هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
غمت
-
-
-
هعی
-
در میان
معلق -
️
-
به یه آهنگ و یا ترانهای نیاز دارم که یکم عصبانی باشه و حتی شاید یکم ترسیده... و درمورد این حرف بزنه که چرا هرچی نگاه میکنم چیزی رو پیدا نمیکنم که مطلوب من باشه، چرا به هیچچیزی و هیچجایی احساس تعلق ندارم و اینقدر «گم» شدهم.
-
بعله برنامه امتحانات میان ترم هم اومد
2 تا میان ترم برای ریاضی 2 یکی شیمی یکی هم فیزیک -
نمیدانم چه میخواهم بگویم
زبانم در دهانِ باز، بستهست
در تنگِففس باز است افسوس
که بال مرغ آوازم شکستهست -
نمیدانم چه میخواهم بگویم...
غمی در استخوانم میگدازد...
خیال ناشناسی آشنارنگ
گهی میسوزدم، گه مینوازد... -
زبانم در دهان باز بسته است
-
هویججج
من معمولا تلاش میکنم یک سری چیزها رو نادیده بگیرم... مگر اینکه به ستوه بیام که واکنش نشون بدم... شاید تو صرفا در موقعیت بد، در زمان بدی، پیام بدی گذاشته باشی. نمیدونم.
اما در کل، چیزی که خصوصیه، (من فارسی زبانم و ترجیحا به جای "پرایوت" از خصوصی، شخصی و امثالهم استفاده میکنم) جای پرسش و پاسخش هم در یک جای خصوصیه.
نه توی یک محیط عمومی با خط بولد و درشت شده! که هرکی رد شد قطعا چشمش بیوفته و همون پیام رو بخونه... و بعد هرکسی که درخواستش رو مطرح کرد، براش جالب شد، یا به هر دلیل دیگری دوست داشت یا به تو نزدیکتر بشه یا حتی ببینه محتوایی که منتشر میکنی و بقیه دارن بهت بازخورد میدن چیه رو با یه جملهٔ خیلی بیرمق و زنندهای پس بزنی. افرادی که دوستانت محسوب میشن.
با این کنش و واکنشهایی که راه میندازی، حتی اگر نگی، خیلی حرفها به دیگران میزنی... من به اون مفاهیم پس پردهٔ جملاتت ورودی نمیکنم.
کلیت کاری که انجام میدی، دلایل واضح و مبرهن و مشخصی میتونه داشته باشه، و من حتی به این هم ورود نمیکنم. میذارم به عهدهٔ خودت که به درونیاتت توجه کنی و ببین دقیقا چرا یه همچین کارایی میکنی... نیت و قصد و میل باطنیت از این کارای عجیب غریب دقیقا چیه و چرا یه چیز خصوصی رو، همون سؤالاتش رو داخل همون کانال نمیپرسی!!! چرا توی پیوی تلگرام نمیپرسی!!! چرا توی پیوی انجمن نمیپرسی!!!
یحتمل که آخرین و دورترین گزینه برای یه کار خصوصی، یه مجمع عمومیه =))))
خیلی از ماها کانال داریم. خود من دارم. اما تو میدونی؟ شاید بدونی. اما بعید میدونم. با اینکه خصوصی هم نیست. ولی جار نمیزنم. چون لزومی به جار زدن نیست. =))))کارای اینچنینیت وقیحن... و گاهاً پیامهای دوست نداشتنی و حتی منزجرکنندهای رو به افرادی که دور و برتن متبادر میکنن.
بازنگری کن توی خودت. -
Narges_
جوابش زشته