هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نباید فکر کنین امکانات و دبیری که تو قم یا شهر دیگه ای هست تو شهر من که لب مرزه هم هست ..
من سه دبیر تخصیصی حسابان و خندسه و گسسته نداشتم سال دوازدهممدبیر فیزیکم از اذر اومد
خب من نباید تو رقابت با اونی باشم که تو تهران همه ی دبیرارو داره و همه امکانات هست و پانسیون میره و دست دراز کنه کلاس خصوصی میتونه بره و محیطش از همه مهمتر برای درس خوندن بهتره .این یه چیز مسلمه ...
الان همینطوریش کلاس من که7 نفر بودیم فقط منو یه ینفر دیگه همه درسارو تو نهایی قبول شدیم ...خب چرا ..چون دبیر نیست امکانات تحصیلی نیست ولی شما ها اکثرتون نمره هاتون تو نهایی خب بوده ...
خب اونوقت من با شما همتراز بشم رتبم میشه 60000 هزار ولی وقتی با همسطح های خودم هم تراز بشم میشم 3000 کدوم معقولانه تره این که هرکی تو شهر محرومه بره بمیره یا نه اون با همسطح های خودش رقابت کنه ...@mr-vinyzo من منطقه ۱ بودم
شرایط مدرسمون با مناطق محروم فرقی نمی کرد.
بین دانش اموزا فرق میذاشتن و معلمای سطح بالا نداشت و فقط دانش آموزانی که کلاسای وابسته به مدرسه رو ثبت نام کردن میتونستن برای کنکور بخونن
حرفتون درسته
اما همه مدارس منطقه ۱ مثل هم خوب و همه چی تموم نیستن متاسفانه.
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم. -
نباید فکر کنین امکانات و دبیری که تو قم یا شهر دیگه ای هست تو شهر من که لب مرزه هم هست ..
من سه دبیر تخصیصی حسابان و خندسه و گسسته نداشتم سال دوازدهممدبیر فیزیکم از اذر اومد
خب من نباید تو رقابت با اونی باشم که تو تهران همه ی دبیرارو داره و همه امکانات هست و پانسیون میره و دست دراز کنه کلاس خصوصی میتونه بره و محیطش از همه مهمتر برای درس خوندن بهتره .این یه چیز مسلمه ...
الان همینطوریش کلاس من که7 نفر بودیم فقط منو یه ینفر دیگه همه درسارو تو نهایی قبول شدیم ...خب چرا ..چون دبیر نیست امکانات تحصیلی نیست ولی شما ها اکثرتون نمره هاتون تو نهایی خب بوده ...
خب اونوقت من با شما همتراز بشم رتبم میشه 60000 هزار ولی وقتی با همسطح های خودم هم تراز بشم میشم 3000 کدوم معقولانه تره این که هرکی تو شهر محرومه بره بمیره یا نه اون با همسطح های خودش رقابت کنه ...@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب من نباید تو رقابت با اونی باشم که تو تهران همه ی دبیرارو داره
++++++++++++++++++
مثلا شهر ما فقط ۳ تا دبیر زیست داره ((((:
-
@mr-vinyzo من منطقه ۱ بودم
بین دانش اموزا فرق میذاشتن و معلمای سطح بالا نداشت و فقط دانش آموزانی که کلاسای وابسته به مدرسه رو ثبت نام کردن میتونستن برای کنکور بخونن
حرفتون درسته
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم.@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم.
چ ایده خوبی ...
-
@xanom
فقط میتونم چند تا نکته رو یاد آور بشم مثلا
اگه یکی سوابق ۱۰۰۰۰ باشه
کنکور ۸۰۰۰
چون ۵۰ ۵۰ هست پس میشه ۹۰۰۰ که اینطور نیست
از طرفی سوابق قراره بومی باشه یعنی تراز طبق نمراتی که تو اون شهر هست یعنی کسی که مثلا تو شهر شما زیست رو ۱۸ گرفته سابقه اش با کسی که کرج ۱۸ گرفته الزاما برابر نیست و قراره متناسب با شهر باشه
از طرفی فقط تاکید میکنم که به حرف هر موسسه ای که تخمین گذاشته اعتبار نیست
بازم سوالی بود در خدمتم@Hamid-s
این سال اجرایی نمیشه -
حرفتون درسته
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم.@_maya نگااا من پول داشتم میتونستم برای رفع اشکال دبیر خصوصی بگیرم..
اما فاصله ی من تا اولین دبیر خصوصی که میشه پیدا کرد 3 ساعتع
شما اونجا راحت میتونین پیدا کنین ....چون من خودمم منطقه یک درس خوندم میدونم چجوریه ....
هرجور باشه وضع منطقه یک و دو از سه خیلی خیلی بهتره ...
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب من نباید تو رقابت با اونی باشم که تو تهران همه ی دبیرارو داره
++++++++++++++++++
مثلا شهر ما فقط ۳ تا دبیر زیست داره ((((:
-
حرفتون درسته
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم. -
@Hamid-s
سلام خوبین؟
میخوام پیامک بدم ولی خب پیام ارسال نمیشه
و خب این خطا رو میزنه
ربطشون بهم رو متوجه نمیشم🥲
-
ی جوری رفتار میکنیم انگار نمایندگان مجلس دور هم جمع شدن
بابا کسی ب ایده های ما توجه نمیکنه
خودتون رو خسته نکنید -
@_maya نگااا من پول داشتم میتونستم برای رفع اشکال دبیر خصوصی بگیرم..
اما فاصله ی من تا اولین دبیر خصوصی که میشه پیدا کرد 3 ساعتع
شما اونجا راحت میتونین پیدا کنین ....چون من خودمم منطقه یک درس خوندم میدونم چجوریه ....
هرجور باشه وضع منطقه یک و دو از سه خیلی خیلی بهتره ...
@mr-vinyzo با کلاس های آنلاین و اساتید خبره ای که در حوزه کنکور فعالیت میکنن همه از همه جای کشور میتونن درس رو یاد بگیرن.
اما الان اگه اعتراضی به این منطقه ها هست بخاطر امکانات و مدارس هست که من میگم به عنوان یه منطقه یکی مدرسه ام فرقی با مناطق دیگه نداشت وگرنه حرف شما کاملا درسته. -
@Hamid-s
سلام خوبین؟
میخوام پیامک بدم ولی خب پیام ارسال نمیشه
و خب این خطا رو میزنه
ربطشون بهم رو متوجه نمیشم🥲
Ainoor پیامت طولانیه؟
-
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهتر بود بجای مناطق سهمیه مدارس داشته باشیم
باز اینم مشکل ایجاد می کنه
Anzw 18 اینطوری اونایی که به امکانات دسترسی دارن بچه هاشونو مدارس با سهمیه پایینتر میفرستن و باز همون اش و همون کاسه..
همین الان مشهدیایی خیلی لارجن بچه هاشونو میرن طرقبه ثبت نام میکنن ولی مشهد کلاس میبرن تا بچه منطقه سه بخوره
-
Ainoor پیامت طولانیه؟
-
Ainoor بخاطر همونه
-
@mr-vinyzo با کلاس های آنلاین و اساتید خبره ای که در حوزه کنکور فعالیت میکنن همه از همه جای کشور میتونن درس رو یاد بگیرن.
اما الان اگه اعتراضی به این منطقه ها هست بخاطر امکانات و مدارس هست که من میگم به عنوان یه منطقه یکی مدرسه ام فرقی با مناطق دیگه نداشت وگرنه حرف شما کاملا درسته. -
Ainoor بخاطر همونه