هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کسی بلده چجوری این ارورو از بین ببرم؟
Michael Vey
این ارور مربوط به فایل d3d11.dll است که بخشی از DirectX 11 محسوب میشود. معمولاً این خطا به دلیل یکی از مشکلات زیر رخ میدهد:-
عدم نصب یا خرابی DirectX
-
مشکلات مربوط به درایور کارت گرافیک
-
ناهماهنگی نسخه DirectX با بازی یا برنامه
راهحلهای پیشنهادی:
۱. نصب مجدد DirectX 11
جدیدترین نسخه DirectX را از سایت رسمی مایکروسافت دانلود و نصب کن:
Microsoft DirectX End-User Runtimeبعد از نصب، سیستم را ریاستارت کن و دوباره برنامه را اجرا کن.
۲. بهروزرسانی درایور کارت گرافیک
اگر از NVIDIA استفاده میکنی، به سایت رسمی NVIDIA برو.
اگر AMD داری، از سایت AMD نسخه جدید درایور را دانلود کن.
در صورت داشتن Intel، به Intel سر بزن.
۳. بررسی و تعمیر فایلهای سیستمی
CMD را با دسترسی Administrator باز کن و این دستور را اجرا کن:
sfc /scannow
این کار فایلهای خراب ویندوز را تعمیر میکند.
۴. دانلود و جایگزینی فایل d3d11.dll (در صورت لزوم)
اگر مشکل حل نشد، فایل d3d11.dll را از یک منبع معتبر دانلود کن و آن را در مسیر C:\Windows\System32 یا C:\Windows\SysWOW64 قرار بده.
برای ثبت این DLL، در CMD این دستور را اجرا کن:
regsvr32 d3d11.dll
۵. اجرای برنامه در حالت سازگاری
روی Shortcut برنامه راستکلیک کن، به Properties برو.
به تب Compatibility برو و گزینه Run this program in compatibility mode for را فعال کرده و یک نسخه قدیمیتر از ویندوز را انتخاب کن.
چت جی بی تی اینو گفت
-
-
Michael Vey
این ارور مربوط به فایل d3d11.dll است که بخشی از DirectX 11 محسوب میشود. معمولاً این خطا به دلیل یکی از مشکلات زیر رخ میدهد:-
عدم نصب یا خرابی DirectX
-
مشکلات مربوط به درایور کارت گرافیک
-
ناهماهنگی نسخه DirectX با بازی یا برنامه
راهحلهای پیشنهادی:
۱. نصب مجدد DirectX 11
جدیدترین نسخه DirectX را از سایت رسمی مایکروسافت دانلود و نصب کن:
Microsoft DirectX End-User Runtimeبعد از نصب، سیستم را ریاستارت کن و دوباره برنامه را اجرا کن.
۲. بهروزرسانی درایور کارت گرافیک
اگر از NVIDIA استفاده میکنی، به سایت رسمی NVIDIA برو.
اگر AMD داری، از سایت AMD نسخه جدید درایور را دانلود کن.
در صورت داشتن Intel، به Intel سر بزن.
۳. بررسی و تعمیر فایلهای سیستمی
CMD را با دسترسی Administrator باز کن و این دستور را اجرا کن:
sfc /scannow
این کار فایلهای خراب ویندوز را تعمیر میکند.
۴. دانلود و جایگزینی فایل d3d11.dll (در صورت لزوم)
اگر مشکل حل نشد، فایل d3d11.dll را از یک منبع معتبر دانلود کن و آن را در مسیر C:\Windows\System32 یا C:\Windows\SysWOW64 قرار بده.
برای ثبت این DLL، در CMD این دستور را اجرا کن:
regsvr32 d3d11.dll
۵. اجرای برنامه در حالت سازگاری
روی Shortcut برنامه راستکلیک کن، به Properties برو.
به تب Compatibility برو و گزینه Run this program in compatibility mode for را فعال کرده و یک نسخه قدیمیتر از ویندوز را انتخاب کن.
