هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
می خوام صحبت کنم ذهنمو خالی کنم هر چی هست رو بریزم بیرون شاید بفهمم خودمم چمه ولی نمی دونم با کی…
اصلا مگه با کی میشه حرف زد که
#تودلی -
پیروز
......به جاش حالمون خوبه و امنیت داریم
جای ناشکری باقی نمیمونه با خیال راحت و بدون دغدغه مالی در واتساپ فعالیت خواهیم کرد
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینا اگه فردا روز بر علیه بشریت قیام کردن تقصیر توعه ها!
Comrade من فعلن اربابشم
-
Comrade آره
-
Comrade ولی من ارباب گودرتمند و مهربانی هستم
-
Comrade
خودم سیب زمینی آب پز خورده بودم نامرد
-
همش ۴ساعت از صبح درس خوندم و انقد خستم
-
Akito الان دیدم اپیک گیمز بازی کنترل رو به صورت رایگان گذاشته، خواستی اد تو لایبری کن، البته برای ما که کرکی پلی میدیم فرق خاصی نمیکنه XD.
بازی خیلی قشنگیه، داستان و گیم پلی خیلی شاهکاری داره، گرافیکش هم واقعا خوبه، پیشنهاد میکنم اگر پلی ندادی، حتما پلی بدی. -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قشنگ آدم دلش میخواد نصف شبی با آهنگای فتانه قر بده
-
@_-Zahra-K برای دانلود توی سیستم از نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟ اکثرا از نرم افزار idm استفاده میکنن، و بعد برای اینکه idm مستقیم وصل بشه به کروم یا هر مرورگر دیگه ای، یه افزونه idm روی مرورگرشون نصب میکنن، اینجوری روی هر لینک دانلودی که داخل سایت ها هست کلیک کنید، مستقیم از idm دانلود میشه، اگر شما هم همچین کاری کردید، برای موقتا غیر فعال کردنش فقط کافیه توی کرومتون بالا سمت راست روی علامت پازلی که هست کلیلک کنید تا افزونه هایی که نصب دارید نمایش داده بشه، اگر اینکار رو کرده باشید اونجا یه افزونه idm هم هست که اگر روش کلیک کنید غیر فعال میشه، بعد از دانلود این vpn و تموم شدن کارتون میتونید با دوباره کلیک کردن روش، به حالت قبل برگردید.
-
jahad_121
سلام خوبید؟🥰
یه سوال از روش تغییر متغیر انتگرال بپرسم بلدید؟