هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248
آها اوکی
اگه بشه که اصلا عالیه
آره آره دیدم انگار همه دست به دست هم دادن بهشون اثبات کنن بابا به خدا اینی تو انگلیس حرف بدی نیستتت -
ولی با بعضی جاهاش که خیلی خیلی خیلی زیاد از دنیای واقعی فاصله می گیره و یه سری شخصیت ها و دنیای آرمانی تو ذهن من مخاطب بعد از بار ها تکرار می سازه، من با اونا مشکل دارم.
هرچقدر هم ببینم و لذت ببرم بازم با این یه تیکه واقعا واقعا واقعا مشکل دارم:)))) -
Aqua 12 بهمن و قبلیش رو کلا انجام ندادم:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
این یکی رو الان شروع کردم زیست دوازدهمش رو بررسی کردم فعلا -
Anzw 18
من سه چهار تاا ازمون اخیر کلا نکردم واقعیت و بشدت ترازم افت کرد
دلیلشم همین بود.
با این نتیجه رسیدم باید تیکه تیکه همراه تست زدن ازمونو سه چهار روز بررسی کنم -
یکی نیست بگه آقای پورعلی گنجی تویی که ماشالا عضو تیم ملی هم هستی تکرار کن تا برات جا بیفته اون خلیجی که ازش حرف میزنی صاحاب داره
تکرار کن تا یاد بگیری
خلیج پارس
خلیج پارس -
ولی با بعضی جاهاش که خیلی خیلی خیلی زیاد از دنیای واقعی فاصله می گیره و یه سری شخصیت ها و دنیای آرمانی تو ذهن من مخاطب بعد از بار ها تکرار می سازه، من با اونا مشکل دارم.
هرچقدر هم ببینم و لذت ببرم بازم با این یه تیکه واقعا واقعا واقعا مشکل دارم:))))Anzw 18
میدونم
میگم پسراشون زیادی جنتلمن و همه چی تمومن
برای همین استاندارد ها رو بالا بردن
درصورتی که رابطه ای که دعوا نداشته باشه تاکسیک محسوب میشه اینو توی پادکست شنیدم -
کاش این بودجه های هنگفتی که صرف فوتبال مملکت میشه رو صرف فوتبال ساحلی و ورزش هایی که توش حرفی واسه گفتن داریم میکردن
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کاش این بودجه های هنگفتی که صرف فوتبال مملکت میشه رو صرف فوتبال ساحلی و ورزش هایی که توش حرفی واسه گفتن داریم میکردن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
Anzw 18 نه کاملا جدیه
البته معلوم نیست هنوز سوپرلیگ به کجا برسه
فوتبال داره به نابودی میرسه
فیفا و یوفا واسه پر کردن جیب خودشون جوری مسابقه چیدن که یه تیم مث رئال مادرید و منچسترسیتی و تیم های سطح بالای اروپا به طور متوسط هر 3 روز دارن یه بازی میکنن -
Anzw 18
میدونم
برای همین استاندارد ها رو بالا بردن
درصورتی که رابطه ای که دعوا نداشته باشه تاکسیک محسوب میشه اینو توی پادکست شنیدمهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای نمین استاندارد ها رو بالا بردنصحیحححححح
کیم سو هیون سر دسته همه ایناییه که استانداردا رو بردن بالاهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درصورتی که رابطه ای که دعوا نداشته باشه تاکسیک محسوب میشه اینو توی پادکست شنیدم
هوممم
-
Anzw 18 نه کاملا جدیه
البته معلوم نیست هنوز سوپرلیگ به کجا برسه
فوتبال داره به نابودی میرسه
فیفا و یوفا واسه پر کردن جیب خودشون جوری مسابقه چیدن که یه تیم مث رئال مادرید و منچسترسیتی و تیم های سطح بالای اروپا به طور متوسط هر 3 روز دارن یه بازی میکنن -
Anzw 18 طرف اومده مصاحبه کرده فقط یه خلیج تو حرفاش گفته
اینکه حالا کدوم خلیج خدا داند
ولی ما یه خلیج میشناسیم به اسم خلیج فارس -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای نمین استاندارد ها رو بالا بردنصحیحححححح
کیم سو هیون سر دسته همه ایناییه که استانداردا رو بردن بالاهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درصورتی که رابطه ای که دعوا نداشته باشه تاکسیک محسوب میشه اینو توی پادکست شنیدم
هوممم
Anzw 18
بمولا