هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی آهنگایی که کامرد میذاره موسیقی کده››››››››››
-
Anzw 18
برای بندری بزنی خودتو؟! -
همین کارا رو میکنی برای کافه رفتن گروه میزنی
-
وقتی نمونده دیگ یا پشت یا چیز دیگ
ک حوصله اولیو ندارم و یطورایی سنجشم دیگ حوصله مارو نداره شرایطو روز ب روز سختر میکنه_ Reza _
انتخابای دانشگاه و رشتهٔ خودتو انجام بده رضا... و منتظر نتیجه بمون.
بارها گفتم... توی این مدت باید استراحت کنین فقط...
شما اگه برید دانشگاه، فکر الآنتون به درد نمیخوره.
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه... -
_ Reza _
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه...danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه...دانیال جان تا رتبه نیاد نمیشه هیچکاری کرد فقط میشه احتمالات رو در نظر گرفت و دربارشون تحقیق کرد ممکنه نتیجه بهتر یا بدتر بشه اگه چیزیو در نظر بگیری ممکنه بخوره تو ذوقت واسه همین چیزیو قطعی ب کسی اعلام نکردم
اره استراحتمو کردم فول انرژیم -
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه...دانیال جان تا رتبه نیاد نمیشه هیچکاری کرد فقط میشه احتمالات رو در نظر گرفت و دربارشون تحقیق کرد ممکنه نتیجه بهتر یا بدتر بشه اگه چیزیو در نظر بگیری ممکنه بخوره تو ذوقت واسه همین چیزیو قطعی ب کسی اعلام نکردم
اره استراحتمو کردم فول انرژیم_ Reza _
اشتباهه. تو که براساس رتبهت نباید انتخاب کنی. تو باید براساس این انتخاب کنی که چی رو دوست داری و تا کدوم شهر حاضری دور از خانواده برای تحصیلش بری. خانواده چقدر راه میان. به اینا باید فکر کنی... نه براساس رتبهت فکر کنی. -
_ Reza _
اشتباهه. تو که براساس رتبهت نباید انتخاب کنی. تو باید براساس این انتخاب کنی که چی رو دوست داری و تا کدوم شهر حاضری دور از خانواده برای تحصیلش بری. خانواده چقدر راه میان. به اینا باید فکر کنی... نه براساس رتبهت فکر کنی.danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
اشتباهه. تو که براساس رتبهت نباید انتخاب کنی. تو باید براساس این انتخاب کنی که چی رو دوست داری و تا کدوم شهر حاضری دور از خانواده برای تحصیلش بری. خانواده چقدر راه میان. به اینا باید فکر کنی... نه براساس رتبهت فکر کنی.من ک دندون رو دوست دارم اگه قرار باشه اینو برم ک باید دوباره پشت بمونم نمیگم توان خوندن دوباره رو ندارم ...من امسال نمراتم بد نشد ولی تراز سوابق خیلی پایینی بهم داد ... بیشتر از نشدنش اونم نه بخاطر خودم بخاطر سنجش و کارای جدیدش میترسم
حالا گیریم مصوبه هم بردارن مثل روال قبل بشه کنکور و عمومی بیاد جزوی از کنکور بشه کی میخواد تستی بخونه خیلی چالشش زیاد میشه اگه همون اول مصوبه نبود میشد فکری راجبش کرد
-
_ Reza _
اگه نرید دانشگاه، باز اینکه این مدت استراحت نکردین براتون عذابآورترش میکنه...danial hosseiny
نمیشه واقعا نمیشه -
جمعه رتبه ها میاد و من جمعه خونه عموم دعوتم
-
این فوبیام بود که به حقیقت پیوست اصلا عاااالی
-
🦼
️
-
️