به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه ممنونم، ایشالا
-
فرقش چیه؟ آدمی که بتونه بازی بسازه توی این کشور زیاده، با این کار فقط تعداد اون افراد میره بالا، البته این درصورتیه که آموزش درست باشه!
باید روی خود بحث بازی سازی سرمایه گذاری بشه که خودت وضع بازی سازی رو میدونی دیگه...
به نظرم برای اینکه ایران بتونه ورود کنه به بازار بازی سازی باید سه تا چیز رو همه درک کنن، اول اینکه بازی سیاسی نیست و نباید قاطی ایدئولوژی و پروپگاندای دولت بشه، دوما بازی سازی میدان جنگ فرهنگی و رخ نمایی هم نیست و نباید قاطی خواسته های قشرای باستان گرا یا افراطی ها باشه(منظورم اینه باید برای سرگرمی بازی ساخت، نه اینکه بیای از هخامنشیان یا مختار و ... بازی بسازی تا بگی آره ما خیلی خفنیم!)، سوما باید قبول کنیم توی این قضیه خیلی عقبیم، ولی بهانه ای هم قبول نیست! منظورم اینه وقتی بودجه و تجربه محدوده، سبک، موضوع، وسعت نقشه و ... بازی باید منطقی باشه و پروژه های بلند پروازانه ممنوعه و اگه یه بازی بلند پروازانه شکست بخوره نباید سازنده بیاد بهانه بیاره که آره بودجه نداشتیم، زمان نداشتیم، تحریمیم و فلان! به نظرم این سه تا چیز مثل کارد رفته توی پهلوی صنعت بازی سازی ایران، البته بحث اقتصاد هم قطعا بی تاثیر نیست... -
یکی از اساتیدمون گفت دانش آموزان توی رشته تجربی خودشون رو حروم میکنن
اما اونایی که میرن ریاضی، با توجه به اسم و دیدگاه عوام خودشونو حروم میکنن.ریز یه رشته رو دربیارین.
-
ریز رشته رو که در بیارین
میتونین به هر رشته بگین که تا چند سال قابلیت دارین باهاش سر و کله بزنین -
با دکتر فلاحی که امسال توی دانشگاه تهران درمورد آموزش های نوروساینس گذاشته بود داشتم حرف میزدم و گفت
نگرانی؟ چون ایمان نداری
وقتی فهمیدی چه رشته ایی رو میخوای، و اینو فهمیدی که تاثیر دانشگاه کمتر از دانشجوعه...
اونوقت میگی فقط اون رشته خاص که میخوام.. دیگه هر دانشگاهی که بود. -
یکی دیگه از مواردی که خیلی کمک کنندست اینه که لیست رشته هایی که بیشترین کاربری شغلی داشتن رو نگاه کنین
اتفاقا همین هفته پیش هم این لیست ارائه شداینکه ببینی چند درصد از دانشجوهای یه رشته، الان سر یه کار خوب مرتبط با رشتهشون هستن!!
از این لیست غافل نشین.
-
نظرتون رو به رشته ریاضیات جلب میکنم که گرایشات ارشدش خداااااست
-
zeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نظرتون رو به رشته ریاضیات جلب میکنم که گرایشات ارشدش خداااااست
مخصوصا به کسایی که دنبال رشته های کامپیوتری هستن ولی رشته کامپیوتر نمیخوان
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to zeinab dehghani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani خب اگه یزد و تبریز خوبن خیالم راحت شد، خداروشکر
ممنونم از توضیحاتتون
منظورم این نبود بهتر از برق و مکانیک نیست، منظورم این بود من تاحالا رشته ای رو پیدا نکردم که بیشتر باب میلم باشه
پ.ن: کامپیوتر رو خیلی علاقه دارم و عاشقشم، ولی دوست دارم در کنار یه مهندسی دیگه خودخوان ادامه اش بدم، چون از دروسی که توی دانشگاه داره خوشم نیومد
داشتم چک میکردم، حدود آخرین رتبه های قبولی توی برق و مکانیک دانشگاه یزد، عمدتا حول و هوش ۶۰۰۰ ایناست
دوتا موضوع نگرانم کرده:
۱-لازمه بازم بعد از این، رشته های دیگه هم بزنم؟
یعنی ممکنه دانشگاهی که همیشه بالاتر از ۶۰۰۰ هم میگرفته امسال قبولم نکنه؟
۲- این حدود رتبه ممکنه بیانگر این باشه که دانشجو ها قاطی باقالیان و فقط اومدن یه مدرکی داشته باشن و یه زنی بگیرن و برن؟:/ -
@Comrade_Bayat آره قبول دارم
یه موردی هم که نگرانم میکنه اینه که دست و بال داوطلب هارو رو ببندن و بگن مثلا شما میخوای بیای این رشته حتما باید فلان بازیا رو بسازی و از فلان پروتوکل ها پیروی کنی و...
