هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
vivienne بحث علاقست
و گرنه خب اینهمه رشته
مسیر موفقیت که فقط از رشته تاپ و فرهنگیان که نمیگذره
بستگی به دیدگاه خودت داره -
تعریف می کرد برام می گفت:
شب قبل امتحان مهمان داشتیم توی خانه مادر شوهرم من بعد رفتن مهمان ها و جمع کردن ظرف ها و باقی کارها تا صبح برای امتحان خوندم صبح که با عجله داشتم می رفتم توی آشپزخانه یک میخ قطور رفت توی پاشته پام(با دست نشان می دهد که میخ بلندی بوده) دیرشده بود و من میخ را با دست کشیدم بیرون و زود به سمت مدرسه رفتم ...اگر مدسه متوجه می شد دختری عقد کرده نمی گذاشتند به تحصیل ادامه دهد (بحث 20 و خوردی سال پیش است)
با خودم فکر می کنم که من و امسال من آیا فرزندان این شیر زنان نیستیم؟شجاعت؟اراده؟هدف؟ -
استادم میگه دروس فرهنگیانو صفر بزنی حله
ولی اگه مامانم اینو ببینه سکته میکنه -
تعریف می کرد برام می گفت:
شب قبل امتحان مهمان داشتیم توی خانه مادر شوهرم من بعد رفتن مهمان ها و جمع کردن ظرف ها و باقی کارها تا صبح برای امتحان خوندم صبح که با عجله داشتم می رفتم توی آشپزخانه یک میخ قطور رفت توی پاشته پام(با دست نشان می دهد که میخ بلندی بوده) دیرشده بود و من میخ را با دست کشیدم بیرون و زود به سمت مدرسه رفتم ...اگر مدسه متوجه می شد دختری عقد کرده نمی گذاشتند به تحصیل ادامه دهد (بحث 20 و خوردی سال پیش است)
با خودم فکر می کنم که من و امسال من آیا فرزندان این شیر زنان نیستیم؟شجاعت؟اراده؟هدف؟ -
vivienne راه آسون تر رسیدن پول فرهنگیانه؟
فرهنگیان شغل خوبیه ها، من نظر شخصی خودمو میگم
من دوست ندارم اول راه و ۱۸ سالگی
خودمو محدود کنم به کارمندی، حقوقش و دیدگاهمم این باشه خب خداروشکر سربازی نمیرم سی سال بعد هم راحتم بازنشسته میرم تازه دنبال علاقم. -
دلم نمیاد ناراحتشون کنم زحمتمو کشیدن
-
هعی
-
03:03
-
از الآن تا ساعت ۳شب دقیق ۱۲ ساعت وقته
-
۱۰ ساعت میخونم تا شب
-
از سگ کمتره هرکی نخونه
-
جنینو تموم میکنم آناتومیو تا یجایی میرسونم لیپیدو هم مرور میکنم
-
vivienne راه آسون تر رسیدن پول فرهنگیانه؟
فرهنگیان شغل خوبیه ها، من نظر شخصی خودمو میگم
من دوست ندارم اول راه و ۱۸ سالگی
خودمو محدود کنم به کارمندی، حقوقش و دیدگاهمم این باشه خب خداروشکر سربازی نمیرم سی سال بعد هم راحتم بازنشسته میرم تازه دنبال علاقم. -
آدمک گذاشتین رفتینا
-
فایتینگگگگ همش یه ماه دووم بیارر
-
ما دو نوع اسم داریم
1_اسم معرفه
2_اسم نکره
اسامی معرفه شامل :ضمیر-اسم اشاره-اسم موصول-معرف به اضافه-ذوالاله -اسم علم
و اسم نکره:ناشناس-غالبا با تنوین می اید-ترجمه در اسم نکره شامل:ی-یک-ی یک-اروده میشود
اگر اسم نکره برای بار دوم با ال بیاید این یا ان معنا میشود
اسم علم اگر تنوین بگیرد در نکره بودن ان شکی نیست -
Aqua فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری.
بحث فقط شغلیه که من دوست دارم
خیلی از دانشجو معلما الان دنون پزشک یا داروساز فرهنگی ان -
فقط من نمیتونم تحملش کنم چادر پوشیدن و دروغ و دورویی منو میکشه
-
Aqua فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری.
بحث فقط شغلیه که من دوست دارم
خیلی از دانشجو معلما الان دنون پزشک یا داروساز فرهنگی انvivienne در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری
گفتم راجب شخص خودم میگم درگیر شغل کارمندی بشم دیگه همه چی یادم میره میچسبم به همون حقوق.
ولی خب طبق چیزی که دیدم اکثرا همین رو میگن اولش ولی بعدش تلاشی نمیکنن
چون حقوق رو داری خیالت راحته ولی خب مثال نقضم زیاده.
آدم باید خودشو بشناسه بعد انتخاب کنه دیگه
میدونم اگه کارمند بشم احتمالا آدم ترسویی و وابسته به حقوقش بشم شاید مثل خیلیا نتونم در کنار درآمد دیگه بکنم به سرمایه و جایگاهی برسم
ولی خب پول در آوردن هم از یه جا به بعد واقعا واسه آدم لذتی نمیاره یعنی سیر میشه
اون جایگاه اجتماعی، علاقه و شاید کار خفنی که میکنی و خیلیا نمیتونن بکنن آدم سر کیف میاره
من خودم بشخصه دنبال این چیزام