هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی بابا من یه بار بچهها با کلییی اصرار بردنم بیرون منم هیچی نگفتم به مامان بابام. عاقا این ۸:۳۰ من شد ۸:۳۵ این سرپرسته زنگ زد گفت این معلوم نیست با کی بیرون بوده تا این وقت شب دختر من ازدواج کرده ولی میخواد اب بخوره زنگ میزنه به من این چه دختر خرابیه. یعنییییی کوفتم شد
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی بابا من یه بار بچهها با کلییی اصرار بردنم بیرون منم هیچی نگفتم به مامان بابام. عاقا این ۸:۳۰ من شد ۸:۳۵ این سرپرسته زنگ زد گفت این معلوم نیست با کی بیرون بوده تا این وقت شب دختر من ازدواج کرده ولی میخواد اب بخوره زنگ میزنه به من این چه دختر خرابیه. یعنییییی کوفتم شد
واییییی چه سرپرست عقده ای!!
خیلی بده خیلی -
این پست پاک شده!
-
ولش کن... گمونم باید برم...
-
پرستو بابایی عه میفهمم
من دهم یازدهم بودم شدید واندیو دنبال می کردم بابام ده جلسه برام کلاس تربیتی گذاشت که این کارا ینی چی؟اصلا واسچییییBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی عه میفهمم
من دهم یازدهم بودم شدید واندیو دنبال می کردم بابام ده جلسه برام کلاس تربیتی گذاشت که این کارا ینی چی؟اصلا واسچییییدقیقاااااا
بعد اینجورین که بقیه میبینن زشته -
وقتی میبینمت از ذهن و عمر و وقتی ک برات گذاشتم ناامید میشم
....
#تودلی -
Blue28 بله درسته به طور صد در صد ...مخصوصا اگه هردو فرهنگی باشن... تو جامعه فک. میکنی یع انتظار دیگه ای از بچه فرهنگیان دارن... بع همین خاطر خانواده های فرهنگی هم سخت گیری میکنن..
مثلا من خودم اگه جایی کاری میکردم سریع میگفتن تو که بابا ماماننت فرهنگین دیگه چرا ...🫠 میگفتم چه ربطی دارههه
-
یعنی اگه فرهنگی بودن شرابط سخت تر از این میشد ؟
مگه سخت تر از اینم میشه؟

|
شعردانه