هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 راستش زیاد باهات موافق نیستم
بحث دفاع و میهن و خانواده دوستی و حتی تربیت بچه باشه بنظرم مرد و زن نداره
مگه فقط اقایون غیرت دارن... خانما غیرت ندارن؟Michael Vey
تو این زمینه که گفتی که درسته
همین الان یک سری از خانم ها وارد شغل های نظامی می شند
چه ارتش چه نیرو انتظامی و...
من رو دوره ای مثل سربازی برای خانم ها
این نظر رو دارم
که دیگه مثل مرد ها نباید اجبار باشه
بیشترم به خاطر استواری نهاد خانواده هست
یک زن بهتر که رو مدریت خوانواده تمرکز داشته باشه که این خودش خیلی مهمه
خانواده درست مدریت نشه نسل دریت تربیت نشه یک جامعه فرو میریزه
حالا همین زن بخواد یک چیزی شبیه سربازی با اون اموزشی ها سخت رو پشت سر بزاره
چه نیرو و توانی براش می مونه قدرت بدنی که مرد ها دارند رو که اکثر زن ها ندارند کلا طبیعت زن سازگار نیست (اکثر شون همه ن)
ولی خب در حد اموزش اولیا مثل تیر اندازی یادگرفتنشم ضروری هست
خیلی خوبهاما لب مرز ها کوهستانی شیفت شب مرزبانی تو اون کولاک برف زمستون!
اونم زمانی که نیرو انسانی مرد ها که توان جسم یشون تو این زمینه بهتره
چرا یک خانم که ویژگی ها خاص و منحصر به فرد خودش رو داره که خدا قرار داده برای کار مهم تر و اون نگه داشتن نهاد خانواده هست رو بیاد بره لب مرز تو اون شرایط سخت؟و هیچ وقت جوری که مادر می تونه بچه رو بزرگ کنه مرد ها نمی تونند
چون اصلا براشون تعریف نشده زن ها به تمام جزئیات می تونه توجه کنند حواسشون به همه چی هست (برای همین بچه یک ذره رنگش تغییر کنه مادر می فهمه و.. همه جوره مراقبه)
ولی مرد ها بعضا ماه اول که بچه به دنیا میاد
حتی می ترسند بگیرند تو بغل و...
و خیلی ویژگی ها دیگه که زن ها دارند که مرد نداره
اما تو زمینه قدرت بدنی
قدرت هم که مرد ها دارند همه زن ها ندارندتو زمینه میهن دوستی و دفاع منم باهات موافقم خانم ها هم همین طور ند
اما اگر قرار باشه چیزی مثل سربازی اجباری بشه برای خانم ها موافق نیست م چون اصلا زن اصل و جایگاه ش برای چیز مهم تری هست که نیاز باشه تا وقتی مرد ها هستند
دفاع ی مثل سربازی هم پشت سر بزاره -
ای یکی دو روز بالای ۱۰، ۱۵ بار ساعت رند ۱۰:۱۰ و ۱۱:۱۱ دیدم..
-
Michael Vey
تو این زمینه که گفتی که درسته
همین الان یک سری از خانم ها وارد شغل های نظامی می شند
چه ارتش چه نیرو انتظامی و...
من رو دوره ای مثل سربازی برای خانم ها
این نظر رو دارم
که دیگه مثل مرد ها نباید اجبار باشه
بیشترم به خاطر استواری نهاد خانواده هست
یک زن بهتر که رو مدریت خوانواده تمرکز داشته باشه که این خودش خیلی مهمه
خانواده درست مدریت نشه نسل دریت تربیت نشه یک جامعه فرو میریزه
حالا همین زن بخواد یک چیزی شبیه سربازی با اون اموزشی ها سخت رو پشت سر بزاره
چه نیرو و توانی براش می مونه قدرت بدنی که مرد ها دارند رو که اکثر زن ها ندارند کلا طبیعت زن سازگار نیست (اکثر شون همه ن)
ولی خب در حد اموزش اولیا مثل تیر اندازی یادگرفتنشم ضروری هست
خیلی خوبهاما لب مرز ها کوهستانی شیفت شب مرزبانی تو اون کولاک برف زمستون!
اونم زمانی که نیرو انسانی مرد ها که توان جسم یشون تو این زمینه بهتره
چرا یک خانم که ویژگی ها خاص و منحصر به فرد خودش رو داره که خدا قرار داده برای کار مهم تر و اون نگه داشتن نهاد خانواده هست رو بیاد بره لب مرز تو اون شرایط سخت؟و هیچ وقت جوری که مادر می تونه بچه رو بزرگ کنه مرد ها نمی تونند
چون اصلا براشون تعریف نشده زن ها به تمام جزئیات می تونه توجه کنند حواسشون به همه چی هست (برای همین بچه یک ذره رنگش تغییر کنه مادر می فهمه و.. همه جوره مراقبه)
ولی مرد ها بعضا ماه اول که بچه به دنیا میاد
حتی می ترسند بگیرند تو بغل و...
