هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey میدونم چی میگی خب یه سری محدودیت ها کلا هست و کاریش هم نمیشه کرد متاسفانه
فقط از همون اول شل اومدن و کوتاه اومدن هم خوب نیستRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط از همون اول شل اومدن و کوتاه اومدن هم خوب نیست
دقیقااا
-
حالا همون پسره ک ابروی نماینده رو برد امتحانو کرد یکشنبه
دمشم گرم
ولی میترسم نماینده از حرص بکنتش شنبه باز
هوف -
Ramos9248 اره درست میگی
انگار یه سهمیه که اول محبوبیتت هی میره پایین، اما به یه نقطه که رسید و حقیقت بر همه اشکار شد محبوب میشی محبوب تر از قبلMichael Vey
دقیقا دوره اول که داروخونه بودمم اونقدر محبوب نبودم
از تیر پارسال که رفتم و اتفاقا از اونجایی که حرف زدن رو شروع کردم و از حقم دفاع کردم محبوب شدم -
این وسط یکیم که ترم بالایی بود (و خیلیم آدم درستیه) میخواست وساطت کنه اینا دعوا نیفتن باهم
یه اسکلی برگشت بهش گفت به تو ربطی نداره اصلا چرا تو گروه ما هستی
و اون بنده خدا لفت داد...
چقدر بعضی آدما بوی گوسالگی میدن :> -
این وسط یکیم که ترم بالایی بود (و خیلیم آدم درستیه) میخواست وساطت کنه اینا دعوا نیفتن باهم
یه اسکلی برگشت بهش گفت به تو ربطی نداره اصلا چرا تو گروه ما هستی
و اون بنده خدا لفت داد...
چقدر بعضی آدما بوی گوسالگی میدن :>Michael Vey
البته دور از جون گوساله -
یه منشنمو رد کردی
-
الان با این همه دعوا چجوری درس بخونم
مغزم هیجان زده شده فقط میخواد به دعوا فکر کنه -
هعییییییی
-
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست
.
-
چرا من اینجوری شدم
.
-
Ramos9248 مثلا من دلم میخواست بهش بگم طرف ما به ادمایی که پیامو میبینن ولی خودشونو به ندیدن میزنن میگن گاو طرف شمارو نمیدونم
ولی خب نمیشد بگم دیگهMichael Vey
بیخودی انقدر ارزش حیوون ها رو کم نکن
یه بار تو داروخونه همون دختره که ازدواج کرد دراومد گفت که من اصن صبح ها حال و حوصله آرایش کردن ندارم برا همین صبح ها همیشه ماسک میزنم
منم گفتم خب حتما علیرضا هم صبح اومده دیدتت و عاشقت شده
بعد یکم مات و مبهوت موند گفت الان تخریب کردی یا تعریف؟
گفتم تا چجوری برداشت کنی
از اون روز به بعد من هر چی میخواستم بگم قبلش میگفت آقای جعفری خداوکیلی تو هیچی نگو یه چیزی میگی اصن آدم توش میمونهحالا این تیکه انداختنا بعضی جاها بد که نیست تازه خوب هم هست
-
کاپوچینو گوددی دونه ای 30 هزار تومن
به کجا داریم؟
الان مگه اصن اینو میشه آبجوش ریخت روش و خورد؟
اینو باید ببری تو رختخواب لالایی براش بگی موهاشو شونه کنی -
گفتم وقتی شیر کاکائو میخورم بد نگام میکنن
این دفعه دیدم وقتی شیرموز میخورم بدتر نگام میکننf.nalist
این شیرموز تو داروخونه معنی خوبی نداشت
اون دختره که ازدواج کرد رفت هر شب شوهرش شیرموز میآورد در داروخونه مینشستن یه ساعت تو ماشین هم حرف میزدن هم شیرموز میخوردن
بعد این دیگه بین بچه های داروخونه جا افتاد که اصلیه همونیه که برات شیرموز میارهدیگه بعد اون هم هیشکی جرئت نکرد تو داروخونه شیرموز بخوره
-
Ramos9248
خیلی عجیبه یه بسته میری کاپوچینو بخری میبینی ۴۰۰-۵۰۰ تومن روش قیمته
این اصلا قشنگ نیس -
فرزام قبل کنکور خودمون پارسال یه فیلم از استاد موقاری گذشت که آرامش مطلق بود .کاش پیداش کنم
-
️
️
️
-