هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ نه اتفاقا خوشم نیومد
هیچ کسی واقعیتش نبود
اصلا گیج شدم هیچ کسی رو نمیشناختم :))تلگرام که نباید بری واقعیت ادمارو بشناسی من کلا اکانتم زا تعداد کمی چت میکنم هزار تا کانال و دوره و آموزش هست که یع چیزی یاد بگیری
-
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خواهش میکنم
موفق باشید
البته من یه نکته ای هم خدمتتون باید بگمخانوم ها محدودیتی تو پشت کنکور ندارن میتونن هر چند سال خواستن پشت بمونن
البته داخل پرانتز(هر سال دارن برای پشت کنکوری ها شرایط سختی رو ایجاد میکنن که)
البته با اصرار خانواده هم کار ندارم که موافق پشت موندن فرزندشون هستن یا نه بدون اینکه برن دانشگاهدو نکته مهم
یکیش اینه که همه باید بدونن و منو برادرم خیلی بابتش اذیت شدیم بحث پشته که آقا پسرها برای بار دوم حتما باید دانشگاه رو ثبت نام کنن که سرباز نشندومیش هم اینه حق انصراف از دانشگاه یه باره
فقط یه بار میشه انصراف داد تا دانشگاه دیگه رفت و ثبت نام کرد و اگه بخواهید بار دوم انصراف بدید نمیشه باید حتما رشته تموم شه -
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خواهش میکنم
موفق باشید
البته من یه نکته ای هم خدمتتون باید بگمخانوم ها محدودیتی تو پشت کنکور ندارن میتونن هر چند سال خواستن پشت بمونن
البته داخل پرانتز(هر سال دارن برای پشت کنکوری ها شرایط سختی رو ایجاد میکنن که)
البته با اصرار خانواده هم کار ندارم که موافق پشت موندن فرزندشون هستن یا نه بدون اینکه برن دانشگاهدو نکته مهم
یکیش اینه که همه باید بدونن و منو برادرم خیلی بابتش اذیت شدیم بحث پشته که آقا پسرها برای بار دوم حتما باید دانشگاه رو ثبت نام کنن که سرباز نشندومیش هم اینه حق انصراف از دانشگاه یه باره
فقط یه بار میشه انصراف داد تا دانشگاه دیگه رفت و ثبت نام کرد و اگه بخواهید بار دوم انصراف بدید نمیشه باید حتما رشته تموم شه -
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ نه اتفاقا خوشم نیومد
هیچ کسی واقعیتش نبود
اصلا گیج شدم هیچ کسی رو نمیشناختم :))تلگرام که نباید بری واقعیت ادمارو بشناسی من کلا اکانتم زا تعداد کمی چت میکنم هزار تا کانال و دوره و آموزش هست که یع چیزی یاد بگیری
-
شما اگر مجبور باشید برید تویه جمعی که میدونین پر از آدمای دوروییه که ظاهرا باهاتون درحال خوش و بشن و درباطن از خوشحالی و موفقیتتون ناراحت چه میکنید؟
برام به شخصه پر از حس نا امنیه -
هعییی ماهلین فقط اینو میدونم نباید شرمنده خودت باشی
فارغ از هر نتیجه تو جنگیدی عزیز من
همینکه به خودت ثابت کردی چقدر قوی هستی چقدر پرتلاشی چقدر جنم داری چقدر میتونی بجنگی، باید به خودت افتخار کنی و سرتو بالا بگیری -
شما اگر مجبور باشید برید تویه جمعی که میدونین پر از آدمای دوروییه که ظاهرا باهاتون درحال خوش و بشن و درباطن از خوشحالی و موفقیتتون ناراحت چه میکنید؟
برام به شخصه پر از حس نا امنیهMehrsa 14 وانمود میکنم مثل خودشون