هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Love Fist با حضور استاد شاهین نجفی
استاد ای دی اچ دی داره زیاد شیطونی میکنه دعوتش نکردیم
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Love Fist با حضور استاد شاهین نجفی
استاد ای دی اچ دی داره زیاد شیطونی میکنه دعوتش نکردیم
-
یادمه پارسال ابان من دعوت شده بودم استان به دلیل برتین کتاب خوان و داور نمونه و انجا یادمه همه بودن حتی از تهرانم از اونن بزرگا اومده بود(تو اخبار پخش شد)حالا بماند سر اینک لباسم نا مناسب بود ممنوع پخش شدم
یادمه منو صدا زدن رو سن حراست اشاره کرد به دوربینا که خاموسش کنین من کاریم نشد
رفتم بالا هدیه مو بگیرم حدس بزنین کی کادومو داد؟ال هاشم:/ و اینطوری بود که دخترم اینجا پر از مرده زشته پوششت نامناسبه ...بعد دعا کرد که انشالا سال بعد میبینموت انشالا با پوشش بهتر:/ ولی امسال نبود خودش ببینه امسال با پوشش بدتر رفتم -
یادمه پارسال ابان من دعوت شده بودم استان به دلیل برتین کتاب خوان و داور نمونه و انجا یادمه همه بودن حتی از تهرانم از اونن بزرگا اومده بود(تو اخبار پخش شد)حالا بماند سر اینک لباسم نا مناسب بود ممنوع پخش شدم
یادمه منو صدا زدن رو سن حراست اشاره کرد به دوربینا که خاموسش کنین من کاریم نشد
رفتم بالا هدیه مو بگیرم حدس بزنین کی کادومو داد؟ال هاشم:/ و اینطوری بود که دخترم اینجا پر از مرده زشته پوششت نامناسبه ...بعد دعا کرد که انشالا سال بعد میبینموت انشالا با پوشش بهتر:/ ولی امسال نبود خودش ببینه امسال با پوشش بدتر رفتم -
سخته هر بار
ازش دفاع کردن اونم وقتی که قانع کننده نیست فعلافقط خودم می فهمم فقط خودم می دونم که چقدر خوب شد اومدم
فقط خودم می دونم به لذت یادگرفتن ش این همه سختی میگذرههخب اخه به چه زبونی بگم
من نمی خواستم فرهنگیان خودم نخواستم اره خودم این جوری خواستم
معجزه شد واقعا
اگرنه کی می شد!؟هنوز که هنوز نیست بحث ش پیش بیاد هی نزنین تو سر شیمی من
من الان چی کار کنم که مثل فرهنگیان از همون تظمین کاری و در امد نداره ها!؟؟؟چی کار کنم
به کی بگم دیونه م ها؟
من مردم این ترم ولی پاش موندم
ادم سالمش پاس نکرد شیمی رو
من تو اون شرایط سخت م به هر زحمتی بود گذروندمش
که حالا دوباره بگید باید می خوندی یک چی دیگه می فرتییی!؟نمی خوام نمی خوام مامایی نمی خوام معلمی رو جز اگر شیمی باشه
نمی خوام هیچ ز دیگه رو من برای اونا ساخته نشدم
چطور ی بگم
نمی تونم زجر کشیدن کسی رو جلو چشمم ببینم طاقت اون محیط ها رو ندارمشما نمی فهمید لذت یادگرفت و حل کردن مسئله ها شیمی چقدر بهم انرژی میده چقدر حس خوبی میوه شما نمی فهمید از این کلاس ریاضی رفتن سر کلاس ها خفن دیگه اش چقدر برام عالییییی
لذت سریع حل کردن سوالا فهمیدشون
بعدم اون بالایی که خودش چید برام خودش حواسش بهم هسن خودش درست میکنه همه چیو🩵 -
هعی
-
هعیی
چند روز دیگه می رم -
وای کلش ایموجیش ب چشمم نمیخورد هوس قهوه کردم
-
jahad_121 منم
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Love Fist
نگهش دار برا خودت اگه فلسفه داشت اوضاع این نبود اه اهبرای شاگرد ممتاز دوره یک دوره جفر هم قرار داده میشه ان شا الله
-
مُو اَ بوشهر میرُم سی همیشه
مُو اَ بوشهر میرُم سی همیشه
کسی اونجا دلش سیم تنگ نمیشه -
هعی
Michael Vey
مایکل، تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