هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تصادفی در کار نیست
هر کسی که ملاقات میکنی هدفی داره
بعضی ها مثل پل هستند نیومدن که برای همیشه بمونن اومدن که تو رو از یه نقطه ی زندگی به نقطه ی دیگه ببرن زمانی که وقتشون تموم شد بهشون نچسب
بعضی ها افراد تغییر دهنده ی جهت زندگی شما هستن
اینها میان که سد راه شما بشن و صبرتون رو بسنجن و باعث بشن مسیرتون رو زیر سوال ببرین اما قضیه اینه که اونا اومدن که شما رو به جهت بهتری هل بدن به هم نریز و ازش درس بگیر
بعضی ها معلم شما در زندگی هستند و معمولا به واسطه ی درد شما رو به چالش میشکن اما این درد باعث رشد میشه مقاومت نکن و ازش درس بگیر..
بعضیا راهنمایانی هستند که به شما انگیزه میدن ادامه ی مسیر بدین تا وقتی دارین تسلیم میشین در مسیر بمونین اگه باهوش باشین به حرفشون گوش میدین = )
و در آخر بعضی ها هم قبیله ای های شما هستند این افراد نادر مدت بیشتری کنارمون میمونن ، اونا تکیه گاه و حامی هستند
اونها رو باید گرامی داشت چون در سختی ها کنار ما هستند
پس وقتی کسی وارد زندگیمون میشه از خودمون بپرسیم هدفش چیه
چون قطعا به یه دلیلی وارد زندگی ما شده..
خیلی خوشحالم که کنار شما بودم
منشن نمیکنم
به امید موفقیت همتون
خدانگهدار فعلا️
-
شعرهایم مرور غم بودند...
-
حس خوبی نبود
-
ایشالا فردا انتخاب بشم برای کشوری :))
پارسال بود تا فینال اومدم و باختم ... البته حق خوری شدید بود تقصیر من نبود ... مثل همیشه مشت اولو سنگین باید بزنم رقص پامو داشته باشم استیلم بهم نخوره مشت الکی نزنم اون فن آپر ک تازه یادگرفتمو بزنم خلاصه قشنگ بازی کنم و تا آخرین لحظه بجنگم همینکه از خودم راضی باشم کافیه ... ولی یه انگیزه خیلیییی شدیدی برای برد دارم دلم روشنه امسال ۷۵ کشور رو من بازی میکنم 🥲 خیلی به خودم امیدوارم خدایا فردا کمکم کن سربلند بشم جلوی خودم مربیم و پدر مادرم️
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها میشه دیگه نرین🥲
؟
بحث رفتن یه طرف
جدا از اون وقتی می بینم از دوستام حجم زیادی از غم رو تحمل می کنن، قلبم مچاله می شه زخمی می شه
نه اینکه بگم بهم نگنااا! نه اصلا منظورم این نیست
فقط وقتی کسی حتی یه کوچولو برام با ارزش باشه، از خدا جز حال خوبش چیز دیگه ای نمی خوام براش... و از ته دلم دوست دارم که اگه کاری از دستم بر میاد براش انجام بدم تا یه کم هم که شده حالش بهتر بشه حتی اگه از میزان درگیری و رنجش کم نشه:) -
پارسال بود تا فینال اومدم و باختم ... البته حق خوری شدید بود تقصیر من نبود ... مثل همیشه مشت اولو سنگین باید بزنم رقص پامو داشته باشم استیلم بهم نخوره مشت الکی نزنم اون فن آپر ک تازه یادگرفتمو بزنم خلاصه قشنگ بازی کنم و تا آخرین لحظه بجنگم همینکه از خودم راضی باشم کافیه ... ولی یه انگیزه خیلیییی شدیدی برای برد دارم دلم روشنه امسال ۷۵ کشور رو من بازی میکنم 🥲 خیلی به خودم امیدوارم خدایا فردا کمکم کن سربلند بشم جلوی خودم مربیم و پدر مادرم️
-