هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هیممم
-
گشنمه
-
استخون دو تا انگشت چهارمی و پنجمیم درد میکنه
-
اینجا خوابگاه برق رفت و باز هم ی سریا تو اسانسور گیر کردن و دارن زنگوله هه رو میزنن..
-
اولین باره ک من خوابگاهم اما دوستم نیست...
-
اینجا خوابگاه برق رفت و باز هم ی سریا تو اسانسور گیر کردن و دارن زنگوله هه رو میزنن..
Michael Vey با توکل بر خداوند بزرگ و بلند مرتبه ما به عبارتی 12 ماه داریم که میشه 52 هفته و 365 روز
و ما با تلاش بسیار تونستیم تو تموم این روزها و هفته ها و ماه ها قطعی برق داشته باشیم -
Michael Vey با توکل بر خداوند بزرگ و بلند مرتبه ما به عبارتی 12 ماه داریم که میشه 52 هفته و 365 روز
و ما با تلاش بسیار تونستیم تو تموم این روزها و هفته ها و ماه ها قطعی برق داشته باشیم@_-Bardia-_
-
ولی من فک میکنم میخوان پزشکیانو بد کنن
-
کاش دانشگاه تعطیل نمیشد
دلم دانشگاه میخواد -
امروز تعطیل شد فردا هم میشه
پس فردا هم ک بود
میمونه سشنبه و چهارشنبه
ک بازم قشنگگ میزارن شب اطلاع بدن ک تعطیله مبادا ما بریم خونه هامون -
فرزانه دیشب از یه جا فهمیده بود ما میخوایم خانوم دکتر رو سوپرایز کنیم بعد پیام داده بود به خانوم دکتر که تولدت مبارک و اگه ما رو هم دعوت کرده بودید ما هم میومدیم
خب اولش که اعصابمون خورد شد نکنه سوپرایزمون خراب بشه ولی بعد همه چی طبق برنامه پیش رفت و آخر شب هم هممون عکس و فیلمهای تولد رو استوری کردیم
بوی سوختنی میاد -
معدلم ۱۹/۳۹شد و نفر پنجم کلاس...
آز باکتری۱۸/۷۵
باکتری۱۸/۲۶
آزهماتو۱۷/۲۵
زبان۱۸/۵
بقیهشون کامل بود🥴
ترم بعد ان شاءالله در طول ترم میخونم که مجبورم نشم با تقلب رتبهی کلاسیِ بهتری داشته باشم...
هرچند همیناهم(به جز زبان که فقط من داشتم و استاد ۱۹و۲۰نمیداد و حتی اگه اون نمرههامم بهتر بود، نهایتا هم نفر پنجم میشدم)بقیه رو میشد تنبلی نکرد و نمرهی بهتری گرفت... -
هعییییی