هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
برا ما بسته تشریح اسکلتی عضلانی و بافت مقدمات جنین عمومی و جنین تخصصی رو باید بخونیم
توف بهت لومزززززهویججج جنین تخصصی؟
-
@M-Shajarian
نهههههههه
من تو این امتحانا دیگه مردی شدم برا خودم -
ترم یک جنین تخصصی؟
-
اینو یکی دو روز پیش تو راه کتابخونه مرکزی گرفتم -
Akito
آقا یه سوال ذهنم رو درگیر کرده چطوری مکانیک قبول شدی ؟ -
Blue28
اره🥲🥲 -
برم به کارام برسم
-
ولی خودمونیما، اوایل مهر چقدر ذوق زده بودید و چقدر از درسا لذت میبردید و ترم بالایی ها رو که ناامیدی القا میکردن رو نقد میکردید، الان خودتون هم به همون وضع دچار شدید و فقط غر میزنید.
Comrade
هنوزم منت خدای را عز وجل که کنکور ندارم.
ولی ببین من اگر قسم بخورم ۷۰ درصد و چه بسا بیشتر کل مطالب ترم یک رو خودمون خوندیم و خودمون یادگرفتیم و تدریسی نشده دروغ نگفتم. -
@M-Shajarian منم
-
کاش دو سالم بود
️
-
ولی خودمونیما، اوایل مهر چقدر ذوق زده بودید و چقدر از درسا لذت میبردید و ترم بالایی ها رو که ناامیدی القا میکردن رو نقد میکردید، الان خودتون هم به همون وضع دچار شدید و فقط غر میزنید.
Comrade
آخه ببین من از این زورم داره که لذت میبرم و تو یادگیری و حفظ کردن مشکلی ندارم ولی وقت ندارم
ترم ما دیر شروع شد ما با بقیه فرق داریم به جای شهریور آبان رفتیم دانشگاه
دو روز قبل امتحان استادمون مجازی ساعت ۱۱ شب بیوشیمی فصل جدید تدریس کرد -
Comrade و اینکه هنوز از درسا لذت میبرم
و از دانشگاه هم
منتظرم ترم دو بشه زودتر برم دانشگاه -
Blue28
همینو بگووووووو -
lO_Ol کاش
-
Comrade
ولی ببین من اگر قسم بخورم ۷۰ درصد و چه بسا بیشتر کل مطالب ترم یک رو خودمون خوندیم و خودمون یادگرفتیم و تدریسی نشده دروغ نگفتم.Blue28 چی بگم، من تا الان توی عمرم از دانشجو جماعت چیزی جز غر نشنیدم، فکر نکنم اوضاع ترمای بعد هم بهتر باشه.
کنکور رو هم به نظرم ما خیلی جدیش میگیریم، مگرنه اونجور که جو دادن واقعا آنچنان سرنوشت ساز و مهم نیست، به نظر من مقاطع خیلی مهم تری هم وجود داره. -
Comrade
ولی ببین من اگر قسم بخورم ۷۰ درصد و چه بسا بیشتر کل مطالب ترم یک رو خودمون خوندیم و خودمون یادگرفتیم و تدریسی نشده دروغ نگفتم. -
lO_Ol
من الان باید تو بهشت میبودم میوه های بهشتی میخوردم نمیدونستم کره زمین چیه -
Comrade و اینکه هنوز از درسا لذت میبرم
و از دانشگاه هم
منتظرم ترم دو بشه زودتر برم دانشگاهBlue28
دقیقااااااااا -
میرم گریه میکنم
شب بخیر