هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
نه بیخیال اگه خیلی از نه گفتنت گذشته ننویس ولی ی چیزی
خب اگه خیلی دلت میخواد بری براشون بنویس که مشکلی برام پیش اومده ممکنه نتونم احتمالا ولی خب تلاشمو می کنم اگه حل شد حتما میام باهاتون.اگه میگی جمعشون خوبه دوست داری بری خب برو و بابت همین ترس و اضطرابی که داری هم اتفاقا اون یکی دو ساعتی که بیرونید رو به چشم یه چالش ببین که داری موقعیت جدیدی رو تجربه می کنی و میگم دیگه چالش ببین برا خودت که میتونی از پس این موقعیته بر بیایی یا نه. یکی دو ساعت بیشتر نیست که عوضش دیگه پشیمونم نیستی چرا گفتی نه
اون مسئله پوله هم که لازم نیست حتما مثل بقیه شون باشه... نمدونم کجا میرید ولی خب تو به اندازه بودجه خودت خرج کن کاری به بقیه شون نداشته باش
Anzw 18 اوهوم... حق با توعه خیییلی درست گفتی.. واقعا ممنون که انقدر برام وقت گذاشتی🥲
-
یه رسپی خفن برای قورمه سبزی میخوام
-
Michael Vey
تاحالا قورمه سبزی درست کردی؟
هلپ میهویججج ن هنوز اینو درست نکردم
گوگل مشکل گشاست -
باید یه چیزی درست کنم که از مال مامانم خوشمزه تر باشه
-
Michael Vey آهان گرفتم
معمولا یه همچین وقتایی آدم میره بیرون باهاشون ولی تنهاست و بقیه هم الان گفتند که تصمیم خوبی گرفتی
پس نمیخواد خودتو عذاب بدی@AmirBarsam اره دقیقا...
-
Anzw 18 اوهوم... حق با توعه خیییلی درست گفتی.. واقعا ممنون که انقدر برام وقت گذاشتی🥲
-
Anzw 18
ولی ولی اگه دوست نداری جمعشون رو یا احساس می کنی ممکنه جوشون اذیتت کنه که کار خوبی گردی گفتی نه
اصلا ی نه دیگه هم برو بنویس دلت خنک شه
Michael Vey -
هویججج ن هنوز اینو درست نکردم
گوگل مشکل گشاستMichael Vey
حتی عکس شونم زشته -
Michael Vey
بخاطر x نرفتی؟@Venus655 نه بیشتر بخاطر z نرفتم چون گفتم که تازه تو کتابخونه یه ماه باهم اشنا شدیم.. باز با اون دو تا لااقل هم مدرسه ای بودم و دو کلوم حرف دارم باهاشون اما با z هیچ حرف مشترکی ندارم...
-
@AmirBarsam اره دقیقا...
Michael Vey پس دیگه خودتو سرزنش نکن یا اذیت نکن خودتو
یهو غریبه شدی برام
ما به همون داش مایکل خندون عادت داریم -
Anzw 18
ولی ولی اگه دوست نداری جمعشون رو یا احساس می کنی ممکنه جوشون اذیتت کنه که کار خوبی گردی گفتی نه
اصلا ی نه دیگه هم برو بنویس دلت خنک شه
Michael Vey -
@Venus655
فردا که درست کردم برات عکسش رو میفرستم -
Michael Vey آره جدی
چون اگه بهت خوش میگذشت ازش مطمئن بودی و هرگز شک نمیکردی که بخوای بگی نه
خودتو محکوم نکن جای وقتتو بگذرونی که ازش راضی نیستی
جدای از اون شرایطشم میگی نداری
کاملا رواله و میگی آدمای خوبیمهستن پس اوناام ناراحت نشدن قطعاSachli 🥲🥲🥲