هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
?fault in our starsNarges_ اوف اره
-
Narges_ این خییلی قشنگ بود واقعا... فوق العاده بود
اما فالت این اور استارز برام جوری نبود که بگم فیلم مورد علاقمه -
Narges_ اوف اره
-
Narges_ این خییلی قشنگ بود واقعا... فوق العاده بود
اما فالت این اور استارز برام جوری نبود که بگم فیلم مورد علاقمه -
Michael Vey کجای این فیلم عمیق نبود؟
من اشکم سر هیچ فیلمی در نمیاد سر این از یه جا به بعدش فقط داشتم زار میزدم😂
تازه ۲ بار دیدمشNarges_ همش جملات کلیشه ای
پر از روشن فکری های چرت و پرت
پدر مادرایی با زندگی زیادی خوب و خوشبخت
نه..
خوشم نیومد
ن که گریه نکرده باشم من کلا سر همه فیلمای درام گریه میکنم. چون گریه یکیو میبینم گریم میگیره
ولی یجوری بود که خودمم باورم نمیشد که دارم اخراشو هی میزنم جلو تا تموم شه :|احتمالا آدم باید با دل خوش این فیلما رو ببینه نه وقتی تو دلش پر از آشوب بخاطر جنگه...
-
فیلمش بهم حس واقعی بودن نمیداد...
-
چرا من اینقدر عجولم آخه...
-
معمولا وقتی یه فیلمی خیلی خوب باشه من به شدت به کارکترا وابسته میشم
بعد با خودم فکر میکنم یعنی الان فلان کارکتر داره چیکار میکنه؟ چند سالشه؟ زندست هنوز؟
ولی برعکس فالت این اور استارز برام اینجوری بود که خب یه سری بازیگر اومدن بازی کنن و بعدش پولشونو بگیرن. فیلم کلودز هم برام اینجوری بود نسبتا -
Narges_ همش جملات کلیشه ای
پر از روشن فکری های چرت و پرت
پدر مادرایی با زندگی زیادی خوب و خوشبخت
نه..
خوشم نیومد
ن که گریه نکرده باشم من کلا سر همه فیلمای درام گریه میکنم. چون گریه یکیو میبینم گریم میگیره
ولی یجوری بود که خودمم باورم نمیشد که دارم اخراشو هی میزنم جلو تا تموم شه :|احتمالا آدم باید با دل خوش این فیلما رو ببینه نه وقتی تو دلش پر از آشوب بخاطر جنگه...
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اتفاقا اولین بار بود که کلیشه ای توی فیلم با داستان تکراری ندیدم
داستان فیلم به صورت کلی بار ها و بارها ساخته شده اما به دست نویسنده و کارگردان این فیلم منحصر به فرد شدهپر از روشن فکری های چرت و پرت
تو همه ی فیلماشون دیدم که طرف پارتنرشو معرفی میکنن دیگه میرن تو اتاق
خودشون ۲ طرف حواسشون بود چی بینشونه
این فوق العاده بود به نظرمپدر مادرایی با زندگی زیادی خوب و خوشبخت
پدر مادر پسره آره ولی دختره نه
به مشکل خورده بودننه..
سلیقمون متفاوته پری😂😂😂😂باید با هم فیلم ببنیم؟
دیزنی رو با هم میبینیم😂ن که گریه نکرده باشم من کلا سر همه فیلمای درام گریه میکنم. چون گریه یکیو میبینم گریم میگیره
ولی یجوری بود که خودمم باورم نمیشد که دارم اخراشو هی میزنم جلو تا تموم شه :|آخراش دیگه فوق العاده تر از همه جاش بود
آخرش واقعا خاص بود حداقل برای مناحتمالا آدم باید با دل خوش این فیلما رو ببینه نه وقتی تو دلش پر از آشوب بخاطر جنگه...
من این فیلمو ۲ سال پیش دیدم فکر کنم😂
-
ولی فیلم رستگاری در شاوشنگ............................................ :>>>
یعنی بهترین زمان ممکن رو برای دیدن این شاهکار انتخاب کردم :>
کسایی که این فیلم رو دیدن متوحه حرفم میشن :>
و اگر هنوز ندیدین بهتون پیشنهاد میکنم همین امروز بینین تا بفهمین چرا میگم همین الانا بهترین موقع دیدنشه :>>>>>> -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اتفاقا اولین بار بود که کلیشه ای توی فیلم با داستان تکراری ندیدم
داستان فیلم به صورت کلی بار ها و بارها ساخته شده اما به دست نویسنده و کارگردان این فیلم منحصر به فرد شدهپر از روشن فکری های چرت و پرت
تو همه ی فیلماشون دیدم که طرف پارتنرشو معرفی میکنن دیگه میرن تو اتاق
خودشون ۲ طرف حواسشون بود چی بینشونه
این فوق العاده بود به نظرمپدر مادرایی با زندگی زیادی خوب و خوشبخت
پدر مادر پسره آره ولی دختره نه
به مشکل خورده بودننه..
سلیقمون متفاوته پری😂😂😂😂باید با هم فیلم ببنیم؟
دیزنی رو با هم میبینیم😂ن که گریه نکرده باشم من کلا سر همه فیلمای درام گریه میکنم. چون گریه یکیو میبینم گریم میگیره
ولی یجوری بود که خودمم باورم نمیشد که دارم اخراشو هی میزنم جلو تا تموم شه :|آخراش دیگه فوق العاده تر از همه جاش بود
آخرش واقعا خاص بود حداقل برای مناحتمالا آدم باید با دل خوش این فیلما رو ببینه نه وقتی تو دلش پر از آشوب بخاطر جنگه...
من این فیلمو ۲ سال پیش دیدم فکر کنم😂
Narges_ احتمالا زمان بدی رو برای دیدن این فیلم انتخاب کرده بودم چون که دنبال یه فیلم با آدمای بدبخت تر از خودم میگشتم ولی با دیدنش فقط به این نتیجه رسیدم که کاش جای دختره یا پسره بودم؛ زندگیم اینجوری بهتر از الان بود
-
Narges_ احتمالا زمان بدی رو برای دیدن این فیلم انتخاب کرده بودم چون که دنبال یه فیلم با آدمای بدبخت تر از خودم میگشتم ولی با دیدنش فقط به این نتیجه رسیدم که کاش جای دختره یا پسره بودم؛ زندگیم اینجوری بهتر از الان بود
وقتی پسره به دختره گفت سرطانش برگشته و با هم شروع کردن به گریه منم گریم گرفت
پسره خیلی خوب جمله ی برگشت سرطانشو گفت
این که از داخل پاش ریشه زده و شاخ و برگش به همه ی تنش کشیده شده
سرطان خیلی وحشتناکه امیدوارم اگه هیچ کس اطرافتون درگیرش نشده هرگز درگیرش نشه
درد وحشتناکی رو تحمل میکنن:)
من بعد دیدن این فیلم شکر گزاریم خیلی بیشتر شد😅
کسی که دوسش داری بمیره
نه اصلا
خیلی سخته -
به جای اینکه برای علیرضا دوستم بفرستم برای علیرضا عباس آبادی نماینده کلاس بغلی فرستادم یاخدا😂
-
به جای اینکه برای علیرضا دوستم بفرستم برای علیرضا عباس آبادی نماینده کلاس بغلی فرستادم یاخدا😂
اشتباهی برای خودم پاکش کردم