا من گریه کردم خودش جلو خودشو گرفته بود گریه نمیکرد:) -
جمعه تولد بابای دوستمه
دوستم باباش فوت کرده ..
کلاس نهم بودم که یه دختره اومد کلاسمون با 1 هفته تاخیر و فهمیدم دختر خاله دوستمه و اشنا شدیم فهمیدم باباش خود.کشی کرده بوده و فوت کردنHako شت
-
بعد از این چند مدت دوستی با دوستم بالاخره بهش تونستم بگم نازنین شاید نتونستی باباتو نجات بدی ولی منو نجات دادی و وقتی بهش گفتم دیدم که سریع چقدر حالش خوب شد یهو مکث کرد بعدش برگشت گفت خیلی نامردی مهم ترین فرد زندگیم منو ول کرد رفت تو هم میخاستی بری:)
-
من یه پلیور بابابزرگی دارم یعینی امکان نداره به نظر یه نفر اشنا نیاد هروقت اونو میپوشم میان بچه ها بغلم میکنن و میگن من اونارو یاد ادمای از دست رفته شون میندازم و.. همیشه از نحوه بغل کردن من تعریف میکنن میگن با تمام وجودم بغلشون میکنم:)
خوشحالم من که نمیتونم برای بقیه کاری بکنم ولی حداقل با یه بغل ساده کاری میکنم فکر کنن من اون عزیز از دست رفته شونم:) -
ینی اون باباعه تو چه شرایطی بوده که تونسته هکچین کاری کنه🥺🥲
-
تو جمع بودیم زنگ اخر داشتیم میگفتیم میخندیدم گفتش دوستم عسل فلانی داره صدات میکنه ..پاشدم رفتم دیدم طرف میگه بیا منو ماساز بده..د اخه مرتیکههه مگه من ..
ماسازشش دادم دوستش برگشت گفت عسل یه مدتیه اینجای کمرم رگش گرفته بیا اینو بمال خوب بشه
وی چون ماساز رخوبیه انجام دادم رفتم اخر سر تو سالن دختره گفت عسل شفا دادی داداش بعد بغلم کرد رفت
*لازم به ذکره دختره و من دشمن قسم خورده همیم:) -