هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فیلم کره ای
هعی...
وقتشه که چادرنمازمامانمو به عنوان دامن استفاده کنم و مداد بزنم تو موهامزهرا بنده خدا 2
من هنوزم موهام رو با مداد میبندم
در شرایط کمبود امکانات
هم خیلی خفن میشه هم اینکه واقعا کاربردیه -
@AmirBarsam
کنکور ۴۰۳ کاری باهام کرد که تا اسم پیش بینی و تخمین و کف قبلی و این رنج تراز چی می ده این چرت و پرتا می آد می خوام جیغ بزنم -
@f-nalist
خیلیا الان درگیر اینن که مثلا فلان رشته تا چه حد رتبه و تراز میخواد
خود به خود درگیر میشه که مثلا بیاد بره پیش بینی تراز و رتبه بکنه
به قول تو الان این کار برای این فاز جدید کنکور جواب میده
اون سی دی های کنکور هم که برنامه کنکور آسان است که فکر کنم کار انتشارات گیلنا بود کلا به فراموشی سپرده شده و یسری ها مث همین بهمنی و هادیان فرد با اون چهار تا فلش و خط کشیدن در رأس توجهاتن -
ولی جدی این سایت ام اس کنکور اگه اشتباه نکنم اسمشو
با اینکه ادعا نداره ولی خوب تراز تخمین میزدAqua
هرچند اولش مخالف این کار بودم(الانم هستم) ولی اون آخرا دیگه فشار در حدی بود که چند باری تخمین زدم با جاهای مختلف و نگاه کردم ببینم چه حوود قبولی می ده
هم ترازم پایین تر از بدبینانه ترین حالت شد هم رتبهم و تیر خلاصم که بحث قبولی بود که فکر می کردم نزدیک تراز باشه -
Anzw 18
طرف نشسته داره پول پارو میکنه
براش مهم نیست که این بچه ها آیا واقعا به اون چیزی که میخوان میرسن یا داره امید واهی بهشون میده -
بچه ها ادبیات برا شروع چی پیشنهاد میکنید و چه کاری بنظرتون بهتره به طور کلی ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
@f-nalist من که پارسال زیاد درگیری نشدم ولی تو که حتی کلاس هادیان فرد هم ثبت نام کرده بودی واقعا چه حالی داشتی
تا لحظه آخر هم فکرم این بود که از این بابت اونقدر ضربه نخوری
و خب واقعا برات خوشحال شدم که به اون رشته ای که دلت خواست رسیدی️
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Aqua
هرچند اولش مخالف این کار بودم(الانم هستم) ولی اون آخرا دیگه فشار در حدی بود که چند باری تخمین زدم با جاهای مختلف و نگاه کردم ببینم چه حوود قبولی می ده
هم ترازم پایین تر از بدبینانه ترین حالت شد هم رتبهم و تیر خلاصم که بحث قبولی بود که فکر می کردم نزدیک تراز باشه -
@فارغ-التحصیلان-آلاء