ولی خب همین رشته جدید ممکنه باعث جلب توجه بقیه مردم بشه و تاثیرات مثبتی بذاره -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani خب اگه یزد و تبریز خوبن خیالم راحت شد، خداروشکر
ممنونم از توضیحاتتون
منظورم این نبود بهتر از برق و مکانیک نیست، منظورم این بود من تاحالا رشته ای رو پیدا نکردم که بیشتر باب میلم باشه
پ.ن: کامپیوتر رو خیلی علاقه دارم و عاشقشم، ولی دوست دارم در کنار یه مهندسی دیگه خودخوان ادامه اش بدم، چون از دروسی که توی دانشگاه داره خوشم نیومدآفرین آدم عاقل میبینم
این نصیحت رو محمد حسن یکی از بچه های قدیمی همین انجمن که سکان دار اولین تاپیک های تودلی بوده به ماها گفت و واقعا رشته مهندسی کامپیوتر خوندن ظلمه در حق خود
چون خیلی راحت میشه بهتر و بیشتر از این رشته و چیزی که تو دانشگاه یاد میدن رو خود فردبخونهداشتم چک میکردم، حدود آخرین رتبه های قبولی توی برق و مکانیک دانشگاه یزد، عمدتا حول و هوش ۶۰۰۰ ایناست
دوتا موضوع نگرانم کرده:
۱-لازمه بازم بعد از این، رشته های دیگه هم بزنم؟
یعنی ممکنه دانشگاهی که همیشه بالاتر از ۶۰۰۰ هم میگرفته امسال قبولم نکنه؟
۲- این حدود رتبه ممکنه بیانگر این باشه که دانشجو ها قاطی باقالیان و فقط اومدن یه مدرکی داشته باشن و یه زنی بگیرن و برن؟:/درمورد این سوالاتتون بگم که شما توجه نکنین که انتخاب رشته تون کجا و روی چه موردی وایمیسه
تا جایی که راه داره اون برگه انتخاب رشته رو پر کنین
یعنی کامل روند اون مورد های انتخابای خیلی خوشبینانه رو بزنین و بعد انتخابایی که با احتمال دست بالا انتخاب میشین و بعد انتخابای قطعی و بعد از اون بازم هرچی دیگه که بنظرتون مناسب باشه برای شما و یک شخص عادی حتی رو حتما بزنین.
و شاید باورتون نشه ولی بله خیلی از آمار کسایی که میان دانشگاه مخصوصا رشته های سخت، قاطی باقالیان
تاحالا به این فکر کردین که چند درصد دانشجوها میتونن توی همون ۸ ترم خودشون تموم کنن درسشون رو و مدرک بگیرن؟
میدونین چقدرشون سنوات میخورن؟
برای همینه میگم امیدوار باید بود بعد از انتخاب رشته. -
سخت و طاقت فرسا
وی به شدت سردرگم است! -
واقعا حوصله حرف زدن با بقیه رو هم ندارم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to zeinab dehghani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
آفرین آدم عاقل میبینم
لطف دارین
درمورد این سوالاتتون بگم که شما توجه نکنین که انتخاب رشته تون کجا و روی چه موردی وایمیسه
تا جایی که راه داره اون برگه انتخاب رشته رو پر کنین
یعنی کامل روند اون مورد های انتخابای خیلی خوشبینانه رو بزنین و بعد انتخابایی که با احتمال دست بالا انتخاب میشین و بعد انتخابای قطعی و بعد از اون بازم هرچی دیگه که بنظرتون مناسب باشه برای شما و یک شخص عادی حتی رو حتما بزنین.
و شاید باورتون نشه ولی بله خیلی از آمار کسایی که میان دانشگاه مخصوصا رشته های سخت، قاطی باقالیان
تاحالا به این فکر کردین که چند درصد دانشجوها میتونن توی همون ۸ ترم خودشون تموم کنن درسشون رو و مدرک بگیرن؟
میدونین چقدرشون سنوات میخورن؟
برای همینه میگم امیدوار باید بود بعد از انتخاب رشته.خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم از توضیحات و راهنمایی هاتون
قطعا حسابی کمکم میکنن
و بازم تشکر که تجاربتون در اختیارم قرار دادین -
zeinab dehghani چشم حتما
-
گفتم: «بِدَوم تا تو همه فاصله ها را»
تا زودتر از واقعه گویم گِله ها را -
Akito
نمیدونم، ولی تو ایران بعید نیست.
ببین یه مشکل اصلی که باعث شده توی ایران صنعت بازی سازی درست و حسابی ای نداشته باشیم نبود سرمایه گذاره، توی ایران تو اگه سرمایه دار باشی، انقدر راه های مختلفی برای پول در آوردن(مثل دلالی، مسکن و ...) داری که عملا صنعت بازی پول حروم کردنه! خب کشورای دیگه این مشکل رو ندارن، چون عملا قانون دست سرمایه دارارو برای خلاف های مختلف میبنده، ولی تو ایران بازه!
سرمایه کمی هم نیست... مثلا فرض کن بگیم 50 تا پرسنل، همشون سر هم میانگین 25 بگیرن. 4 سال هم این فرآیند ساخت طول بکشه، شصت میلیارد فقط حقوق پرسنل میشه!! حالا هزینه های دیگه از جمله سیستما، مکان و ... بماند!