و خیلی ویژگی ها دیگه که زن ها دارند که مرد نداره
اما تو زمینه قدرت بدنی
قدرت هم که مرد ها دارند همه زن ها ندارندتو زمینه میهن دوستی و دفاع منم باهات موافقم خانم ها هم همین طور ند
اما اگر قرار باشه چیزی مثل سربازی اجباری بشه برای خانم ها موافق نیست م چون اصلا زن اصل و جایگاه ش برای چیز مهم تری هست که نیاز باشه تا وقتی مرد ها هستند
دفاع ی مثل سربازی هم پشت سر بزارهjahad_121 اوهوم درست میگی... متاسفانه نمیشه منکر این تفاوتا شد.. (البته رو مدیریت خانواده یکم گارد دارم چون من یکی ک کلا از این چیزا بیزارم مگه مجردی چشه
)
نظر منو بخوای ب خاطر همین چیزا ک گفتی مثلا اجباری نباشه برا خانما.. اختیاری باشه.. صرفا برای علاقه مندان
و ی دوره اجباری برای اموزشای اولیه مثل همین تیرانداری
(تو راهنمایی داشتیم فکر کنم ولی یه جلسه بود برای درس امادگی دفاعی ک اونم چون فککر کنم زمان اعتراضات مردم برای بنزین و ... بود اسلحه نیاوردن مدرسه و تئوری یاد دادن)
-
@Masoumeh-sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اشتباه کردی باید میگفتی نمیدونم الکی گفتم
به هیچ وجه دانیال همیشه راست میگه
@Danial-al اررهههه
-
@Danial-al فرشته
-
فک کنم این روستایی که قرار بود برن
خیلی وضعش خرابه...
آخه حتی یه عکس ازش نیست
️
-
jahad_121 اوهوم درست میگی... متاسفانه نمیشه منکر این تفاوتا شد.. (البته رو مدیریت خانواده یکم گارد دارم چون من یکی ک کلا از این چیزا بیزارم مگه مجردی چشه
)
نظر منو بخوای ب خاطر همین چیزا ک گفتی مثلا اجباری نباشه برا خانما.. اختیاری باشه.. صرفا برای علاقه مندان
(تو راهنمایی داشتیم فکر کنم ولی یه جلسه بود برای درس امادگی دفاعی ک اونم چون فککر کنم زمان اعتراضات مردم برای بنزین و ... بود اسلحه نیاوردن مدرسه و تئوری یاد دادن)
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 اوهوم درست میگی... متاسفانه نمیشه منکر این تفاوتا شد.. (البته رو مدیریت خانواده یکم گارد دارم چون من یکی ک کلا از این چیزا بیزارم مگه مجردی چشه
)
مجردی یک چیز دیگست تا میشه باید ازش استفاده کنیم
دقیقا
هعییی ارههه
من که تازه دبیرستان هم یک دوره همیشه بود برای یک سری هامون عین همون اون سالی که ما عضو شدیم
هیچ از پوچ
ماکت یک سری چیزا جنگی رو دیدم ولی طبیعی شو ندادن بهمون -
چند وقتیه غذا درست کردن صفر تا صدش با خودمه و امروز می خوام قورمه سبزی درست کنم
باید بزنم رو دست مامانم ها ها
امیدوارم برعکس نشه -
و راستی بچه ها یادتونه گفتم تو درست کردن برنج ایرانی خیلی مشکل دارم ؟
یسسس
الان دیگه حتی بهتر از مامانم برنج دم می کنم
jahad_121 -
چند وقتیه غذا درست کردن صفر تا صدش با خودمه و امروز می خوام قورمه سبزی درست کنم
باید بزنم رو دست مامانم ها ها
امیدوارم برعکس نشه -
پرستو بابایی
نسترن قهرماننن می شهههههه
خدا می دونه که حقشههههههAnzw 18
ایستاده ازت تشکر می کنمممممم️
️
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
)
دقیقا
هعییی ارههه
من که تازه دبیرستان هم یک دوره همیشه بود برای یک سری هامون عین همون اون سالی که ما عضو شدیم
هیچ از پوچ
ماکت یک سری چیزا جنگی رو دیدم ولی طبیعی شو ندادن بهمونjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تا اخر عمر