هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم چطوری شروع کنم استرس نتایج نمیزاره برم سمت کتابا
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
Akitoدیگه کسی به ذهنم نمیرسه
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
@2076 من روزی که رتبه ها اومد و مطمئن شدم هیچ جوری چیزی قبول نمیشم که دوسش داشته باشم شروع کردم... از الان نظر منو بخوای زوده. بزار رتبه بیاد ی تحقیق کن ببین واقعا رشته ای نمیاری که بهش علاقه مند باشی یا اینده خوبی داشته باشه؟ بعدش به پشت موندن فکر کن
-
@2076 آهاان🥲
-
@2076 تو دوازدهم بودی امسال؟
-
فکر میکردم پشت موندی🥲
-
@2076 چیشد؟ فقط برای دانشگاه میخوای بمونی؟ اصلا رشته برات مهم نیس؟
-
@2076 من روزی که رتبه ها اومد و مطمئن شدم هیچ جوری چیزی قبول نمیشم که دوسش داشته باشم شروع کردم... از الان نظر منو بخوای زوده. بزار رتبه بیاد ی تحقیق کن ببین واقعا رشته ای نمیاری که بهش علاقه مند باشی یا اینده خوبی داشته باشه؟ بعدش به پشت موندن فکر کن
ممنونم ازت
️
زیاد به خودم سخت گرفتم سعی میکنم این روزا خوب استراحت کنم. -
ممنونم ازت
️
زیاد به خودم سخت گرفتم سعی میکنم این روزا خوب استراحت کنم.@2076 دقیقا
-
قبلا یه کنکور میدادی یه روزم اعلام نتایج بود تموم میشد. ( یادش بخیر )
حالا الان
اعلام درصدهای اردیبهشت، دعوت شدگان به مصاحبه فرهنگیان، نمرات نهایی خرداد، درصدهای کنکور تیر، تراز نمرات نهایی خرداد، نتیجه نهایی کنکور فرهنگیان
و هنوزم هیشکی نمیدونه بالاخره دقیقا چی قبول میشه!!! -
@2076 عههههه
-
یه هفت هشت باری اعلام نتایج کردن ولی بازم اعلام نتایج نکردن
-
@2076 چیشد؟ فقط برای دانشگاه میخوای بمونی؟ اصلا رشته برات مهم نیس؟
مهمه مثلا از پزشکی و پرستاری یا رشته های مثل اینا بدم میاد
ولی دانشگاه برام خیلی مهمه مخصوصا برای مهاجرت -
مهمه مثلا از پزشکی و پرستاری یا رشته های مثل اینا بدم میاد
ولی دانشگاه برام خیلی مهمه مخصوصا برای مهاجرت@2076 خب اینجوری که خیلی انتخاب میتونی داشته باشی
قطعا و حتما بزار رتبه بیاد، تحقیق کن درمورد رشته ها و ایندشون و اخرین قبولی دانشگاهای خوب و اینکه ایا جا داری شهریه پرتداز یا هر چیز دیگه ای بری یا نه، بعد به پشت فکر کن بابا -
@2076 خب اینجوری که خیلی انتخاب میتونی داشته باشی
قطعا و حتما بزار رتبه بیاد، تحقیق کن درمورد رشته ها و ایندشون و اخرین قبولی دانشگاهای خوب و اینکه ایا جا داری شهریه پرتداز یا هر چیز دیگه ای بری یا نه، بعد به پشت فکر کن بابایه جورایی تحقیق کردم بین همه پیرا ها تنها رشته ای نظرمو جلب کرد فیزیوتراپی بود بخاطر بازار کارش خود کاری که قراره انجام بدیم و درساش و .. ولی اگه بخوام این رشته رو انتخاب کنم نمیتونم تبریزو بزنم چون رتبم نمیرسه...
برای همین به پشت فک میکنم.