هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
نتیجه کنکور اول و دوم هم با هم اومد@AmirBarsam
پیام اولیمو خوندی؟..
اصلا عجیبن بمولا..
ذره ای این ترم مارو درک نکردن ی سری استادا و آموزش
هم درس ندادن، هم مبحثیو حذف نکردن، هم تایم امتحانارو عقب تر نبردن، هم امتحان سخت دادن، هم نمرمونو نمیدن -
اینجوریه ک ما شنبه انتخاب واحد کردیم (در حالی که از ۱۲ درس، ۹ تاش نمرشون نیومده بود)
مهلتشم تموم شد دوشنبه
فردا هم تایم رسمی شروع شدن کلاساست (هر چند که ما نمیریم)
و امروز جمعه، همچنان نمره ۵ تا درس نیومدهMichael Vey یه جا نوشته بود این یه استراتژی بین استاداست برای دور زدن مهلت اعتراض به نمره
-
@AmirBarsam
من زنگ زدم 1 ساعت تمام پشت خط بودم بعد یه زنه عصبی با لحن تند برداشت
من دیگه نمتونستم چیزی بگم ازش تشکر کردم خداحافظی کردم -
Michael Vey یه جا نوشته بود این یه استراتژی بین استاداست برای دور زدن مهلت اعتراض به نمره
@AmirBarsam منم خوندم اونو
ولی اخه نمیدونم برا ما هر درس جداگونه ۳ روز مهلت اعتراض داره
اینجوری نیس ک یه بازه اعتراض برای همه درسا واسمون گذاشته باشن -
@AmirBarsam منم خوندم اونو
ولی اخه نمیدونم برا ما هر درس جداگونه ۳ روز مهلت اعتراض داره
اینجوری نیس ک یه بازه اعتراض برای همه درسا واسمون گذاشته باشنMichael Vey تو قسمت آموزش دانشگاه کسی نظری در این باره نداره؟
-
Hako وای از اینا که یه ساعت اون زنه نچسب هی اعلام میکنه تو نفر صد و بیست و پنج هزار و دویست و سی و نه هستی
-
دیشب یکی از بچههای هم دانشگاهی گفتش که تموم شدن یه پروژه از نظر ما، تازه از نظر دانیال یعنی به حداقلها رسیدن
-
@AmirBarsam
پیام اولیمو خوندی؟..
اصلا عجیبن بمولا..
ذره ای این ترم مارو درک نکردن ی سری استادا و آموزش
هم درس ندادن، هم مبحثیو حذف نکردن، هم تایم امتحانارو عقب تر نبردن، هم امتحان سخت دادن، هم نمرمونو نمیدنMichael Vey جدی این ترم باید تو تاریخ ثبت بشه به عنوان چیز ترین ترم
-
من از امروز آزاد شدم ولی اینقدر لهم که یه ترم نیاز دارم بخوابم.
-
-
Michael Vey تو قسمت آموزش دانشگاه کسی نظری در این باره نداره؟
@AmirBarsam نمیدونم والا نماینده کلا با اموزش در ارتباطه
و معمولا ب اموزشم ک میگی میگن ما نمیدونیم اساتید میدونن
به اساتید میگی میگن ما نمیدونیم اموزش میدونه -
آزادی یه دانشجوی معماری یعنی امروز آخرین تحویل پروژه بوده، فردا انتخاب واحده. بیستم شروع ترم بعدی.
-
@AmirBarsam نمیدونم والا نماینده کلا با اموزش در ارتباطه
و معمولا ب اموزشم ک میگی میگن ما نمیدونیم اساتید میدونن
به اساتید میگی میگن ما نمیدونیم اموزش میدونهMichael Vey این روزا خیلی فحش بده بد میدم
حس میکنم زندگی شادتری دارم چون عصبانیتم تا یه حدی تخلیه میشه
تو هم امتحان کن -
اینجوریه ک ما شنبه انتخاب واحد کردیم (در حالی که از ۱۲ درس، ۹ تاش نمرشون نیومده بود)
مهلتشم تموم شد دوشنبه
فردا هم تایم رسمی شروع شدن کلاساست (هر چند که ما نمیریم)
و امروز جمعه، همچنان نمره ۵ تا درس نیومدهMichael Vey
هیچکدوم درسات پیش نیاز نیستن؟! -
Michael Vey جدی این ترم باید تو تاریخ ثبت بشه به عنوان چیز ترین ترم
@AmirBarsam واقعا فک نکنم در طول تاریخ شروع دانشگاه در ایران هیچ ترمی مث این ترم چیز بوده باشه
پ.ن: البته در یک دوره چن ساله در ایران، دانشگاه ها ب طور کلی تعطیل شده بود :> کنکوری هم برگزار نمیشد و اون زمان کلی ادم دانشگاشونو مجبور شدن ول کنن..
-
@AmirBarsam واقعا فک نکنم در طول تاریخ شروع دانشگاه در ایران هیچ ترمی مث این ترم چیز بوده باشه
پ.ن: البته در یک دوره چن ساله در ایران، دانشگاه ها ب طور کلی تعطیل شده بود :> کنکوری هم برگزار نمیشد و اون زمان کلی ادم دانشگاشونو مجبور شدن ول کنن..
Michael Vey آره شنیدم درمورد اون سال
-