هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020
اره واقعا باعث افتخار ایران شد ولی فقط یه سال از من بزرگتره -
بچه ها حتما پارک پردیسان تهران ( مرز داران ) برین خیلی خفنههههه
-
هویججج (((((((((:
دمش گرم
-
Zahra2020
اره -
هویججج تو هم درکه برو خیلی خوبه
️
اولش ی موکب هم داره مثل چایخانه امام رضا
پاتوق بچه های شهید بهشتیه -
هویججج تو هم درکه برو خیلی خوبه
️
اولش ی موکب هم داره مثل چایخانه امام رضا
پاتوق بچه های شهید بهشتیهZahra2020
عمه ام درکه زندگی میکنه
زیاد رفتم -
️
️
️
️
-
هویججج ببین حال میده واسه کوهنوردی و پیاده روی
-
خدایِ چشمهای سرخِ بعد از گریه،
سلآم!
از شما برای نعمتِ گریه سپاسگزارم. امیدوارم "صابون رفت توی چشمام" و "پیاز رنده کردم" دروغ حساب نشوند؛ راستش ما تا این لحظه برای سوالِ "چرا چشات قرمزه؟" راه دَرویِ دیگری بلد نیستیم!
درست وقتی گریههای بیصدا را یاد گرفتیم، نشان دادید که هر انسان یک کوهست، و خانواده شبیه به رشته کوه. مثلا ما شبیه البرز هستیم، همسایهی بغلیِ ما شبیه زاگرس، همسایهی بغلیِ بغلیِ ما، شبیه آلپ، یا همسایهی یک کوچه آن طرفترِ ما، هیمالیاست.
اینجا، در محلهی ما، هر کوهی که گریه میکند، یک رود جاری میشود، رودها دستهای هم را میگیرند و به سمتِ دریا میروند، دریاها به سمتِ اقیانوس و اقیانوسها به سمتِ شما.
بیشتر وسطِ همین گریههایِ یواشکیام بود که پیدایتان کردم، مثلا همین دیشب که بالشِ خیسم را آن طرفی میکردم که بخوابم، شنیدم اخبار هواشناسی میگفت اشکهایِ زیر پتویی قبل خوابم، ابر شدهاند و قرارست فردا بر شمال و شمالِ غربِ کشور ببارند.
اصلا چرا راهِ دور برویم؟ همیشه میانِ گریههای زیرِ دوشِ آبِ گرم، با شما حرف میزنم و اشکهایِ توی چاهکِ حمام، به رود، دریا و اقیانوسها میرسند، بخار میشوند، ابر میشوند و باران میآید. اصلا این چرخهی آبِ کتابهای علوم، همین چرخهی گریههای ماست.
چند وقتیست زیاد گریه میکنیم، ولی اشکهای ما باغباناند، همینروزها تویِ چشمهایمان جنگل سبز میشود.-حاتمه رحیمی
-
Zahra2020
اره یه مسجد داره فقط عمه ام اینا میرن -
خدایِ چشمهای سرخِ بعد از گریه،
سلآم!
از شما برای نعمتِ گریه سپاسگزارم. امیدوارم "صابون رفت توی چشمام" و "پیاز رنده کردم" دروغ حساب نشوند؛ راستش ما تا این لحظه برای سوالِ "چرا چشات قرمزه؟" راه دَرویِ دیگری بلد نیستیم!
درست وقتی گریههای بیصدا را یاد گرفتیم، نشان دادید که هر انسان یک کوهست، و خانواده شبیه به رشته کوه. مثلا ما شبیه البرز هستیم، همسایهی بغلیِ ما شبیه زاگرس، همسایهی بغلیِ بغلیِ ما، شبیه آلپ، یا همسایهی یک کوچه آن طرفترِ ما، هیمالیاست.
اینجا، در محلهی ما، هر کوهی که گریه میکند، یک رود جاری میشود، رودها دستهای هم را میگیرند و به سمتِ دریا میروند، دریاها به سمتِ اقیانوس و اقیانوسها به سمتِ شما.
بیشتر وسطِ همین گریههایِ یواشکیام بود که پیدایتان کردم، مثلا همین دیشب که بالشِ خیسم را آن طرفی میکردم که بخوابم، شنیدم اخبار هواشناسی میگفت اشکهایِ زیر پتویی قبل خوابم، ابر شدهاند و قرارست فردا بر شمال و شمالِ غربِ کشور ببارند.
اصلا چرا راهِ دور برویم؟ همیشه میانِ گریههای زیرِ دوشِ آبِ گرم، با شما حرف میزنم و اشکهایِ توی چاهکِ حمام، به رود، دریا و اقیانوسها میرسند، بخار میشوند، ابر میشوند و باران میآید. اصلا این چرخهی آبِ کتابهای علوم، همین چرخهی گریههای ماست.
چند وقتیست زیاد گریه میکنیم، ولی اشکهای ما باغباناند، همینروزها تویِ چشمهایمان جنگل سبز میشود.-حاتمه رحیمی
-
امشب چه خلوته
-
هویججج خیلی دلم میخواد برم (((((:
-
Akito خیلی ...تا من میام خلوت میشه
بذار من برم ی امتحان بکنیم الان همه میان ، -
چرا هیچکس به من نگفت مسابقات تکواندو بوووود
-
گود گود
-
Zahra2020 نه بخاطر شما نیست
-
تکواندو عشق منه
و همش یه ماه تونستم برم
قبلش که نمیذاشتن مامان بابام میترسیدن آسیب ببینم
بعد از اون یه ماهم بخاطر درس نذاشتن
ولی اون یه ماه بهترین یه ماه زندگیم بود.. -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
مبینا نعمتزاده: قبل از المپیک با امام زمان عهد بستم و الان هم مدالم رو به مردم ایران و آقا امام زمان تقدیم میکنم.
چه قشنگ🥲
️