هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
JuDi
گوش نمیدن د خاب -
نمیدونم چطوری شروع کنم استرس نتایج نمیزاره برم سمت کتابا
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
Akitoدیگه کسی به ذهنم نمیرسه
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
@2076 سلام
راستش من اصلا الگوی مناسبی برای یه پشت کنکوری به حساب نمیام
پس شرمنده ام که نمیتونم راهنمایی کنم -
روز پزشک رو به پزشک بدون سهمیه، پزشک بدون رانت، شاگرد اولهای دبیرستانی که معدلشون از ۱۹ پایین نیومد، بچههایی که بخاطر استرس امتحانا IBS گرفتن، چاق شدن، بدقواره شدن، قید تفریح رو زدن و بچههای پایین شهر که خواستن با پزشکی دست پدرمادرشون رو بگیرن،
تبریک میگیم.️
-
دارم تجزیه میشم از گرمااااااااا
-
دارم تجزیه میشم از گرمااااااااا
Michael Vey قائم شهر بودین؟
-
شهریور منی، آرام و خنک و بوسیدنی
-
ی هانبوکم میخرم وقتی پولم زیادی کرد
-
هر کسی که ممکنه رو مخم باشه رو امروز دیدم ،عالیه!
-
️
️
️
️
️
️
-
Michael Vey قائم شهر بودین؟
@mr-vinyzo اره
-
Anzw 18 عههه تو هم خریدی؟
-
مبارکههه Anzw 18
-
هانیه هم فکر کنم شهریوریه
چیچکپرستو بابایی بلهه
کم مونده🤏
-
پرستو بابایی ۹ شهریورن ایشون
-
-
@2076 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
من دوازدهم مشاور داشتم ،سال پشت کنکور هم رفتم با همون برنامه ریختم و شروع کردم ،ولی جدا شروع سخته
بعد چند ماه برمیگردی ب. درسو...
ولی موقعی شروع کردم ک رتبه ها اومد ،تا قبلش قشنگ استراحت کن ذهنتو از رتبه دور کن
بعد ببین چی میشه و تصمیم بگیر
انتخاب رشته هم کردم جهت اینکه ببینم چی میشه چون لب مرز بودم
ولی نشد
یادت میرهالان مطالب کنکور مگه تو ذهنته؟
ب طور کلی بزار رتبه ها بیاد خوب فکراتو بکن تصمیم تو بگیر و اگر خواستی بمونی،مشکلاتی ک سال پیش داشتی رو یادداشت کن ک تکرار نکنی
️
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@2076 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
من دوازدهم مشاور داشتم ،سال پشت کنکور هم رفتم با همون برنامه ریختم و شروع کردم ،ولی جدا شروع سخته
بعد چند ماه برمیگردی ب. درسو...
ولی موقعی شروع کردم ک رتبه ها اومد ،تا قبلش قشنگ استراحت کن ذهنتو از رتبه دور کنچشم اینو خیلیا گفتن دیگه عمل میکنم
بعد ببین چی میشه و تصمیم بگیر
انتخاب رشته هم کردم جهت اینکه ببینم چی میشه چون لب مرز بودممنم باید انتخاب رشته کنم
ولی نشد
یادت میرهالان مطالب کنکور مگه تو ذهنته؟
راست میگی یادم نیس
ب طور کلی بزار رتبه ها بیاد خوب فکراتو بکن تصمیم تو بگیر و اگر خواستی بمونی،مشکلاتی ک سال پیش داشتی رو یادداشت کن ک تکرار نکنی
️
ممنون