هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@سالی-هبیجه
وای بگو داری مثل من بهش اعتیاد پیدا میکنییییی..یک سال و نیمه معتاد شدم ولم نمیتونم بکنمHako
من امتحان شیمی ۲۲ ساعت درس خوندم ۸ فنجون قهوهتو طول سال هم قهوه زیاد میخوردم ولی خب سر امتحان شیمی از قهوه زده شدم یه مدت حتی بوی قهوه حالم رو بد میکرد
میدونی بدی اعتیاد چیه ؟
اگه قهوه رو ترک کنی به حالت نرمال برنمیگردی به یه اول پایین تر برمیگردی دقیقا بعد از ترک قهوه مثل افسرده ها شده بودم ( پیرزن درونم فعال شده بود)
-
@Aqua_ دو دلم، ولی فکر نکنم این کار رو کنم، البته این به این معنی نیست که نمرات عالیه، به این معنیه که ترجیح میدم اون زمان و تمرکز رو روی درسای دوازدهم بزارم که تاثیر بیشتری دارن(بیست درصد یازدهم، چهل درصد دوازدهم، چهل درصد کنکور)
-
@Aqua_ دو دلم، ولی فکر نکنم این کار رو کنم، البته این به این معنی نیست که نمرات عالیه، به این معنیه که ترجیح میدم اون زمان و تمرکز رو روی درسای دوازدهم بزارم که تاثیر بیشتری دارن(بیست درصد یازدهم، چهل درصد دوازدهم، چهل درصد کنکور)
-
۱۵ سالتههههههه؟؟؟؟؟؟؟
Hako -
امسال چیزای عجیب زیادی دیدم...یکیش این بود که سر جلسه امتحان شیمی یازدهما که زودتر از ما بدون یه دختره سر نیم نمره تشنج کرد و دهنش قفل شده بود عجیب تر اینکه مراقب های جلسه حتی سعی نکردن دهنو باز کنن تا زبونش کنده نشه طرف خون و کف بالا اورده بود ..منم از شانسم دقیقا رو صندلی همون دختره نشسته بودم و چون فرصت نبود حتی زمین خونی و هم پاک نکرده بودن:))
-
Comrade
اخی چه بد -
Hako دقیقا، بی ربط بودن دارن بی ربط تر میشن، البته اصلا لزومی نداشت اینجا از این کلمه استفاده کنن، میتونستن بنویسن "گزارش".
-
Comrade
زمین زمین زمین -
واقعا چرا بچه های ریاضی باید اون امتحان سخت زمین رو بدن؟
-
Hako
من امتحان شیمی ۲۲ ساعت درس خوندم ۸ فنجون قهوهتو طول سال هم قهوه زیاد میخوردم ولی خب سر امتحان شیمی از قهوه زده شدم یه مدت حتی بوی قهوه حالم رو بد میکرد
میدونی بدی اعتیاد چیه ؟
اگه قهوه رو ترک کنی به حالت نرمال برنمیگردی به یه اول پایین تر برمیگردی دقیقا بعد از ترک قهوه مثل افسرده ها شده بودم ( پیرزن درونم فعال شده بود)
-
منم الان رساله دانم
-
Comrade والا میگن که تاریخ و محیط زیست شاید امسال نباشه
هر چند ضریبشون زیر یک هستشفقط صرفا برا بالای ده میخونم