چت جی بی تی اینو گفت
-
-
الان خودم ارور دادم
-
الان خودم ارور دادم
Michael Vey راه حل دوم رو انجام بده الان اسونه
نشد برو سراغ اولی. احتمال زیاد درست شه دیگه تهش -
Michael Vey راه حل دوم رو انجام بده الان اسونه
نشد برو سراغ اولی. احتمال زیاد درست شه دیگه تهشAqua الان میرم سراغش
-
Aqua الان میرم سراغش
Michael Vey حله
کمک خواستی هستم
-
سر راه میگی چجوری برا لپ تاپم ورد و پاور پوینت و کلا چیز میزای مایکروسافت رو رایگان کنم؟ :|
پولیه و کار نمیکنه
Aqua -
Michael Vey حله
کمک خواستی هستم
Aqua دمت گرم
-
سر راه میگی چجوری برا لپ تاپم ورد و پاور پوینت و کلا چیز میزای مایکروسافت رو رایگان کنم؟ :|
پولیه و کار نمیکنه
AquaMichael Vey میگم بهت چت الان
-
-
Narges_ خوردم دیگه..
نمیدونم چطوری ولی خوردم چن بار -
در کف قلب عضلاتی تحت عنوان papillary muscles وجود دارد که از طریق رشتههایی به نام chordate tendineae به درچه میترال و tricuspid متصل میشود و هنگامی که در انقباض بطن خون به سمت بالا پمپ میشود دریچه های سه لتی و دو لتی را بسته نگه میدارد و از بازگشت خون به دهلیز ها جلوگیری میکند. در صورت دژنره شدن سلول های قرار گرفته در قاعده عضلات پاپیلاری ممکن است چنین حالتی رخ دهد و مقداری بازگشت خون به دهلیز ها مشاهده گردد و این حالت منجر به ایجاد اختلال افتادگی دریچه میترال (پرولاپس (prolapse) دریچه میترال) میگردد که با اکو قابل تشخیص است و ممکن است وایلد یا شدید باشد که اگر حالت اول رخ دهد عوارضی ایجاد نمیکند اما اگر شدید باشد مشکلاتی را به وجود میآورد. دریچه های قرار گرفته بین بطن ها و دهلیز ها آسلولار و فاقد غشای بیولوژیک و از جنس بافت لیفی هستند و مانند یک عایق الکتریکی بین دو توده عضلانی دهلیز و بطن قرار گرفتند. اگر دهلیزها برداشته شوند و از نمای بالا به قلب نگاه کنیم علاوه بر دریچههای mitral و tricuspid دریچههای قرار گرفته در ابتدای آئورت (Aortic valve) و سرخرگ ریوی (pulmonary valve) مشاهده میگردد. قلب در دوران جنینی روی یک داربست (آنالوس قلب) شکل میگیرد که دهلیزها در بالا و بطنها در پایین شکل میگیرند.
عملکرد دریچهها به صورت یک طرفه (one-way) است؛ از سمت دهلیز به بطن و از بطن به سمت شریان. (در شریان ریوی خون وریدی جریان دارد و در ورید ریوی خون شریانی جریان دارد).
دو نوع گردش خون وجود دارد:
۱. گردش خون ریوی (pulmonary circulation): از بطن راست آغاز میگردد که مسیر کوتاهتر است و علت نازکتر بودن دیواره آن نیز نیاز به نیروی کمتر است.
۲. گردش خون سیستمیک (systemic circulation): از بطن چپ آغاز و خون به تمام بدن پمپ میگردد. -
Michael Vey عجب
دارم تصور میکنم
چیز خوبی از آب در نمیاد -
️
️
-
الان گوش شون می دم یاد شب ها سرد دانشگاه از کتابخونه به خوابگاه
یا کلان راه رفتن هام تو اون هوای ها سرد دانشگاه می فتم
من دوباره دارم میام🥺امیدوارم این ترم حجم غم و رنج م کمتر باشه
-
دوشنبه قبل ریاضی 7ونیم باز خوبه
خوبه که یکشنبه قبل شیمی نیست️