هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج
چرا تو کانال پادکست مشاوره ای همچین چیزی گذاشتن ؟ اینکه پر از نامیدی بود ؟ یعنی استیو جابز باید میگفت خب دیگه من پدر و مادر بیلوژیکم ولم کردن پس کل زندگیم رو با نفرت بگذرونم و حسرت بخورم و درنهایت به فکر انتقام باشم ؟
ولی چیزی که نظرم رو عوض میکنه
جمله جهان خودت
منظورش چیه ؟
یعنی به بقیه اهیمت نده و رویاهای خودت رو داشته باشه چون بقیه توانایی های تو رو نمیتونن تصور کنن ؟
گیج شدممممممهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پس کل زندگیم رو با نفرت بگذرونم و حسرت بخورم و درنهایت به فکر انتقام باشم ؟
سلام سارا جان خوبی؟
به نظر من قضاوت تو این شرایط واقعا سخته. نمیشه شعار داد و به اون آدم گفت که تو باید خودت بسازی زندگیتو عیبی نداره حمایت نشدی یا هرچیز.
اما این حس خودش به تنهایی میتونه زندگی یه آدمو جهنم کنه. اون سنگینی ناشی از اون نفرت و کینه خودش بدترین چیزه
شاید اون زخم خوب نشه اما نبایدم عفونت کنه:)
در کل جهان خودت حالا واژهای که به کار برده و من خیلیم نمیدونم موضوعش چی بوده.
اما باید با وجود اون زخم ها جنگید و نباید طوری زندگی کرد که خودمون بشیم زخم بقیه. این شعار نیست این واقعا تفاوت آدم هاییه که میتونن با اون هایی که متوقفن چون فکر میکنن کسی براشون قدمی برنداشته. این خودمونیم که باید قدم برداریم برای زندگیمون نه یه کس دیگه.
چه طولانی شد
️
-
8 august
-
VID_20240808_202725_820_proton_1723136310118_proton_1723136414572.mp4
بشنوید حرفای رضا علیپور قهرمان و رکورد دار سخره نوردی...
با بغضش بغض کردم..
-
VID_20240808_202725_820_proton_1723136310118_proton_1723136414572.mp4
بشنوید حرفای رضا علیپور قهرمان و رکورد دار سخره نوردی...
با بغضش بغض کردم..
-
-
Zahra2020 تمام غیرته ای پسر کوهی عه غیرته
-
Zahra2020 منم همین تلاشو کردم ولی فایده نداره برین آزمایش بدین
دلیل اصلیش اینه که خدایی نکرده یه موقع تصادف رخ داد، اگر لازم شد بهتون خون تزریق شه، دیگه اونجا ازتون آزمایش خون نمیگیرن که بعدش بهتون تزریق کنن، از روی کارت گواهی نامه بهتون خون میدن -
Zahra2020 منم همین تلاشو کردم ولی فایده نداره برین آزمایش بدین
دلیل اصلیش اینه که خدایی نکرده یه موقع تصادف رخ داد، اگر لازم شد بهتون خون تزریق شه، دیگه اونجا ازتون آزمایش خون نمیگیرن که بعدش بهتون تزریق کنن، از روی کارت گواهی نامه بهتون خون میدنآها ..بله حتما ..متشکرم
-
مبارک باشه
-
Above all of that
It's bleeding
And it hurts -
همه رویاهای ما می توانند به حقیقت تبدیل شوند، اگر شهامت دنبال کردن آنها را داشته باشیم.
والت دیزنی . -
jahad_121 بابا رفتم
شوخی میکنم معلوم نیست؟!
پرستار مملکت از آمپول بترسه ؟!
نزنید این حرف رو ب جامعه پرستاری بر میخوره
-
به به زهرا خانم زیرآبی ؟
Zahra.HD