هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه روز کارمون میگیره، اینو که علی گفت
حمید یه وری شد و کرد به زمین تف
به ته هر چی میرسیم هست یه دری قفل
گفت، مادرم ثابت کرده پدریشو
دیگه نوبت منه، اگه کم بذارم داره یکمی افت
آخه، از وقتی آقام رفت ، ماها درد میکشیدیم
با ما حرف میزد و دیگه ناراحت نبودیم -
بعضی وقتا از این سطح از روابط حسنه مردم با فامیلاشون خندم میگیره
همه تو عید با فامیلاشون مشکل پیدا کردن
چتونه چتوووونه چتووووووووونهبابا انقد تو زندگی هم دخالت نکنیم که طرف نگه به تو چه و دعوا بشه
-
بعضی وقتا از این سطح از روابط حسنه مردم با فامیلاشون خندم میگیره
همه تو عید با فامیلاشون مشکل پیدا کردن
چتونه چتوووونه چتووووووووونهبابا انقد تو زندگی هم دخالت نکنیم که طرف نگه به تو چه و دعوا بشه
پیروز البته منم یکی از مردمم
خیلی حرفا رد و بدل میشه خیلی خیلی
از خوش به حالت که فلان چیزو داری ما بدبختیم چرا همش لباست جدیده (خب من کلا تورو سه بار دیدم تلاش کردم تکراری نباشم سه تا مانتو معمولی انقد حرصتو در میاره؟!) و... کوفت کردن خوشیا
تا عههه چرا اینطور لباس میپوشی و چرا فلان کارو برا عید با صورتت نکردی و.... به رخ کشیدن (به نظر خودشون) کاستیا
بابا من دوست ندارم بچمو بشونم یا از غذایی که خودمون میخوریم که ادویه و نمک داره بهش بدم چرا انقد بحث میکنی بعدشم ناراحت میشی به حرفت عمل نمیکنم
این بچه منه تهش یقه منو میگیره که مامان من معده دردم به خاطر رعایت نکردن توعه کمردردم به خاطر خودخواهی توعه
بابا بیخیال شید -
از شیراز خریدمش :>
گردنبند فیروزه و صدفی که تصادفا به شکل ماه بوده :> -
یه روز یه گوجه عاشق یه دختری میشه میره کیوی دختره و بهش پیام میده. دختره سیب میکنه ولی جواب نمیده انگور نه انگور که پیامی اومده. رفیقای گوجه میگه حاجی بیخیار این بهت پا نمیده. گوجه میگه وایستید آناناس که مخشو بزنم. هرجور شده با دختره قرار میزاره ولی توی راه میره زیر ماشین رب میشه.
داستان بسیار غمناک و طالبی بود. -
از شیراز خریدمش :>
گردنبند فیروزه و صدفی که تصادفا به شکل ماه بوده :>Michael Vey
قشنگهه
مبارکت باشه -
یه روز یه گوجه عاشق یه دختری میشه میره کیوی دختره و بهش پیام میده. دختره سیب میکنه ولی جواب نمیده انگور نه انگور که پیامی اومده. رفیقای گوجه میگه حاجی بیخیار این بهت پا نمیده. گوجه میگه وایستید آناناس که مخشو بزنم. هرجور شده با دختره قرار میزاره ولی توی راه میره زیر ماشین رب میشه.
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
.. و میخوام بشینم تو خونه و با لذتِ بچه و همسرداری و تفریح و در یک کلمه
"حیوانیت" زندگی کنم...سلام خوبی سال نو مبارک سال خوبی داشته باشی ببخشید رو تودلیت حرف میزنم اتفاقی چشمم بهش خورد...
ولی هرکس خانه داری رو انتخاب میکنه زندگی حیوونی نمیکنهگاها حیوونا ماده هم شکار میره و اصلا خانه داری بر خلاف نظر خیلیا بخور و بخواب نیست و زندگی به سبک حیوانات نیست یکم حرفتون بیرحمانست برای همه مامانای خانه دار که احیانا تمام وقتشونو صرف همسر و فرزندشون میکنن
پیروز
منظورم اون چیزی که شما فک کردی نیست
مادری کردن و تربیت انسان برام خیلی باارزشه...
اون حیوانیت جدای از واژه های قبلش توی ذهنم طبقه بندی شده...
درجریان اون ماجرایی که پیویتون گفتم و ازتون راهنمایی خواستم هستید...
خب اصرار خونواده ها بر این بود که قبول کنم...
اما به خاطر همون تربیت فرزند و مادری کردن در راستایی که فکر میکنم درسته،نتونستم باهاش کنار بیام...
این روزا هم حالم زیاد خوب نیست
زیاد رو چینش واژه ها فکر نمیکنم...
اون توقعی که خونواده ها ازمون داشتن که صرف خوشمون اومدن قبول کنیم و بقیهاش درست میشه رو گفتم حیوانیت...
که دیگه هیچی برامون مهم نباشه جز اصلِ ازدواج و بله گفتن...
و الا تو ذهنم مادری و همسرداری =حیوانیت نیست و باارزش ترین کاره...
.
منظورم اینی که شما فکر کردین نبود ولی خب از نوشتنم میشه این مدلی که شما فکر کردین هم برداشت کرد...
ببخشید اگه بد تایپ کردم... -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
.. و میخوام بشینم تو خونه و با لذتِ بچه و همسرداری و تفریح و در یک کلمه
"حیوانیت" زندگی کنم...سلام خوبی سال نو مبارک سال خوبی داشته باشی ببخشید رو تودلیت حرف میزنم اتفاقی چشمم بهش خورد...
ولی هرکس خانه داری رو انتخاب میکنه زندگی حیوونی نمیکنهگاها حیوونا ماده هم شکار میره و اصلا خانه داری بر خلاف نظر خیلیا بخور و بخواب نیست و زندگی به سبک حیوانات نیست یکم حرفتون بیرحمانست برای همه مامانای خانه دار که احیانا تمام وقتشونو صرف همسر و فرزندشون میکنن
پیروز
البته سلام
الحمدالله شما خوبید؟
ممنونم♡ سال نو شما هم مبارک باشه... -
و در کنارش هم گفتم آدم تو خونه نشستن نیستم
این مدل خودمه
فک میکنم نمیتونم ۲۴ساعت تو خونه باشم؛
و منظورم این نیست که هرکی وقتش صرف بچه و همسرش میشه زندگی حیوانی ای داره
اتفاقا از نظر من اولویت با همیناست...
اگر شد بیرون هم میشه فعالیت داشت...
و این جدای از اینه که طرف مقابلم بگه من دوست ندارم شما اصلا بری سر کار
همراه باشه...و علایقم براش قابل احترام...