هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج
من خودم تدریس میکنم.
شاگردی که اهل پیچوندن نباشه، از چند صد کیلومتری بین بقیه مشخصه.
تو تلاشتو در حداکثر خودش بکن، مدرس اگه مدرس باشه بقیهش حله.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شاگردی که اهل پیچوندن نباشه
اهااااااا چه باحال پس نباید لو برم که از هوش مصنوعی کمک گرفتم باشههههههه امشب رو تا صبح بیدار میمونم و بهترین ارائه دنیا رو میدم فایتینگگگگگگ
-
-
lO_Ol
مام مشکی و نیم بوت چطوره؟ -
وقتی فقر رو با چهارصد تومن تجربه میکنی، آخر قصه معلومه =))))))))))
@danial-hosseiny
بذار بهت بگم اختلاف طبقاتی با دوستم چطوریه من از پدر و مادرم خجالت میکشم از بس جزوه و... پرینت میگیرم مثلا یه جزوه بیوشیمی ۱ تومن شد
بعددددد دوستم نه تنها آیپد داره بلکه پرینتر داره
خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم ولی واقعا ریچ کید نیستم خیلی خیلی معمولیم و البته راضیم -
کلا به صورت عجیبی این جا افتاده که بدیم یه چیزیو بیرون درست کنن، بدیم به مصنوعی پاور بسازه یا چیزای این شکلی.
و حتی جلوی اساتید هم خیلی راحت درموردش حرف زده میشه!
طرف اومده میگه استاد من سه تومن پول ماکت دادم چطور منو پاس نکردین =))))))
کلا عجیب شده. دانشجو بودن انگار تعریف جدیدی داره پیدا میکنه. -
@danial-hosseiny
بذار بهت بگم اختلاف طبقاتی با دوستم چطوریه من از پدر و مادرم خجالت میکشم از بس جزوه و... پرینت میگیرم مثلا یه جزوه بیوشیمی ۱ تومن شد
بعددددد دوستم نه تنها آیپد داره بلکه پرینتر داره
خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم ولی واقعا ریچ کید نیستم خیلی خیلی معمولیم و البته راضیمهویججج
معمولی اونیه که گاها مجبوره جلسات دانشگاهشو غیبت کنه چون هزینهٔ رفت و آمد نداره. -
اونی که کلا پولی که توی ماه از والدینش میتونه بگیره یک و نیم تومنه، یک میلیون تومن پول جزوه میتونه بده؟!
-
کلا به صورت عجیبی این جا افتاده که بدیم یه چیزیو بیرون درست کنن، بدیم به مصنوعی پاور بسازه یا چیزای این شکلی.
و حتی جلوی اساتید هم خیلی راحت درموردش حرف زده میشه!
طرف اومده میگه استاد من سه تومن پول ماکت دادم چطور منو پاس نکردین =))))))
کلا عجیب شده. دانشجو بودن انگار تعریف جدیدی داره پیدا میکنه.@danial-hosseiny
جالبه -
معمولی و معمول جای دیگهست دختر.
-
هویججج
معمولی اونیه که گاها مجبوره جلسات دانشگاهشو غیبت کنه چون هزینهٔ رفت و آمد نداره.@danial-hosseiny
اون دیگه معمولی نیست -
اونی که کلا پولی که توی ماه از والدینش میتونه بگیره یک و نیم تومنه، یک میلیون تومن پول جزوه میتونه بده؟!
@danial-hosseiny
داداش بوت که نخریده جزوه چاپ کرده
همونم با ۱۰ و سی و سه صدم پاس شده -
آقای حسینی همیشه بهم عذاب وجدان میده حس ولخرج بودن پیدا میکنم
-
هعیییی
-
هویججج
مثلا از سری قبلی که صحبت کردن باهاشون
به خوانواده گفتم پول تو جیبیم رو کم کنن -
اخهههه دیگه جزوه واقعا منطقیه برادر
-
وقتی تنها میری تو قسمت گروهی کتابخونه مرکزی هم اتفاقات جالبی میوفته و میتونی چیزای جالبی ببینی...
-
Strange world it is
-
Both beautiful and ugly it is