هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
🚗🚙
۶/🏍️🏎️🏎️🏎️🚲🚗 -
-
خب دیگه پاشو تنبل نباش ،پاشو پاورتو درست کن😑
-
بنظرتون شب دو سه ساعت بخوابم و مرور کنم یا کامل بخوابم؟
دانش-آموزان-آلاء -
دانش-آموزان-آلاء._.Zahra.K
بستگی به خودت داره که آیا این باعث نمیشه تمرکزت بره ؟و آیا عادت دارید به بیدار موندن؟
من خودم اینجوری بودم که عین خیالم نبود ..یعنی سر جلسه هم مشکلی برام به وجود نمی آورد
ولی کم کمش ۴,۵ ساعتو بخواب به نظرم -
دانش-آموزان-آلاء._.Zahra.K کامل خوندی؟
-
دانش-آموزان-آلاء._.Zahra.K من اگه خیالم راحت نبود از بابت یاد گرفتن و مرور اگه می خوابیدم وحشتناک ترین خواب رو داشتم
گاهی هر نیم یا یک ساعت بخاطر تپش قلب و درد قلب از خواب بیدار میشدم واقعا بد بود🤦🏻♀️ -
._.Zahra.K
بستگی به خودت داره که آیا این باعث نمیشه تمرکزت بره ؟و آیا عادت دارید به بیدار موندن؟
من خودم اینجوری بودم که عین خیالم نبود ..یعنی سر جلسه هم مشکلی برام به وجود نمی آورد
ولی کم کمش ۴,۵ ساعتو بخواب به نظرمپرستو بابایی
نمیدونم چه جوری میشم -
._.Zahra.K کامل خوندی؟
-
._.Zahra.K من اگه خیالم راحت نبود از بابت یاد گرفتن و مرور اگه می خوابیدم وحشتناک ترین خواب رو داشتم
گاهی هر نیم یا یک ساعت بخاطر تپش قلب و درد قلب از خواب بیدار میشدم واقعا بد بود🤦🏻♀️بابونــــه
من که از همین الان کلی استرس دارم و تپش قلب ولی فک نکنم توی خواب هم سراغم بیاد😂💔 -
بابونــــه
من که از همین الان کلی استرس دارم و تپش قلب ولی فک نکنم توی خواب هم سراغم بیاد😂💔._.Zahra.K استرس واقعا همه چی رو خراب میکنه
تمرکز آدم رو نابود میکنه
و حتی روی حافظه هم تاثیر میذاره -
Aqua
آره یه دور خوندم ولی خب باید یه مرور حسابی بکنم چون خیلی چیزا یادم نیست._.Zahra.K
میخوام یه بار کل درسارو مرور کنم
یه بارم آیات و احادیث
نمونه سوال جامع و حالت نهایی هم باید حل کنم ولی حین خوندن برای هر درس یکم سوال حل کردم -
Aqua
آره یه دور خوندم ولی خب باید یه مرور حسابی بکنم چون خیلی چیزا یادم نیست._.Zahra.K مرور درست و حسابی کردی بگیر بخواب
-
._.Zahra.K استرس واقعا همه چی رو خراب میکنه
تمرکز آدم رو نابود میکنه
و حتی روی حافظه هم تاثیر میذارهبابونــــه
خیلی بدهه
من پارسال با اینکه نصف شب تموم میکردم کمتر استرس داشتم امسال هم بهتر خوندم هم بیشتر هم خیلی زودتر از همیشه تموم کردم ولی بدتر از هر وقت دیگه ای استرس دارم -
یه سوال ...
تو دفترچه انتخاب رشته نوبت دوم یعنی شبانه دیگه درسته؟؟
یا یعنی همون ورودی بهمن؟؟؟ -
پرستو بابایی
نمیدونم چه جوری میشم._.Zahra.K
اگه تا حالا امتحانش نکردی پس حداقل همون ۵ ساعت🤝