هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مُو اَ بوشهر میرُم سی همیشه
مُو اَ بوشهر میرُم سی همیشه
کسی اونجا دلش سیم تنگ نمیشه -
هعی
Michael Vey
مایکل، تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟ -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Love Fist
نگهش دار برا خودت اگه فلسفه داشت اوضاع این نبود اه اهبرای شاگرد ممتاز دوره یک دوره جفر هم قرار داده میشه ان شا الله
-
ولی یه بار تو اخبار پخش شدم داشتم کتاب حاج قاسم بود برای نوجوانان و نقد میکردم بعد قسمت پایین شلوارم کوتاه بود نشسته بودم از زانو به پایینمو نگرفته بودن اخرش یکتیه رو سانسور کرده بودن:/
Hako
=)))))))) -
@AmirBarsam
هه حتی به دعوت یه نفر برای ناهارم موندم تو تالار
همه بد نگا میکردن منتظر بودن من برم -
Michael Vey
مایکل، تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟@AmirBarsam دقیقا همین که گفتی
غریبانه -
زشته از این کارا نکنید
-
@AmirBarsam دقیقا همین که گفتی
غریبانهMichael Vey
آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت
حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟ -
یادمه پارسال ابان من دعوت شده بودم استان به دلیل برتین کتاب خوان و داور نمونه و انجا یادمه همه بودن حتی از تهرانم از اونن بزرگا اومده بود(تو اخبار پخش شد)حالا بماند سر اینک لباسم نا مناسب بود ممنوع پخش شدم
یادمه منو صدا زدن رو سن حراست اشاره کرد به دوربینا که خاموسش کنین من کاریم نشد
رفتم بالا هدیه مو بگیرم حدس بزنین کی کادومو داد؟ال هاشم:/ و اینطوری بود که دخترم اینجا پر از مرده زشته پوششت نامناسبه ...بعد دعا کرد که انشالا سال بعد میبینموت انشالا با پوشش بهتر:/ ولی امسال نبود خودش ببینه امسال با پوشش بدتر رفتمHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یادمه پارسال ابان من دعوت شده بودم استان به دلیل برتین کتاب خوان و داور نمونه و انجا یادمه همه بودن حتی از تهرانم از اونن بزرگا اومده بود(تو اخبار پخش شد)حالا بماند سر اینک لباسم نا مناسب بود ممنوع پخش شدم
رفتم بالا هدیه مو بگیرم حدس بزنین کی کادومو داد؟ال هاشم:/ و اینطوری بود که دخترم اینجا پر از مرده زشته پوششت نامناسبه ...بعد دعا کرد که انشالا سال بعد میبینموت انشالا با پوشش بهتر:/ ولی امسال نبود خودش ببینه امسال با پوشش بدتر رفتمبیانکا مناطق محروم
-
حجاب کامل همیشه.
آستینچه فراموش نشه. -
رفتم بالا هدیه مو بگیرم حدس بزنین کی کادومو داد؟ال هاشم:/ و اینطوری بود که دخترم اینجا پر از مرده زشته پوششت نامناسبه ...بعد دعا کرد که انشالا سال بعد میبینموت انشالا با پوشش بهتر:/ ولی امسال نبود خودش ببینه امسال با پوشش بدتر رفتمبیانکا مناطق محروم
-
-
حجاب کامل همیشه.
آستینچه فراموش نشه. -
Michael Vey
آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت
حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟@AmirBarsam اصن یهو دلم گرفت من انقدر بدبختی داشتم؟