هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
۷۱۹مال استان فارسه؟
شمارهای که زنگ زده تو اینترنتم هست
یه جای معروفی باید باشه
اگه کار داشته باشه باز زنگ میزنه
️
-
سلام من به خوابگاه و غذاهای خوابگاه
-
@danial-hosseiny
آه ای حیدری حیدری حیدریِ عزیزم...
واقعا عالیه این مرد
یه سری مباحث رو با چیزایی که یاد داده خیلی راحت تر و بهتر می تونم بزنم:)))
تو این مثلثات دو تا چیز اذیتم می کنه
یکیش اینه که برای همین روش های مثلا پیدا کردن تقریبی سینوس تو حل سوالات، حس می کنم اونقدری که باید مسلط نیستم که سریع سر جلسه بتونم تشخیص بدم که "خب الان چه باید بکنم" اونم دلیلش تسته و باید تست بیشتری کار کنم تا رو هر دو مدل روش ها مسلط بشم.
اینطوری بگم که همیشه این هست که من موقع تحلیل آزمون و بررسی سوالات با خودم میگم که "عهههه راست می گه هاااا یه همچین کاری باید می کردی".
دلیل دومش همون ترسه که چون پارسال اصلا توی اون فرمول مثلثاتی ها و اینا خوب نبودم، انگاری الانم باید به زور به خودم به قبولونم که بابا دیگه یه سر سوزنم که باشه اوضاعت بهتر شده انقدر دست و پاتو گم نکن وقتی مثلثات می بینی:))))خلاصه که جونم برات بگه بلای جون من همین مثلثات و نوسان بوده و هست
Anzw 18
اون بحثِ «عه راست میگه»هایی که میگی بعد از آزمونا داری، مهمن. حتی الامکان بهتره که از هر آزمونی که زدی، یه لیست به صورت سرفصلی درست کنی از همینا و بزنی به دیوار اتاقت.
حتی الامکان موجز ولی گویا... که با خوندن یه کلمه خودت تا تهشو بری. اینکه هی این روند توی ذهنت پیش بیوفته، کمکت میکنه برای تستای بعدی و بعدی و بعدی. مثالشم اینکه مثلا روی برگه بنویسی کنایه با مجاز فرق داره. فرمول فلان چیز، یه توان دو داره. و از این موارد ریز ریز این شکلی...
بعدم کلا همه، خصوصا آدمای استرسی، وقتی فکر کنن توی چیزی خراب میکنن، اتفاقا و دقیقا میرن همون رو خراب میکنن! چون مدام دارن بهش فکر میکنن... چیزیه که تجربهٔ من توی روابطم بهم ثابت کرده.
اینقدر بهش فکر نکن! اینقدر هی فکر نکن تو از پسش برمیای یا برنمیای یا چی! صرفا برو و انجامش بده... -
قلبم مچاله گشت