هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرمای نسیم سحری بندگی من برسان
که فراموش مکن وقت دعای سحرمخرم آن روز کز این مرحله بربندم بار
و از سر کوی تو پرسند رفیقان خبرمحافظا شاید اگر در طلب گوهر وصل
دیده دریا کنم از اشک و در او غوطه خورمپایه نظم بلند است و جهان گیر بگو
تا کند پادشه بحر دهان پرگهرمنقطه
-
حالیا مصلحت وقت در آن میبینم
که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینمجام می گیرم و از اهل ریا دور شوم
یعنی از اهل جهان پاکدلی بگزینمجز صراحی و کتابم نبود یار و ندیم
تا حریفان دغا را به جهان کم بینمسر به آزادگی از خلق برآرم چون سرو
گر دهد دست که دامن ز جهان درچینمبس که در خرقه آلوده زدم لاف صلاح
شرمسار از رخ ساقی و می رنگینمسینه تنگ من و بار غم او هیهات
مرد این بار گران نیست دل مسکینممن اگر رند خراباتم و گر زاهد شهر
این متاعم که همیبینی و کمتر زینمبنده آصف عهدم دلم از راه مبر
که اگر دم زنم از چرخ بخواهد کینمبر دلم گرد ستمهاست خدایا مپسند
که مکدر شود آیینه مهرآیینم
نقطه -
بیشترین حد تراز سوابق امسال حدود ١١٠٠٠ بوده است و این عدد از سقف تراز سوابق پارسال حدود ٧٠٠ واحد تراز کمتره !!!
چند مورد ابهام آمیز که وجود داره و قطعا ذهن همه عزیزان کنکوری 1403 رو درگیر کرده️وقتی فشردگی ترازی امتحانات نهایی اینقدر زیاد شده ( به دلیل کوچکتر بوده بازه ترازی) عملا تاثیر کنکور اردیبهشت با اون حد تراز بی نهایت زیاد خواهد بود و این فشردگی ترازی کنکور تیر و سوابق تحصیلی تلاش داوطلبین برای نهایی ها و کنکور تیر را زیر سوال می برد !
️عزیزان فارغ التحصیلی که علی رغم ترمیم نمره و بهبود نمره های سال گذشته خودشون ترازشون کمتر شده از پارسال تکلیفشون چیه ؟
️با این فشردگی تراز و کم تر شدن حد تراز سوابق تحصیلی و کنکور تیر ماه به قطع رتبه ها با تراز های بسیار فشرده ای چیده خواهند شد و قطعا تراز های کل از سال گذشته کمتر است ، با این حال فارغ التحصیلان تراز سیو شده پارسال اگر صرفا در کنکور ثبت نام میکردند با هر میزان تلاشی بچه های امسال به نزدیکی تراز آن ها هم نمیرسیدن ، چه طور میخوان این اعداد متناقض رو با هم مقایسه کنند .
-
بیشترین حد تراز سوابق امسال حدود ١١٠٠٠ بوده است و این عدد از سقف تراز سوابق پارسال حدود ٧٠٠ واحد تراز کمتره !!!
چند مورد ابهام آمیز که وجود داره و قطعا ذهن همه عزیزان کنکوری 1403 رو درگیر کرده️وقتی فشردگی ترازی امتحانات نهایی اینقدر زیاد شده ( به دلیل کوچکتر بوده بازه ترازی) عملا تاثیر کنکور اردیبهشت با اون حد تراز بی نهایت زیاد خواهد بود و این فشردگی ترازی کنکور تیر و سوابق تحصیلی تلاش داوطلبین برای نهایی ها و کنکور تیر را زیر سوال می برد !
️عزیزان فارغ التحصیلی که علی رغم ترمیم نمره و بهبود نمره های سال گذشته خودشون ترازشون کمتر شده از پارسال تکلیفشون چیه ؟
️با این فشردگی تراز و کم تر شدن حد تراز سوابق تحصیلی و کنکور تیر ماه به قطع رتبه ها با تراز های بسیار فشرده ای چیده خواهند شد و قطعا تراز های کل از سال گذشته کمتر است ، با این حال فارغ التحصیلان تراز سیو شده پارسال اگر صرفا در کنکور ثبت نام میکردند با هر میزان تلاشی بچه های امسال به نزدیکی تراز آن ها هم نمیرسیدن ، چه طور میخوان این اعداد متناقض رو با هم مقایسه کنند .
-
مگه تراز سوابق اومده؟
️
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه بی کلاسم میدم چرا درس؟
خوب گوشاتو باز کن، نیست صداقت! -
مگه تراز سوابق اومده؟
️
-
زهرا بنده خدا 2 اومده چه اومدنی
Anzw 18
کجا باید ببینیم؟ -
Anzw 18
کجا باید ببینیم؟ -
زهرا بنده خدا 2
صباح الخیر اخی
مای سنجش-ثبت نام آزمون سراسری-مشاهده سوابق دریافتی از آ.پAnzw 18
صباح النور یا اختی(خواهرم؟)
مرسی -
@xanom-mah چی بگم؟
اوضاع ریخته به هم بدم ریخته بهم
خودشونم نمیدونن چیکار کردن چیکار قراره بکنن:)فقط تمام تلاشم رو می کنم کمتر اهمیت بدم...
-
همونه که اون بالا رشته ها رو جداگانه نوشته؟
-
Anzw 18
صباح النور یا اختی(خواهرم؟)
مرسی