هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua
سالی که برید دانشگاه
می فهمید خدا بهترین زمان رو براتون کنار گذاشته.و حتی بهترین جا
شما وقتی که دانشگاه قبول شدید وارد دانشگاه شدید حتی متوجه می شید که دانشگاهتونم براتون کنار گذاشتهالبته باید به خودتون و خودش ایمان داشته باسید و تلاشتون رو بکنید
.
من بالا کرمان شیراز رو زده بودم
و فقط شیراز 23 نفر و فقط رشته شیمی محض داشت
اما کرمان هم محض هم کاربردی و به طرز عجیبی من که اول کاربردی ها رو می زدم بعد محض ها برای کرمان محض رو فقط زده بودم و کاربردی رو جا گذاشته بودم اینو بعد که قبلو شدم رفتم چک کردم دیدم
(فکر می کنم چون شیراز بالایش محص بود اینم محض شو زدم فقط)
ولی وقتی اومدم فهمیدم دانشگاه هم برای این رشته خیلییی استاد ها عالی داره با سطح علمی بالا
به طوری که خیلی از هیئت علمی ها ش جز 2 درصد دانشمند ها معرفی شدند برای سال 2024 و....
من الان می تونم مهمان بشم بیام شیراز
چون محض هستم اما کاربردی کرمان رو زده بود که قبول هم می شدم نمی تونستم بیام شیراز چون دیگه کاربردی ندارهاما من تا بتونم ترم ها و واحد هامهمم رو می خوام همین دانشگاه بمونم به خاطر استاد هاش
چون ترم ها بالا تر قرار استادمون باشندو هم خداروشکر از لحاظ مسافت استان نزدیکی افتادم و.. یعنی اینو می خوام بگم درسته 1 سال به خاطر شیمی پشت موندم ولی تو اون یک سال اتفاق اتی خدا پیش راهم گذاشت که منو اماده کرد برای وارد شدن در شرایط دانشگاه که الان از خیلی از هم کلاسیام جلو تر م اماده ترم برای این محیط و شرایط ش
درسته سخت بود درست همه با هم مخالف بودن ولی خودشو جوری همه چی رو خوب رقم زد که من رسیدم.
و بدونید زندگی هی سخت تر و سخت تر میشه و شما باید قوی تر بشید.
مطمئنم امسال به نتیجه که برسید متوجه خواهید شد که بهترین زمان و بهترین جا رو خدا براتون کنار گذاشته و هر چیزی یک حکمتی داره.لطفا فقط به مسیرتون فکر کنید به گذشته فکر کنید به خودش توکل کنید انقدر زود زمان می گذره
که به خودتون میایید می بیند چندین ترم از دانشگاه هم گذرونید و در لولی سخت تر از کنکور البته شیرین چون رشته مورد علاقتون رو خواهید خوند
در دانشگاه ها عالی
و....امیدوارم همیشه سلامت باشید و امسال به نتیجه دلخواهتون برسید
️
-
الان هم شرایط م واقعا سخت ه
فشار محیط کلاس ها درس ها و
متاسفانه سرگیجه
وو..
اما می دونم همه اینا حکمتی داره و قرار منو برای رشد و ایندم اماده کنه -
زهرا بنده خدا 2 وای active 4
@Masoumeh-sh
بله بله
️
-
Aqua
بنظرت ۱۰ سال دیگه هم همینو میگی ؟
توی رشته ریاضی دانشگاه خیلی مهمه دانشگاه تاپ بعد حیفه وقتی میدونی هم هوشش رو داری و هم شرایطش رو داری پشت نمونی -
امشب، شب آرزوهاست....
التماس دعا🩵. -
هم اتاقیام جمع کردن برن بیرون
من تو اتاق تنها نشستم پشت لپ تاپ
چرا؟
چون من همیشه به کامپیوتر متعهد میمونم -
سلااااام
-
سلااااام
8869d26a175370
Hola amigo -
چقدر اهنگ shining تو هندوانه چشمک زن قشنگ و شیرین بود...
-
دلم تنگ شد برای وایب سریالش..
مامان کاش امتحان نداشتم باهم میدیدیم :> -
Aqua کسایی که سال دوم به بعد دانشگاه میرن ده هیچ از سال اولیا جلو ترن
اولا ک خیلی پخته ترن
دوما چون خیلی صبر کردن و سختی کشیدن برای رسیدن ب اون چیز، قدرشو بیشتر میدونن و دوران دانشگاه براشون خییلی شیرین تره.. واسه همین با انرژی مثبت و قشنگی درس میخونن و دوست دارن همش پیشرفت کنن تو رشتشون
تازشم.. شریف سال بعد به از مزار شریف پارسال -
این هفته ام تموم شه برسیم به تعطیلات بین دو ترم
ولی خب وقتی درسای ترم بعد و میبینم تو همین امتحانا بمونم بهتره
به اینستام خیلی معتاد شدم باید دیگه اکسپلور گردی و ترک کنم وگرنه همون چندروز تعطیلی پای همین صرف میکنم
یه بار چند هفته اکسپلود گردی و ترک کردم خیلی خوب بود
بازم باید شروع کنم -
ولی یه درس ترم بعد خیلی باحاله
روانشناسی یادگیری زبان که ۱ و ۲ ام داره -
Aqua کسایی که سال دوم به بعد دانشگاه میرن ده هیچ از سال اولیا جلو ترن
اولا ک خیلی پخته ترن
دوما چون خیلی صبر کردن و سختی کشیدن برای رسیدن ب اون چیز، قدرشو بیشتر میدونن و دوران دانشگاه براشون خییلی شیرین تره.. واسه همین با انرژی مثبت و قشنگی درس میخونن و دوست دارن همش پیشرفت کنن تو رشتشون
تازشم.. شریف سال بعد به از مزار شریف پارسالMichael Vey
دقیقاااااااااااااااااااااا