هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
صبح امتحان رياضي از تو اتاق دستام یخ زده بود
قبل امتحان شیمی
فقط گریه می کردم به سختی ارومم کردن فرستادنم امتحاناینکه با چشم خودم داشتم می دیدم بهتر درس چیزی که به خاطر ش از خیلی چیزا گذشتم
دارم می رم که خرابش کنم برام باعث شرمندگی بودانقدر که هی به خودم می گفتم من می رم من دیگه نمی مونم تو این رشته
-
Blue28 بالاخره خوابم پرید:///////
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلندخستههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
Aqua
چقدر
من در تایم فشرده امتحانام
یعنی پیام پشت پیام سوال پشت دلم می خواست پرتش کنم به هیچ کس جواب ندم
مغزم سوراخ شد از بس هی سوال جواب دادم دبگه این اخری توان نداشتم
حوصله خودمم نداشتم
ولی موندم چطور خودمو کنترل می کردم
بعد از هر بار دیدن پیام بچه ها می گفتم بلند به خودمتروخدا به من پیام ندین نمی خوام جواب بدم
بعد می رفتم جواب می دادم هوفففف چه قدر تایم امتحانا فشار روانی ش زیااااد بود چقدر همه مون پودر شدیمالانم تصمیم گرفتن مدت زیادی نباشم نه گروه نه حسابی که بیشتر بهم پیام می دادن
دلم می خواد مثل سال کنکورم هیچی رو گوشیم نباشه جز همین الا
اروم بی خیال همه چی بی خبر از همه چی بدون هیچ دقدقه ای ولی متأسفانه اکثر کار ها دانشگاه هم با تلگرامه
-
این پست پاک شده!
-
خستههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
نمیخوامممم
-
اکیپ درسخونمون همه با هم تقلب کردن(خبراش رسید؛من نزدیک دونفری بودم که باهم تقلب مینمودن و بقیهی کلاس کلا یه جای دیگه بودن)
استاد به همه ۵_۶تا سوال کمک کرده بود
به من دوتاکه یکیش درست بود...
قهرمممممممممم
تازه لپمم کشید گفت خیلی کمککردم
اینقد یه گوشه بودم که استاد خودش اومد گفت زهرای منن کمک نمیخوایی؟
ولی همون ۲تا رو کمک کرد و رفت و دیگه نیومد -
ناراحتم خببب
میانترمم کامل شده بود
ولی اینجا به دلیل تقلبای عظیم دوستان انگار فایدهای نداره -
تازه بعد از امتحان یکی از بچه ها گفت باید نگران زهرا بود که میان ترمش کامل شده
من: اینو غلط دارمم نگران نباش
اون:واقعا غلط داری؟
من: آره ۲_۳تا
اون: خداروشکررر
!!!!! -
اگه تو دلبری داری دل منو میبری
-
بابا اگه حسودین یا هرچی
حداقل به زبون نیارید( : -
اکیپ درسخونمون همه با هم تقلب کردن(خبراش رسید؛من نزدیک دونفری بودم که باهم تقلب مینمودن و بقیهی کلاس کلا یه جای دیگه بودن)
قهرمممممممممم
ولی همون ۲تا رو کمک کرد و رفت و دیگه نیومدزهرا بنده خدا 2 برا ما اصلا نمیشه تقلب کرد=(
-
آناتومی عملی 2 تا از 8 تا درست دارم
-
هویججج
کل بسته رو بخاطر آناتومی عملی افتادم
فوقانی تحتانی جنین
هعیییی -
قهرمممممممممم
ولی همون ۲تا رو کمک کرد و رفت و دیگه نیومدزهرا بنده خدا 2
اونوقت استاد ما فقط هول مون کرد
30 ثانیه وقت داشتیم همشمیگفت برو ایستگاه بعد -
زهرا بنده خدا 2 برا ما اصلا نمیشه تقلب کرد=(
Blue28
برا ما بستگی به امتحان داره و مراقب داره
ولی در هرحال میشه... -
زهرا بنده خدا 2
اونوقت استاد ما فقط هول مون کرد
30 ثانیه وقت داشتیم همشمیگفت برو ایستگاه بعدهویججج
امتحانای ایستگاهی خیلی بدن