هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پنج سال زمان کمی نیست.
کی حاضره پنج سال برای یه چیز تکراری تلاش کنه؟! -
Alzahra
واقعا یه بار از خودت بپرس حالا اینی که داره منو دست میندازه یا اذیت میکنه یا یا یا... خودش الآن کجاس، چیکار کرده، به چی رسیده و الی آخر.
تهش خودت به این نتیجه میرسی که با گوش دادن به حرفاشون وقتتو داری هدر میدی.
کما اینکه آدم درست و بهجا، این حرکت رو انجام نمیده. اگر هم انجام بده، یه زخمی، رنجی چیزی رو از گذشته داره دنبال خودش میکشه که باعث میشه به دیگری هم این آزار رو برسونه... -
من فقط این گزینه رو با بچههایی که درگیری اینچنینی دارن مطرح میکنم که آیا احساس میکنی این راه تنها راهته؟ اگه جوابت آرهست تا حتی الامکان بایست.
اگه احساس میکنی راه دیگه هم داری یه جایی دیگه این راه رو ول کن... اون رو پیگیری کن شاید اون به نتیجه رسید. -
این پست پاک شده!
-
@danial-hosseiny راه زیاده واسه هرچیزی منتها علاقه فقط یه بار به وجود میاد و اگه بهش نرسی میشه حسرت ...
Alzahra
این عبارت قابل پذیرش نیست.
علاقه تا تهش هست و باهاته.
علاقه به انجام کار که شاخ و دم نداره.
ده سالت باشه یا پنجاه سالت باشه باز پاش بیوفته دنبالش رو میگیری... -
این پست پاک شده!
-
@danial-hosseiny راه زیاده واسه هرچیزی منتها علاقه فقط یه بار به وجود میاد و اگه بهش نرسی میشه حسرت ...
Alzahra
اگر راه زیاده برات، راهای دیگه رو هم انتخاب کن... بهشون فکر کن... درموردشون تحقیق کن و ببین ممکنه به سرانجام برسن یا نه.
درنهایت تصمیم نهایی رو خودت میگیری... باز کنکور بدی یا راه جدیدی رو بری. -
Blue28 شب بخیر
-
Alzahra
این عبارت قابل پذیرش نیست.
علاقه تا تهش هست و باهاته.
علاقه به انجام کار که شاخ و دم نداره.
ده سالت باشه یا پنجاه سالت باشه باز پاش بیوفته دنبالش رو میگیری... -
@danial-hosseiny اره ولی ایا اون زمان که بدستش اوردی به اندازه ی روزای گذشته شادابی ، خوشحالی ، .؟
ادم هر چقدر سنش میره بالاتر چیزای کمتری خوشحالش میکنن و انگیزه های کمتری براش باقی میموننAlzahra
این جملاتِ زردِ در لحظه دلچسب رو بذار کنار.
بینهایت مثال برات از ناکامیای دنیا بزنم که تهش تبدیل شده به کامیابی؟!
کی میگه دیر میشه؟!
اصلا دیر یعنی چی؟!
کی میگه چیزای کمتری فرد با سن بالاتر رو خوشحال میکنن؟!
اینا همهش برآمده از ذهن توئه!
اصلا پیری صفتی نیست که از جسم بیاد. از ذهن میاد!اینا مباحث طولانی داره.
در کل برای من قابل پذیرش نیست.
تنها چیزی که آدمیزاد رو ناراحت میکنه، در اثر سالها بعد کسب چیزی که سالها قبل دوستش داشته، اینه که یا اون خواسته برآمده از دل نبوده باشه و در راستای مد بوده باشه، یا اینکه فرد احساس کنه که اگر جوونتر بود میتونست پول بیشتری از این قضیه کسب کنه توی چنین سنی دیگه بخوره و بخوابه.
ولی واقعا علاقه علاقهست!
من مطمئنم توی ۸٠ سالگی اگر تاب و توان فیزیکی داشته باشم برای تدریس، اونجا هم بتونم معلمی رو پیگیری کنم با کله میرم انجام میدم.
فکر کردن به دیر و زود واقعا مقولهٔ پیشبرندهای نیست. -
برو واقعا بخون درمورد افراد معروفی که میشناسی اما به اصطلاح جهانِ امروز «دیر» شروع کردن.
-
Alzahra
این جملاتِ زردِ در لحظه دلچسب رو بذار کنار.
بینهایت مثال برات از ناکامیای دنیا بزنم که تهش تبدیل شده به کامیابی؟!
کی میگه دیر میشه؟!
اصلا دیر یعنی چی؟!
کی میگه چیزای کمتری فرد با سن بالاتر رو خوشحال میکنن؟!
اینا همهش برآمده از ذهن توئه!
اصلا پیری صفتی نیست که از جسم بیاد. از ذهن میاد!اینا مباحث طولانی داره.
در کل برای من قابل پذیرش نیست.
تنها چیزی که آدمیزاد رو ناراحت میکنه، در اثر سالها بعد کسب چیزی که سالها قبل دوستش داشته، اینه که یا اون خواسته برآمده از دل نبوده باشه و در راستای مد بوده باشه، یا اینکه فرد احساس کنه که اگر جوونتر بود میتونست پول بیشتری از این قضیه کسب کنه توی چنین سنی دیگه بخوره و بخوابه.
ولی واقعا علاقه علاقهست!
من مطمئنم توی ۸٠ سالگی اگر تاب و توان فیزیکی داشته باشم برای تدریس، اونجا هم بتونم معلمی رو پیگیری کنم با کله میرم انجام میدم.
فکر کردن به دیر و زود واقعا مقولهٔ پیشبرندهای نیست.