هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@M-an
سلاااااام خانم مدیر -
من مثلا همینجوریش از خوابیدن خوشم نمیاد.
برای همین واقعا وقتی نیاز مبرم به خواب دارم هم بازم مغزم پس میزنه خواب رو@danial-hosseiny من اگه دست خودم بود خوابو حذف میکردم از زندگیم
-
چندتا فکت روانشناسی بگم
-
Blue28
یعنی سخت... خیلی سخت.
یه جورایی من وقتایی که تحت فشار شدید روانی دیگه میترکم، گریه میکنم.
و وقتی گریهم میگیره دیگه تا چند ساعت غیرقابل کنترله. چون عملا انگار منفجر میشم.@danial-hosseiny حالا بذار من یه مثال بزنم
من جایی که فککنم حقم داره خورده می شه و نمی تونم کاری کنم سریع چشمام پر می شه=/ -
معمولا گریههای عادیم، درنهایت تلاش و توان و با کلی سلام صلوات یدونه اشکه.
-
آخرین بارم وقتی بابام گفت نمی ذارم بری شهر دیگه دانشگاه گریه کردم-
-
@danial-hosseiny عجیبن غریبا غریبن عجیبا
-
خوابیدن باعث میشه که فرکانس های اضافی از ذهن مون پاک بشه مثلا صبح میری مدرسه رنگ تاکسی رو مغزت دریافت میکنه و متوجه میشه ولی شما زیاد به یاد نمیارین شب که میخوابیم ذهن مون پاکش میکنه و اطلاعات مفید رو نگهداری میکنه
-
@danial-hosseiny
و برای همین... اینقدر سخت گریه میکنم که همیشه یادم میمونه آخرین بار کی گریه کنم و عناوینش و دغدغههام کامل لیست میشه -
Blue28 هفته پیش؟
-
آه کل روزو گریه کرده بودم=/
-
اابته در مواجهه با خوابیدن
اینکه خوابای زیادی میبینم و اوقاتی که حالم بده نمیتونم خوابامو تحمل کنم هم بیتاثیر نیست -
خیلی تلاش کردم گریه کردنی چشمام قرمزشه ببینم چه شکلی میشم اما هیچ وقت موفق نشدم-
-
گریه کردن یه نوع سیستم دفاعی بدن محسوب میشه اینکه پسری پس گریه نکن فلان بهمان رو بریز دور
-
@M-an
رادوالاخونه هستم خوشقوتم -
حالا که بحث خواب هم هست.
اینم بگم شاید براتون جالب باشه.
من کلی خاطره دارم که ممکنه بشینم ساعتها بهش فکر کنم... و با جزئیات همهچیزش رو به خاطر بیارم. درحالی که کاملا خواب بوده و هرگز اتفاق نیوفتاده