هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 یاد معنی saudade میفتم
-
@M-Shajarian
-
روزی که رفتم موسمو گرفتم گفتم نه بابا خیلی کار ندارم باهاش /: بعد یه موس داده من 10 تا باتری عوض کردم منم باهاش حدود 1000 و خرده ای صفحه تایپ و ادیت صفحه آرایی داشتم
-
متین و فروهر و فرهاد هر موقع میان فضا پر از شجریان ها و سایه و کوروش و تمدن میشه
خلاصه که فضای دلچسبیه
Foruhar
Matin Mousavi 1
@M-Shajarian -
@2076 پس چی میخوای
-
نمیدونم چطوری شروع کنم استرس نتایج نمیزاره برم سمت کتابا
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
Akitoدیگه کسی به ذهنم نمیرسه
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
@2076 من روزی که رتبه ها اومد و مطمئن شدم هیچ جوری چیزی قبول نمیشم که دوسش داشته باشم شروع کردم... از الان نظر منو بخوای زوده. بزار رتبه بیاد ی تحقیق کن ببین واقعا رشته ای نمیاری که بهش علاقه مند باشی یا اینده خوبی داشته باشه؟ بعدش به پشت موندن فکر کن
-
@2076 آهاان🥲
-
@2076 تو دوازدهم بودی امسال؟
-
فکر میکردم پشت موندی🥲
-
@2076 چیشد؟ فقط برای دانشگاه میخوای بمونی؟ اصلا رشته برات مهم نیس؟
-
@2076 من روزی که رتبه ها اومد و مطمئن شدم هیچ جوری چیزی قبول نمیشم که دوسش داشته باشم شروع کردم... از الان نظر منو بخوای زوده. بزار رتبه بیاد ی تحقیق کن ببین واقعا رشته ای نمیاری که بهش علاقه مند باشی یا اینده خوبی داشته باشه؟ بعدش به پشت موندن فکر کن
ممنونم ازت
️
زیاد به خودم سخت گرفتم سعی میکنم این روزا خوب استراحت کنم. -
ممنونم ازت
️
زیاد به خودم سخت گرفتم سعی میکنم این روزا خوب استراحت کنم.@2076 دقیقا
-
قبلا یه کنکور میدادی یه روزم اعلام نتایج بود تموم میشد. ( یادش بخیر )
حالا الان
اعلام درصدهای اردیبهشت، دعوت شدگان به مصاحبه فرهنگیان، نمرات نهایی خرداد، درصدهای کنکور تیر، تراز نمرات نهایی خرداد، نتیجه نهایی کنکور فرهنگیان
و هنوزم هیشکی نمیدونه بالاخره دقیقا چی قبول میشه!!! -
@2076 عههههه
-
یه هفت هشت باری اعلام نتایج کردن ولی بازم اعلام نتایج نکردن