هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پشت سر هیچکس حرف نزنین
قشنگ نیست، نتیجه اش هم قشنگ نیست
شاید با خودتون بگید «اینو که همه میدونن و همه دیدن» یا بگین «تو روش هم میگم»
هیچجوره توجیه نکنین
خودتون نمیفهمین ولی اون حرف به طور عجیبی پخش میشه و همه راجع به اونی که دربارش حرف زدین یه دید دیگه ای پیدا میکنن -
پشت سر هیچکس حرف نزنین
هیچجوره توجیه نکنین
خودتون نمیفهمین ولی اون حرف به طور عجیبی پخش میشه و همه راجع به اونی که دربارش حرف زدین یه دید دیگه ای پیدا میکنن -
پشت سر هیچکس حرف نزنین
هیچجوره توجیه نکنین
خودتون نمیفهمین ولی اون حرف به طور عجیبی پخش میشه و همه راجع به اونی که دربارش حرف زدین یه دید دیگه ای پیدا میکننAkito رطب خورده خود منع رطب کند؟
-
درد و دل با استفراغ روانی فرق داره
درد و دل با استفراغ روانی فرق داره -
Anzw 18
خودت میدونی من چقدر مازو دوس داشتم اینا پلی واقعا سال کنکور خودم آزموناش رو اصلا خوشم نیومد انگار اون مار نکته سنج و سوالات جذاب از بین رفته بود
امسال نمیدونم همچنان داره اون فاز رو پیش میبره یا اصلاحش کرده
من به صورت کاملا تخصصی و با جزئیات دوپینگ زیست مازو برای کنکور تیر زدم و انکار عملا هیچ تاثیری نداشت با اینکه حدودا ۵۴۰ تا است جمع بندی سه پایه داشت و به قول خودش مرور کامل ولی من که سر جلسه کنکور رفتم و همیشه فازم این بود که تستارو حفظ بودم و میگفتم چی شبیه کجا بوده ماز تو زیستش نتونستم همچین چیزی پیدا کنم
یعنی در کل مجموعه تست طلایی(فرهمند نیا با تستایی که هر جلسه تست طلایی میزد+آزمون دوپینگ) هیچ ارتباط بخشی معناداری وجود نداشت
شاید بگی که کار دوپینگ جمع بندیه و نه پیش بینی
ولی عملا در جمع بندی هم ضعیف بود
چرا؟
چون نکات تستها حاشیهای بود و دربردارنده نکات اصلی نبود و اون آخرای هر آزمون که قسمت هایی از کتاب هزار نکته ماز به تفکیک بودجه بود باز اونجا هم زیربغل مار بود و من نتونستم ارتباطی بین اون و کنکور ۱۴۰۳ و یا روند کنکور داشته باشمدر کل پک زیستش ضعیف بود
در درس ریاضی : بررسی دقیقی نداشتم نمیدونم چجوری بود
درس شیمی : دستپخت هادیان فرد بود و میدونی مشکلاتم با ایشون رو
درس فیزیک : فیزیک هم خوب و هم بد قسمت های فوق العاده چرا چون بعضی سوالات از بانک تست اساتید ماز که قوی بودن برداشته شده بود و خیلی از تست هم به درد کنکور نخور
به قول تیم بهمنی اینا همچنان منتظر اون سالی هستند که قراره فیزیک کنکور سخت بشه و همین باعث میشد از کنکور دور باشه بعضی جاها
اما تست طلاییش که میرحسینی فوق العاده رود چون جذاب ترین کار ممکن اشراف به سوالات کنکور و ویرایش سوالات نظام قدیم و حل اونها و واقعا فصل رو جمع میکرددر کل من به عنوان یه دانش آموز عادی و نه کسی که هرچی بوده رو حل کرده خوشم نیومد
شاید برای کسایی که طبق مصاحبه های ماز هرچی منبع بوده زدند و چیزی نمونده نزدیک کنکور تستای نو و باحالی باشه
هرچند که اساتیدی مانند فرید شهریاری و بازرگانی تاکید زیادی به تموم کردن دوران جمع بندی با سوالات فقط کنکور و نه عقاید طراح های آزمون آزمایشی داشتنداین نظر من در مورد دوپینگ بود که طبق جمع بندی خودم این دوپینگای آخر اون تصوراتی که عموم دانش آموزان نسبت به دوپینگای مخصوص کنکور ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ که فوق العاده بودن داشتن بهم بخوره
@f-nalist
که اینطور خیلی خیلی ممنونم ازت
راستش این دوپینگه به سرم زده بود شرکت کنم ولی از یه طرف هم به قول خودت فکر می کنم شاید جمع بندی با سوالات کنکور بهتر باشه
یه چیز دیگه هم که هست یه چندتا کلاس دیگه برای این اواخر تو ذهنم بود که شرکت کنم (مثلا تست باکس حسین زاده که می دونم عالیه و یه 200 تیپ تیرماهش با اینکه نصفه دیدم ولی همون نصف هم رو افزایش درصد زیستم تاثیر داشت) واگه این دوپینگ فقط آزمون نباشه و کلاسم داشته باشه که اون یکیا کلا کنکل می شن.
