هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli
اخیرا دوباره به این نتیجه رسیدهم که اتفاقا با این دردی که ازش حرف میزنی راحتتر خو میگیرم. -
... :>>>
-
Sachli
میتونم بهت این رو بگم که من یه پسر خیلی خیلی خیلی پرحرف بودم که دوست داشت با اونایی که دوستشون داره ساعتها حرف بزنه.
و با گذر زمان، جوری ساکتم کردن، که الآن به زور درمورد خیلی چیزها حرف میزنم.
کلا میخوام اینو بهت بگم که به خودت سخت نگیر. معیارای خودت رو برای گفتن و شنیدن داشته باش. ولی به خودت سخت نگیر... -
Sachli
میتونم بهت این رو بگم که من یه پسر خیلی خیلی خیلی پرحرف بودم که دوست داشت با اونایی که دوستشون داره ساعتها حرف بزنه.
کلا میخوام اینو بهت بگم که به خودت سخت نگیر. معیارای خودت رو برای گفتن و شنیدن داشته باش. ولی به خودت سخت نگیر...@danial-hosseiny
پشیمونی هم نداره. یا دلت میخواسته حرف بزنی پس حرف زدی، یا دلت نمیخواسته حرف بزنی، پس برو بشین با خودت فکر کن ببین چرا حرف زدی و این رویه رو عوض کن... و همون چارچوبی که میگم رو برای خودت مشخص کن. -
Sachli 🥺🥺
️🩹🫂
-
سِکوت
-
گزینهٔ همیشگی
-
Sachli
اخیرا دوباره به این نتیجه رسیدهم که اتفاقا با این دردی که ازش حرف میزنی راحتتر خو میگیرم. -
Sachli
کلا میخوام اینو بهت بگم که به خودت سخت نگیر. معیارای خودت رو برای گفتن و شنیدن داشته باش. ولی به خودت سخت نگیر... -
@danial-hosseiny
پشیمونی هم نداره. یا دلت میخواسته حرف بزنی پس حرف زدی، یا دلت نمیخواسته حرف بزنی، پس برو بشین با خودت فکر کن ببین چرا حرف زدی و این رویه رو عوض کن... و همون چارچوبی که میگم رو برای خودت مشخص کن.