از این مدلی "پکیج" ثبت نام کردن خوشم نمی آد ولی اینو فکر می کردم شاید بتونه خوب باشه. -
Anzw 18
خودت میدونی من چقدر مازو دوس داشتم اینا پلی واقعا سال کنکور خودم آزموناش رو اصلا خوشم نیومد انگار اون مار نکته سنج و سوالات جذاب از بین رفته بود
امسال نمیدونم همچنان داره اون فاز رو پیش میبره یا اصلاحش کرده
من به صورت کاملا تخصصی و با جزئیات دوپینگ زیست مازو برای کنکور تیر زدم و انکار عملا هیچ تاثیری نداشت با اینکه حدودا ۵۴۰ تا است جمع بندی سه پایه داشت و به قول خودش مرور کامل ولی من که سر جلسه کنکور رفتم و همیشه فازم این بود که تستارو حفظ بودم و میگفتم چی شبیه کجا بوده ماز تو زیستش نتونستم همچین چیزی پیدا کنم
یعنی در کل مجموعه تست طلایی(فرهمند نیا با تستایی که هر جلسه تست طلایی میزد+آزمون دوپینگ) هیچ ارتباط بخشی معناداری وجود نداشت
شاید بگی که کار دوپینگ جمع بندیه و نه پیش بینی
ولی عملا در جمع بندی هم ضعیف بود
چرا؟
چون نکات تستها حاشیهای بود و دربردارنده نکات اصلی نبود و اون آخرای هر آزمون که قسمت هایی از کتاب هزار نکته ماز به تفکیک بودجه بود باز اونجا هم زیربغل مار بود و من نتونستم ارتباطی بین اون و کنکور ۱۴۰۳ و یا روند کنکور داشته باشمدر کل پک زیستش ضعیف بود
درس شیمی : دستپخت هادیان فرد بود و میدونی مشکلاتم با ایشون رو
درس فیزیک : فیزیک هم خوب و هم بد قسمت های فوق العاده چرا چون بعضی سوالات از بانک تست اساتید ماز که قوی بودن برداشته شده بود و خیلی از تست هم به درد کنکور نخور
به قول تیم بهمنی اینا همچنان منتظر اون سالی هستند که قراره فیزیک کنکور سخت بشه و همین باعث میشد از کنکور دور باشه بعضی جاها
اما تست طلاییش که میرحسینی فوق العاده رود چون جذاب ترین کار ممکن اشراف به سوالات کنکور و ویرایش سوالات نظام قدیم و حل اونها و واقعا فصل رو جمع میکرددر کل من به عنوان یه دانش آموز عادی و نه کسی که هرچی بوده رو حل کرده خوشم نیومد
شاید برای کسایی که طبق مصاحبه های ماز هرچی منبع بوده زدند و چیزی نمونده نزدیک کنکور تستای نو و باحالی باشه
هرچند که اساتیدی مانند فرید شهریاری و بازرگانی تاکید زیادی به تموم کردن دوران جمع بندی با سوالات فقط کنکور و نه عقاید طراح های آزمون آزمایشی داشتنداین نظر من در مورد دوپینگ بود که طبق جمع بندی خودم این دوپینگای آخر اون تصوراتی که عموم دانش آموزان نسبت به دوپینگای مخصوص کنکور ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ که فوق العاده بودن داشتن بهم بخوره
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پشت خنده بعد این جمله فقط من میدونم چیا نهفتس
-
گند زدم
-
برم کپه مرگمو بذارم
-
من از 4 تا فصل یکی هم نخوندم
به جاش رفتم 6 تا فصل اول رو جمعندی کردم
وقتی
ذهنم یم تصمیم میگیره هرچی هم به ضررش باشه پای اون می مونه هوفف
از عصری هم دیگه فیزیک . نخوندم
ساعت 10 ونیم هم امتحان
چندین تا سوال هم ازم پرسیدن مونده جواب ندادم اصلا یک اوضاعی ههه
هوفف
حس و حال هیچی هم نداره
اعصابم به خاطر 13ونیم ادبیات خورد شد
استاد عقده ای این حق بود؟!
نمی دونم هوففبلیط هم عصری دقیقا همون تایمی که من می خواستم برای شیراز پر شده بود
دوباره شب تو راهم دوباره بی خوابی تا صبح من تو اتوبس تا برسمهوففف زندگی
هعی
خستم خیلییی زیاد
فقط زودتر تموم بشه امتحان ا -
من این منو میکوبم میسازم ولی نمیدونم کی خیلی بی انرژیم
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پشت خنده بعد این جمله فقط من میدونم چیا نهفتس
-
@f-nalist
که اینطور خیلی خیلی ممنونم ازت
راستش این دوپینگه به سرم زده بود شرکت کنم ولی از یه طرف هم به قول خودت فکر می کنم شاید جمع بندی با سوالات کنکور بهتر باشه
یه چیز دیگه هم که هست یه چندتا کلاس دیگه برای این اواخر تو ذهنم بود که شرکت کنم (مثلا تست باکس حسین زاده که می دونم عالیه و یه 200 تیپ تیرماهش با اینکه نصفه دیدم ولی همون نصف هم رو افزایش درصد زیستم تاثیر داشت) واگه این دوپینگ فقط آزمون نباشه و کلاسم داشته باشه که اون یکیا کلا کنکل می شن.
از این مدلی "پکیج" ثبت نام کردن خوشم نمی آد ولی اینو فکر می کردم شاید بتونه خوب باشه.Anzw 18
امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری در مورد دوران جمع بندی هم من با نظرت موافقم انگار متخصص های جمع بندی نمیتونن تو یه پکیج جمع بشن وبرای هر درسی هر کدومشون یه روش خاص پیشروی دارن و میتونه خوب باشه